Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Jak często?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
692 odpowiedzi w tym temacie

#1 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 23 maja 2007 - 18:05

Jak w temacie. Jak często się kochacie ze swoimi facetami? od czego to zależy? czy zauważyłyście przy przyjmowaniu tabletek spadek libido? a kiedy Wasze libido wzrasta?
jaki był najdłuższy czas i dlaczego nie kochałyście się z ukochanymi?

to ja zacznę ;-)
w kilka miesięcy po tym jak zaczęłam przyjmować tabletki moje libido spadło do minimum :-/ był to dla mnie b. duży problem, myślałam już, że coś ze mną nie tak. zastanawiałam się nad zmianą tabletek czy też w ogóle antykoncepcji.....ale się unormowało.
ale są też inne sytuacje, kiedy w ogóle nie mam ochoty na seks. w zeszłym roku np. cały maj męczyła mnie alergia, kichanie, kasłanie, swędzenie oczu....- przez 3 tygodnie można było zapomnieć o jakichkolwiek igraszkach. oczywiście libido spada kiedy jest dużo pracy, stresów, itd.
a wzrasta - w czasie wakacji. kiedy oboje jesteśmy rozluźnieni, wypoczęci, wyspani. wtedy potrafimy codziennie po kilka razy ;-)

a tak uogólniając – to średnio 3, 4 razy w tygodniu.

Jeśli chodzi o najdłuższą przerwę – to chyba z przymusu, kiedy Marcin był a Anglii, a ja w Polsce, trwało to ok. 4 tygodni. Potem jak się do siebie dorwaliśmy….oj działo się działo… ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#2 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 23 maja 2007 - 19:56

Jak często

za rzadko :cry: taka sytuacja ma swoje 2 powody:
1) rzadko się w ogóle widzimy, bo tylko w weekendy
2) nie mieszkamy jeszcze razem - więc np jak gdzieś wychodzimy (szczególnie jak jest już ciepło) i nie ma nas w domu cały dzień no to później nie mamy wspólnej nocy na "nadrobienie" :D

Także u nas jest to zależne w zasadzie jedynie od tego czy się widzimy czy też nie, bo w naszej sytuacji kiedy tylko jest okazja, to zawsze mamy ochotę :D no chyba, że przyjadę na weekend do domu i mam okres - to wtedy znowu odpada, bo tego etapu jeszcze nie przeszliśmy :D najgorętsze okresy to wtedy, jak gdzieś razem wyjeżdżamy lub mieszkamy razem przez jakiś czas, wtedy atmosfera jest non stop gorąca :D

czy zauważyłyście przy przyjmowaniu tabletek spadek libido?

chyba raczej nie...ale mam podobnie, że przy chorobie bądź atakach alergii libido mi jednak spada... <bezradny></span> na razie seks u nas jest bardzo nieregularny więc cięzko mi uogólniać nawet ile razy na tydzień się kochamy :roll:

#3 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 23 maja 2007 - 22:11

tabletek nie biorę, więc mnie raczej nie osłabiają. Ale ostatnio jakoś rzadziej się kochamy, bo jestem przez pracę zestresowana i nie potrafie się wyłączyć i jakoś wczuć. Za to jak mamy weekendzik albo w pracy coś się powiedzie to nadrabiamy. Chyba powinnam przeprowadzać sobie ćwiczenia umysłowe na oddzielenie życia prywatnego od pracy :(

#4 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 24 maja 2007 - 08:12

Chyba powinnam przeprowadzać sobie ćwiczenia umysłowe na oddzielenie życia prywatnego od pracy

tylko, że tak się nie da właśnie... :-( też bym chciała tak umieć....

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#5 evelin

evelin
  • Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 24 maja 2007 - 08:26

kiedys.. codziennie.. no prawie codziennie, tzn na poczatku malzenstwa :)
A teraz ? jak syna nie ma w domu, jak maz nie jest zmeczony, jak nie leci mecz w tv, jak nie jest zajety praca itd itd czyli raz na tydzien przy dobrym wietrze :)

#6 fortunata_fofa

fortunata_fofa
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 30 maja 2007 - 15:50

Ja mam problem z moim facetem bo nie widujemy się za często.Mieszkamy w różnych miastach. Ale jak spedzamy razem weekend to nie wychodzimy z łóżka.

#7 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 01 czerwca 2007 - 23:53

Jak nie mieszkalismy razem...to codziennie :oops:

teraz roznie...czasem przerwy sa dlugie ;-) nie umie okreslic dokladnie
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#8 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 02 czerwca 2007 - 09:42

ak nie mieszkalismy razem...to codziennie :oops:

teraz roznie...czasem przerwy sa dlugie ;-)

hehe, widzisz, to zupełnie odwrotnie jak u nas, nie mieszkamy razem -to raz na jakiś czas, a gdy kilka dni mieszkamy razem to co najmniej raz dziennie :D

#9 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 02 czerwca 2007 - 18:55

Jak nie mieszkalismy razem...to codziennie :oops:

teraz roznie...czasem przerwy sa dlugie ;-) nie umie okreslic dokladnie

hehe, widzisz, to zupełnie odwrotnie jak u nas, nie mieszkamy razem -to raz na jakiś czas, a gdy kilka dni mieszkamy razem to co najmniej raz dziennie :D

ale to chyba jest naturalne. gdy masz partnera na codzień, to nie masz tak ochoty się kochać dzień w dzień, a jak go nie masz, nie możesz z Nim być z różnych względów, to wtedy chciałoby się po kilka razy na dzień. u nas też tak było ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#10 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 02 czerwca 2007 - 22:46

Madzia, Ty madra babka jestes ;-)

Buzka!
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#11 mamusia22

mamusia22
  • Użytkownik
  • 145 postów

Napisano 07 lipca 2007 - 09:30

przed slubem czesto, jak urodzilam dziecko co dwa dni, ale i tak mi sie niechce, zalezy chyba od tego, ze po calym dniu zajmowania sie domem i dzieckiem jedyna rzecza ktora mi sie chce to spac i spac, mi by wystarczylo dwa razy w tygodniu wtedy mam wielka ochote, ale maz mnie namawia i psuje wszystko :lol:
Filipek

#12 _eta

_eta
  • Użytkownik
  • 275 postów

Napisano 07 lipca 2007 - 12:11

oj mi spadło i to mogę powiedzieć do zera.. aż zaczęłam unikać seksu.. pyzatym był stosunek bardzo bolący.. teraz jak nie jestem na tabletkach od chyba października... to od jakiś kilku miesięcy.. mam ochotę na seks... teraz nawet sie kochamy codziennie...
a pod koniec brania tabletek jak było 3-4 razy na miesiąc to było dużo :)
no zaczynam wraca do siebie:) nawet on mówi ze mnie nie znał takiej :oops:
różnie z tym bywa :)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#13 kroplarosy

kroplarosy
  • Użytkownik
  • 132 postów

Napisano 07 lipca 2007 - 12:43

Jak sie spotykaliśmy z Gumisiem wcześniej to wprost nienasyceni sobą byliśmy ;-) Teraz, ze wzgledu na dzidzię troszeczkę sobie odpuściliśmy, no ale zostają nam cudowne pieszczoty... :lol: :-P
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#14 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 07 lipca 2007 - 13:13

My też na początku związku nie wychodziliśmy z łóżka :oops: Póżniej tak często jak się widywaliśmy tj. 3 razy w tygodniu. Teraz jak mieszkamy razem to codziennie i to w różnych porach.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#15 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 07 lipca 2007 - 16:07

jejciu, ja to już chyba stara baba jestem, bo mi wystarczy raz na tydzień albo jeszcze rzadziej :-/

#16 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 07 lipca 2007 - 19:16

Magdaru to nie zależy od wieku, z czasem sex już tak nie bawi jak za małolata.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#17 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 07 lipca 2007 - 19:58

wiem, wiem ;-) śmieje się tylko, że stara jestem, ale masz rację, że jak się coś poznaje to bardziej ciągnie człowieka do tego, a jak się to ma na codzień, to z czasem jest jak przyzwyczajenie ;-)

#18 Tatiana

Tatiana
  • Użytkownik
  • 109 postów

Napisano 20 lipca 2007 - 10:52

my jestesmy ze4soba juz 4 lata , ale dalej mamy na siebie taka ochote jak kiedys;)a zwlaszcza teraz gdy ona ma wiecej wolnego i nie pracuje calymi dniami;)kochamy sie czasem nawet 3 razy dziennie i codziennie az juz mnie to meczy :mrgreen: hahha

#19 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 20 lipca 2007 - 21:13

a my na odwrót, od kiedy zaczął się remont - to w ogóle :-/ w dzień po prostu nie ma czasu, a wieczorem Misiek jest taki zmęczony (ja zresztą też - tylko trochę mniej), że padamy do łóżka i po chwili śpimy. i już mi brakuje seksu :-|

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#20 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 21 lipca 2007 - 14:12

Różnie to bywa czasami raz w tygodniu ale najczęściej dwa razy lub trzy razy
Dołączona grafika
Dołączona grafika