Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Jak często?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
692 odpowiedzi w tym temacie

#681 mirczek

mirczek
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 19 czerwca 2015 - 11:02

a u nas niestety bardzo rzadko przez pracę i brak czasu - dwa, trzy razy w miesiącu :(

#682 beata_m

beata_m
  • Użytkownik
  • 84 postów

Napisano 12 grudnia 2015 - 18:35

Różnie, raz częściej, raz rzadziej. Oczywiście Pan mąż chciałby codziennie...

#683 Elissa

Elissa
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 15 grudnia 2015 - 00:26

My się kochamy jakieś trzy razy w tygodniu, zależy od naszych nastrojów, od tego jak się czujemy oraz od tego jaką mamy w danym tygodniu pracę do wykonania. Nie ma żadnych norm według których trzeba się kochać, czasami robimy to pieć razy dziennie, a czasami nic przez dwa tygodnie :) 

#684 Nikkaaa

Nikkaaa
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 15 grudnia 2015 - 14:44

U mnie tak 2 razy na tydzień, nam taka częstotoliowsc w pełni odpowiada:) na początku związku było częsciej :P

#685 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 21 grudnia 2015 - 15:09

Ostatnio rzadziej. 

Raz na tydzień czy dwa.

#686 Chrystian44

Chrystian44
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 11 maja 2016 - 11:11

Przed ślubem prawie codziennie, po ślubie max raz w tygodniu. :)

#687 aneczkana

aneczkana
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 12 maja 2016 - 13:47

3-4 razy w tygodniu ;)

#688 basiaw

basiaw
  • Użytkownik
  • 400 postów

Napisano 31 maja 2016 - 08:00

U nas również rzadko. Ja mam duzą ochotę . On już ma mniejszą Nie wiem co się dzieje. Kilka razy zdarzyło się,że penis mu opadł . Oczywiście potraktowałam to ze zrozumieniem bo facet to nie maszyna i moze mieć gorsze i lepsze dni.Niemniej teraz on nie ma ochoty na uprawianie ze mną seksu. Co się dzieje? :(

Jak to naprawić? 

#689 Maryska123

Maryska123
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 31 maja 2016 - 16:04

U nas również rzadko. Ja mam duzą ochotę . On już ma mniejszą Nie wiem co się dzieje. Kilka razy zdarzyło się,że penis mu opadł . Oczywiście potraktowałam to ze zrozumieniem bo facet to nie maszyna i moze mieć gorsze i lepsze dni.Niemniej teraz on nie ma ochoty na uprawianie ze mną seksu. Co się dzieje? :cry:

Jak to naprawić? 

Może ma jakieś problemy? dużo spraw na głowie ?? :(

#690 rozalin

rozalin
  • Użytkownik
  • 377 postów

Napisano 09 czerwca 2016 - 10:09

A rozmawiałaś z nim o tym? Bo czeso jest tak,że wstydzimy sie zapytać o coś naszego partnera. Pytamy się o rózne sprawy na forum, często intymne. Wystarczyłoby jednak zapytac sie szczerze tej drugiej osoby o co chodzi. W czym jest problem. Porozmawiaj z nim.  W koncu to nie jest obca osoba ale Twój mąż. 

Może niech spróbuje ziołowych środków na erekcę? Nie maja takich efektów ubocznych jak leki a często wystarczają. 

Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego. 

#691 Appia

Appia
  • Użytkownik
  • 121 postów

Napisano 10 czerwca 2016 - 09:10

Może twój facet jest zmęczony, przepracowany, albo czymś się zamartwia. Mój jak tylko ma jakiś problem to zero seksu, dopóki nie dojrzeje do tego, żeby go przedyskutować. Jak już odkryje, że ten problem to wcale nie koniec świata, wszystko wraca do normy.

#692 basiaw

basiaw
  • Użytkownik
  • 400 postów

Napisano 10 czerwca 2016 - 09:55

Ma sporo na głowie bo taka praca ale zawsze tak bylo. Rozmawiałam z nim o tym ale on się zawsze czymś wykręca...Rozalin może to dobra rada ale jak mu te środki podsunąć? Nie obrazi się na mnie jak mu coś takiego zaproponuję? I o jakich lekach konkretnie piszesz? 

#693 rozalin

rozalin
  • Użytkownik
  • 377 postów

Napisano 13 czerwca 2016 - 06:00

Trochę tego jest. Mój próbował kilku ale goman i cum on przynosił najlepsze rezultaty. Jeżeli masz możliwość, to zacznijcie od Cum on. Jest dostępny bez recepty. Poszperaj po internecie - na pewno znajdziesz, nie chcę wrzucać linka, bo to wbrew regulaminowi :) 

Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego.