jakie kosmetyki sa idealne na makijaż ślubny?
Rozpoczęty przez kasiulka, 29 kwi 2008 11:16
10 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 29 kwietnia 2008 - 11:16
witam wszystkich. za miesiąc wychodze za mąż i szukam kosmetykow dzieki ktorym moj makijaz bedzie trwały, gdyz mam tlusta cere i czesto musze korygowac makijaz w ciagu dnia jesli juz sie maluję. jeśli macie jakies sugestie co do pudru w kamieniu różu i cieni bardzo prosze o podpowiedzi.
Napisano 29 kwietnia 2008 - 12:33
a moze podpytaj wizazystki ?
Napisano 29 kwietnia 2008 - 12:37
kasiulka, a sama bedziesz wykonywala makijaz? Ja jednak skorzystam z uslug wizazystki,potrafie zrobic sobie bardzo ladny makijaz sama,ale w tym dniu wole jednak skorzystac z uslug profesjonalistki, chociazby po to zeby makijaz byl trwalszy.
Podobnie jak Madzik
, radzilabym podpytac wizazystki
Podobnie jak Madzik
Napisano 29 kwietnia 2008 - 14:43
Na pewno powinnaś użyć bazy pod podkład. To utrwala make up. Fajna jest z Sephory i z Dermiki
Napisano 29 kwietnia 2008 - 14:57
Świetne są podkłady z Loreal'a matujące i dobrze kryjące ja używam Matt Cashmere i jestem zadowolona:)
ale wiem że inne np.True Matt, Infallible też są świetne makijaż trzyma sie cały dzień bez zadnych poprawek:-) ceny niestety trochę przerażające ale ja zawsze czekam na promocje i wtedy go kupuję o połowe taniej:-)
Napisano 29 kwietnia 2008 - 22:56
Ja też uważam,że utrwalacz makijażu to podstawa na taką uroczystośc.Słyszałam bardzo dużo pozytywnych opinii o Lumene,Face Make-up Base.Wygładza i matowi cerę,makijaż trzyma się o wiele dłużej,no i jest nie droga.
Napisano 30 kwietnia 2008 - 10:45
chyba bedzie warto sie rozejrzeć po mieście i zorientować albo po proostu zrobić go sama. szczególnie szukam godnego polecenia pudru w kamieniu lub kulkach rozświetlającego bo chcę olśniewać w tym dniu zarówno w realu jak i na zdjęciach
Napisano 01 maja 2008 - 15:27
Moja siostra i ja robiłysmy makijaż w takim salonie kosmetycznym, nie wiem czy to była wykwalifikowana wizażystka ale kosztowało ją bo była panną młodą 50zł a mnie 30:-) i było na prawdę warto;) myślę ze to zależy od salonu i od okazji ale tak do 100 zł