Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Kolacje

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
50 odpowiedzi w tym temacie

#21 z1utka

z1utka
  • Użytkownik
  • 306 postów

Napisano 30 czerwca 2009 - 05:03

hmm kolacje temat rzeka. kanapeczki, ciasto, czasami tylko zupka chińska, jakieś parówki lub odgrzany obiadek. :)

#22 eb1692

eb1692
  • Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 13 lipca 2009 - 21:47

ja nie jem kolacji,chćę troszke zwalić :lol:
Nasycona Tym Jedynym :* <333

Dołączona grafika

#23 krople deszczu

krople deszczu
  • Użytkownik
  • 122 postów

Napisano 19 lipca 2009 - 19:59

ja na kolacje jem co popadnie ,szczególnie kanapki jakaś herbatka ,ale kolacje jadam tylko do 19 a potem próbuję nie jeść a jak nie daję rady to jogurt lub jakiś owoc.
You float in my veins...

#24 zogusia

zogusia
  • Użytkownik
  • 263 postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 13:02

staram się nie jeść kolacji. no ale jak już jem to coś lekkiego. najlepiej chlebek wassa albo cos z owocow lub warzyw.
Nie żyjemy dla siebie, żyjemy dla tych którzy nas kochają żeby dać im siłę choć częściej to Oni dają siłę Nam.

#25 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 07 września 2009 - 19:43

a ja powróciłam do zwyczaju jedzenia obiadu w czasie kolacji, a kolacji w czasie ... no własnie czego ... w czasie około 21, 22 ... czyli witaj zdrowy trybie życia :P

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#26 Koniczynka:)

Koniczynka:)
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 15 września 2009 - 20:50

Kolacyjki najrozmaitsze sa przepyszne tylko ze pozniej jest problem ,pojawia sie brzuszek itd ;-) Ja preferuje 3 sucharki z jogurtem owocowym albo jakas inna kombinacje. Smacznie,zdrowo i zoladek na noc odciazony :-D

#27 mariettka

mariettka
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 03 października 2009 - 02:17

Ojej też chciałabym zrezygnować z kolacji, a tu jak na złość mój obecny tryb życia powoduję że dopiero jak wieczorem zasiadam przed TV to nadrabiam zaległości z całego dnia :-|
Najczęściej jadam bułeczkę z białym serkiem i jakąś pyszną wędliną :-) Uwielbiam swojskie szyneczki ... eh a bioderka rosną

#28 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 06 października 2009 - 17:32

rzadko jadam kolacje :) ale jeśli już to wybieram coś lekkostrawnego np. jakiś jogurcik czy (moje ukochane :D) wafle ryżowe :) czasem jakiś owoc, tzn najczęściej jedzonym przeze mnie owocem jest jabłko :D praktycznie nie potrafię bez nich żyć ;)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#29 MISIULKA21

MISIULKA21
  • Użytkownik
  • 239 postów

Napisano 13 października 2009 - 13:26

nie jadam zazwyczaj ale jak w dzien malo zjem to przewaznie zajadam sie tostami z duzo iloscia cebulki
~~zaczynam nowy etap w moim życiu :D , w końcu zaczynam żyć , mam dla kogo ==> kocham Cię mamo, kocham Cię tato :D <3 kocham wszystkich którzy mi pomogli :D ~~

#30 tonx

tonx
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 30 listopada 2009 - 13:48

Od kiedy mam nowy piekarnik( wybrany na atrakcyjne ceny) moje kolacje to iście królewskie uczty. Ostatnio "pieczeń na dziko" z makaronem. Nie myślcie, ze się objadam, po prostu kolacja to jedyny posiłek w ciągu dnia na jaki mogę sobie pozwolić. Odkryłam w sobię Nigellę:)

#31 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 08 grudnia 2009 - 22:37

