Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

jakie kosmetyki sa idealne na makijaż ślubny?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 kasiulka

kasiulka
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 29 kwietnia 2008 - 11:16

witam wszystkich. za miesiąc wychodze za mąż i szukam kosmetykow dzieki ktorym moj makijaz bedzie trwały, gdyz mam tlusta cere i czesto musze korygowac makijaz w ciagu dnia jesli juz sie maluję. jeśli macie jakies sugestie co do pudru w kamieniu różu i cieni bardzo prosze o podpowiedzi. <bezradny></span>

#2 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 29 kwietnia 2008 - 12:33

a moze podpytaj wizazystki ? ;-)

#3 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 29 kwietnia 2008 - 12:37

kasiulka, a sama bedziesz wykonywala makijaz? Ja jednak skorzystam z uslug wizazystki,potrafie zrobic sobie bardzo ladny makijaz sama,ale w tym dniu wole jednak skorzystac z uslug profesjonalistki, chociazby po to zeby makijaz byl trwalszy.
Podobnie jak Madzik :), radzilabym podpytac wizazystki
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#4 Princessa

Princessa
  • Użytkownik
  • 197 postów

Napisano 29 kwietnia 2008 - 14:43

Na pewno powinnaś użyć bazy pod podkład. To utrwala make up. Fajna jest z Sephory i z Dermiki

#5 seli19

seli19
  • Użytkownik
  • 536 postów

Napisano 29 kwietnia 2008 - 14:57

Świetne są podkłady z Loreal'a matujące i dobrze kryjące ja używam Matt Cashmere i jestem zadowolona:):) ale wiem że inne np.True Matt, Infallible też są świetne makijaż trzyma sie cały dzień bez zadnych poprawek:-) ceny niestety trochę przerażające ale ja zawsze czekam na promocje i wtedy go kupuję o połowe taniej:-)

#6 iggy

iggy
  • Użytkownik
  • 40 postów

Napisano 29 kwietnia 2008 - 22:56

Ja też uważam,że utrwalacz makijażu to podstawa na taką uroczystośc.Słyszałam bardzo dużo pozytywnych opinii o Lumene,Face Make-up Base.Wygładza i matowi cerę,makijaż trzyma się o wiele dłużej,no i jest nie droga.
Dołączona grafika

#7 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 06:57

ja słyszałam też o Lumene, Eye Make-up Base (Baza pod cienie) i słyszałam że też jest świetna

Załączone miniatury

• tn_5358.jpg

Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#8 kasiulka

kasiulka
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 10:32

hej dziewczyny dzieki sredeczne za pomoc a orientujecie sie ile moze kosztowac taki makijaż u wizażystki trzeba wydać majątek czy może nie jest tak strasznie :oops:
Cierpliwość...to spokój, że przecież się stanie!
Dołączona grafika

#9 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 10:36

nie orientuje sie tak do konca ale mysle,ze cos okolo 100zl,ale jeszcze sie do konca nie dowiadywalam wiec pewnosci nie mam.Mysle tez,ze zalezy czy makijaz jest wykonywany w salonie,czy wizazystka dojezdza do Ciebie.
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#10 kasiulka

kasiulka
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 10:45

chyba bedzie warto sie rozejrzeć po mieście i zorientować albo po proostu zrobić go sama. szczególnie szukam godnego polecenia pudru w kamieniu lub kulkach rozświetlającego bo chcę olśniewać w tym dniu zarówno w realu jak i na zdjęciach :roll:
Cierpliwość...to spokój, że przecież się stanie!
Dołączona grafika

#11 seli19

seli19
  • Użytkownik
  • 536 postów

Napisano 01 maja 2008 - 15:27

Moja siostra i ja robiłysmy makijaż w takim salonie kosmetycznym, nie wiem czy to była wykwalifikowana wizażystka ale kosztowało ją bo była panną młodą 50zł a mnie 30:-) i było na prawdę warto;) myślę ze to zależy od salonu i od okazji ale tak do 100 zł:)