Na wesolo - najwieksze wpadki
Napisano 17 kwietnia 2013 - 09:21
Napisano 17 kwietnia 2013 - 21:18
Napisano 25 kwietnia 2013 - 17:17
Ale koza i tak najlepsza
Napisano 04 września 2017 - 17:30
Plenerowy seks w zagajniku przy polnej drodze. Zabieramy się do rzeczy a tu jedzie rowerzysta i się rozgląda. Ja padłam na glebę, a M. powoli podciąga bokserki, potem spodnie, zapina guzik... ![]()
![]()
Napisano 08 maja 2018 - 12:29
Wczoraj w nocy mieliśmy szybką akcję, po której jeszcze nie posprzątałam jak wpadli rano na kawę Brzydkiego rodzice. No ale przekręciłam klucz w drzwiach od sypialni i poszłam do kuchni. I co?? Teść postanowił połazić nam po domu. (Czy tylko mi to wydaje się niekulturalne?
Ciekawe co sobie pomyślał...
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 08 maja 2018 - 13:37
@Aspirynkaaa wow, współczuję takiej akcji ![]()
Ja też nie rozumiem jak można komuś przekręcić kluczyk w sypialni i tak po prostu sobie wejść... Jeśli ktoś zamyka jakiś pokój to chyba logiczne, że nie chce go pokazywać ![]()
Chyba nie pozostaje Ci nic innego jak następnym razem brać kluczyk ze sobą.
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 08 maja 2018 - 19:15
@Aspirynkaaa no to nie było okej, że wlazł Wam do sypialni, ale cóż ![]()
Może to nie wpadka, ale moja mama kiedyś powiedziała mi, że mama M. jak była na kawie z nią to wypytywała czy ona coś przeczuwa, że uprawiamy seks. Moja mama mówi, że ją zatkało i nie wiedziała jak wybrnąć. W końcu powiedziała, że to nasza sprawa i chyba tamta dała za wygraną.
A drugie to jak mama M. szukała czegoś w jego plecaku a on miał tam gumki i to żuzyte, bo wyrzucaliśmy je poza domem żeby nikt się nie oburzał. I ona pyta co to jest, a on na to, że to jego siostry, a ona okej i poszła.
![]()
Napisano 09 maja 2018 - 13:14
A zamawiając drzwi z kluczem myślałam, że to dla dzieciChyba nie pozostaje Ci nic innego jak następnym razem brać kluczyk ze sobą.
Napisano 10 maja 2018 - 23:04
@Aspirynkaaa nie dziwie się, że byłaś wściekła. Nie wiem co teść miał w głowie, no ale chyba zamknięte drzwi na klucz o czymś świadczą...
Napisano 11 maja 2018 - 09:44
Ale nawet jakby były otwarte.. Jakoś sobie nie wyobrażam pójść do kogoś i bez pozwolenia wejść na piętro i oglądać pokoje. To chyba jest oczywiste, że dół jest strefą gościnną, a góra to część sypialna, intymna?ale chyba zamknięte drzwi na klucz o
Napisano 12 maja 2018 - 10:00
@Aspirynkaaa tak wiem, że nawet jeśli otwarte to nie powinien wchodzić, ale miałam na myśli, że nawet jeśli nie pomyślał, że to nie eleganckie to zamknięte drzwi powinny dać już całkiem jasny sygnał, że nie wolno wchodzić.
Znam osobę, która zwiedza domy "na dziecko"
niby bierze malucha i daje się oprowadzać po domu ![]()