Ciężko byłoby mi odmówić sobie kolacji, bo przeważnie przed spaniem mam niezłe zawirowania żołądka. Zatem sobie skroję małą, skromną kolacyjkę przy mojej bardzo skutecznej diecie :D Zazwyczaj jadam jakieś jogurciki z kawałkami owoców, czasami kanapeczka z warzywkiem, tudzież serkiem, bywa też, że płatki z mleczkiem, czy nawet samo jabłko. Od wielkiego dzwonu zdarzy się jakiś fastfood, ale na wieczory staram się ich unikać. Ogólnie kolacja powinna być lekka, u mnie taka jest ;)

#32 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 18 kwietnia 2010 - 11:57

Raczej jem kolację, chyba, że wcześniej opcham się słodyczami, to potem już nie jestem głodna :mrgreen: Czasami mam tak, że nie jestem głodna, a potem latam o 23, czy jeszcze później do lodówki :lol:
A na kolacje, to różnie - albo normalnie kanapeczki, czasami pizza, albo jakaś sałatka, bywa, że jem śledzie - bardzo różnie.

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#33 miminka

miminka
  • Użytkownik
  • 747 postów

Napisano 18 kwietnia 2010 - 13:44

owszem ,jadam kolacje, tylko mniejsze niż pozostałe posiłki ;-) Ogólnie jem małe posiłki 4-5 razy dziennie, nie grozi mi przejedzenie w czasie kolacji ;-) Najczęściej jakieś sałatki, kanapki, twaróg, coś mlecznego typu jogurt, dużo nabiału jem, ryby np. tuńczyk, śledzie małosolne, w oleju nie jadam, albo makrelę wędzoną. Czasem jajko na miękko. Ciepłych kolacji nie jem.
You're never too young or too old to dream

wouldn't wanna be anybody else!

...

#34 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 19 sierpnia 2010 - 11:20

ja zazwyczaj na kolację jadam kanapki a jak mam czas na robienie to jajka z tuńczykiem :mrgreen:
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#35 Wenessa

Wenessa
  • Użytkownik
  • 322 postów

Napisano 19 sierpnia 2010 - 11:28

z tymi kolacjami to bywa róznie raz jem a raz nie jem,a jak juz jem to kanapki tak na lekko ,na ząb ;-) ;-)
Pamiętaj aby kazdy dzień był najpiękniejszym dniem Twojego zycia.......

#36 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 24 sierpnia 2010 - 18:45

ja zazwyczaj zupa mleczna na kolacje ostatnio, ale jak przegne na obiad to wtedy kolacji nie jadam.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#37 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 26 sierpnia 2010 - 17:19

Kolacji staram się nie jadać (odchudzanie się), ale czasem mi się zdarzy i wtedy jest to bułeczka z wędlinką, pomidorem i ogórkiem.

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#38 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 14 września 2010 - 13:47

jem prawie zawsze

zazwczaj jest to salatka
lub bułka z sałata ,serem, tunczykiem, pomidorem, cebulka - i to zapiekam
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#39 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 14 września 2010 - 14:42

Ja raczej zawsze jadam kolację ;-) przy filmie czy BS ciężko się siedzi z pustym żołądkiem :lol:

Czasem jadam tosty, zapiekanki czy jakąś jajecznice ;-)
Najczęściej jednak jakieś kanapki z wędliną, serem, pomidorem i cebulką :mrgreen:
i tu mogę polecić do wędlinki sos musztardowy-pyszny dodatek :-)

Załączone miniatury

• sos-musztardowy.jpg

Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#40 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 19 października 2010 - 10:32

Ja niestety ze wzgledu na wieczna diete moge sobie tylko pozwolic na kromeczke ciemnego pieczywa z salata,pomidorem i ogórkiem,ale kiedys czesto robilam gorace kolacje,np. tosty z szynka,serem,pomidorem zapiekane w piekarniku.Omlety z wedlina,albo jakis makaron zapiekany.No tak,ale te dobre czasy sie skonczyly i niestety musze pozostac przy tej kanapce z zielenina <bezradny></span>
Zyc szczesliwie ,kochac mocno i...umierac mlodo
Dołączona grafika