jak polewa nia rane to bardzo szczypie, i teraz ja uwazam ze to dobry objaw i ze po wodzie utlenionej zawsze szczypie, a Tomek mowi ze go nigdy nie szczypalo i teraz sioe zastanawiamy czy dobrze zrobilismy...
Przeterminowana woda utleniona...
Rozpoczęty przez Olciiia, 13 maj 2008 21:45
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 13 maja 2008 - 21:45
Dziewczyny mam problem moje kochanie skaleczylo sie dzisiaj w lapke i mamy przeterminowana o miesiac wode utleniona...
jak polewa nia rane to bardzo szczypie, i teraz ja uwazam ze to dobry objaw i ze po wodzie utlenionej zawsze szczypie, a Tomek mowi ze go nigdy nie szczypalo i teraz sioe zastanawiamy czy dobrze zrobilismy...
Napisano 13 maja 2008 - 22:21
nie o jak szczypie to się usuwa brud i tam zarazki
tak mi się wydaje przynajmniej
tak mi się wydaje przynajmniej
nie ma mnie tu i nie będzie.
Napisano 13 maja 2008 - 23:16
zawsze szczypie troche
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
Napisano 14 maja 2008 - 06:09
No wlasnie ja o tym wiem ale on oczywiscie panika, ze mu sie cos stanie tlumaczylam mu wczoraj ale kazal mi sie was zapytac i dzisiaj rano wszedl na stronke przeczytal wasze [posty i stwierdzil ze moze mamy racje ale on i tak nie wierzy GORZEJ NIZ BABA...
jejku jaki biedny
ehhh szkoda gadac
jejku jaki biedny
Napisano 14 maja 2008 - 13:21
Nic tej wodzie nie jest, mam ciocie farmaceutke i wiem co mówie. Taka woda moze ewentualnie miec zmiejszone włosciwosci odkazajace , ale napewno nie po miesiacu, tylko po dłuzszym okresie. A szkodliwa nie bedzie nigdy. Jak szczypie to znaczy ze odkaża!!
Napisano 14 maja 2008 - 16:26
angik1683 no ja tez bylam zdziwiona ze taki bojazliwy ale to jest skaleczenie w kilku miejscach na rece i dosyc spore wiec sie troche przejal...
ale powiem szxczerze ze facet to naprawde czasami gorzej niz baba...
Princessa dzieki za fachowa odpowiedz zapamietam to na przyszlosc a ze szczypac powinno to wiedzialam ale Tomek nieeee...
ale powiem szxczerze ze facet to naprawde czasami gorzej niz baba...
Princessa dzieki za fachowa odpowiedz zapamietam to na przyszlosc a ze szczypac powinno to wiedzialam ale Tomek nieeee...
Napisano 14 marca 2013 - 17:25
Ja tam nie używam wody utlenionej po terminie, bo nigdy nie wiadomo co z nią potem jest nie tak
: