Ja najczęściej używam mydła w płynie.
Od czasu do czasu twarz myję mydłem siarkowym, bo ładnie wysusza pryszcze.
Napisano 30 grudnia 2013 - 13:50
Ja w płynie najbardziej lubie : isana kokosowe, floslek mango-marakuja, ostatnio the body shop truskawka
a w kostce kupuję zawsze marsylskie z LePetitMarseillas we Francji ; )
Napisano 19 marca 2014 - 19:09
Ostatnio nie uzywam zeli pod prysznic tylko mydelka
mam w posiadaniu dwa - jedno o zapachu rozy ale pachnie oblednie,
wielkosc mydelka to tak jak szare
cena jakies 7-8 zl kupione w rosmanie. Nazwy nie pamietam
a drugie to Tołpa Spa bio harmony , mydlo borowinowe
malusia kostka 7zl....
w skladzie ma min. bergamotke wiec przypomina mi herbate early grey
wlasciwosci :
poprawia samopoczucie, oczyszcza, regeneruje skore, wspomaga eliminacje toksyn , lagodzi napiecie
Po wymyciu czuje sie super
ale nie wiem czy to moja podswiadomosc czy faktycznie mydelko ![]()
Napisano 12 kwietnia 2014 - 12:58
Dettol w płynie, nie przepadam za mydłami w kostce, przy dzieciach kostka była zawsze brudna i zaczęłam kupować tylko w płynie, mam też takie w bezdotykowym dozowniku, fajna sprawa zwłaszcza dla dzieci
No właśnie widziałam ostatnio takie mydło w sklepie i myślałam nad jego kupnem. Jest to mydło antybakteryjne nie ma z nim problemów ze skórą? czy np. nie wysusza się?
Napisano 13 kwietnia 2014 - 21:44
Nie lubię mydeł w kostce (wydają mi się niehigieniczne, kiedy korzysta z niego więcej osób
). Najbardziej lubię te w płynie - ale to do mycia rąk. Pod prysznic albo do kąpieli mam żel (obecnie z Ziaji).
Napisano 14 kwietnia 2014 - 17:21
A ja lubię mydła w kostce. Szczególnie te zapachowe i glicerynowe
Mąż też lubi. Ja mam swoje, on swoje
Napisano 13 sierpnia 2023 - 17:00
Dla mnie super sprawą są też produkty 4 Szpak. Nie wiem czy sprawdzaliście ich ofertę, ale jest mega. Można tam znaleźć świetne kosmetyki, typu dezodorant w kremie , najróżniejsze mydełka do ciała czy mycia głowy. Co ważne nie uczulają one i zapewniają świeży, ładny zapach.
Napisano 14 lutego 2024 - 19:20
Różne rzeczy kupuję ostatnio w sieci i też plecaki do pracy bardzo mi się spodobały. Są one bardzo praktyczne.
Napisano 21 września 2024 - 09:09
Wiecie tego typu kosmetyki możecie śmiało kupić też w sklepie 4 Szpaki. Tam ogólnie znajdziecie kosmetyki do pielęgnacji twarzy, świetne produkty do pielęgnowania ciała itd. Także według mnie warto zwrócić uwagę na ich propozycje. Zwłaszcza, że ich produkty mają świetny skład.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych