Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

mydełka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
108 odpowiedzi w tym temacie

#101 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 27 grudnia 2013 - 11:58

Ja najczęściej używam mydła w płynie.

Od czasu do czasu twarz myję mydłem siarkowym, bo ładnie wysusza pryszcze. 

nixqp2.png

#102 RóżaBurza

RóżaBurza
  • Użytkownik
  • 40 postów
  • Wzrost:168
  • Włosy:Brązowe (teraz pół czerwonych :) )
  • Stan:wolna
  • Nastrój:Skołowana
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 30 grudnia 2013 - 13:50

Ja w płynie najbardziej lubie : isana kokosowe, floslek mango-marakuja, ostatnio the body shop truskawka

a w kostce kupuję zawsze marsylskie z LePetitMarseillas we Francji ; )

#103 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 19 marca 2014 - 19:09

Ostatnio nie uzywam zeli pod prysznic tylko mydelka

mam w posiadaniu dwa - jedno o zapachu rozy   ale pachnie oblednie, :mrgreen:  wielkosc mydelka to tak jak szare

cena jakies 7-8 zl kupione w rosmanie. Nazwy nie pamietam

a drugie to Tołpa Spa bio harmony , mydlo borowinowe

malusia kostka  7zl....

w skladzie ma min. bergamotke wiec przypomina mi herbate early grey

wlasciwosci :

poprawia samopoczucie, oczyszcza, regeneruje skore, wspomaga eliminacje toksyn , lagodzi napiecie

Po wymyciu czuje sie super :lol: ale nie wiem czy to moja podswiadomosc czy faktycznie mydelko  :-P

Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#104 Suzi

Suzi
  • Użytkownik
  • 102 postów

Napisano 12 kwietnia 2014 - 12:58

Dettol w płynie, nie przepadam za mydłami w kostce, przy dzieciach kostka była zawsze brudna i zaczęłam kupować tylko w płynie, mam też takie w bezdotykowym dozowniku, fajna sprawa zwłaszcza dla dzieci :-)

No właśnie widziałam ostatnio takie mydło w sklepie i myślałam nad jego kupnem. Jest to mydło antybakteryjne nie ma z nim problemów ze skórą? czy np. nie wysusza się?

#105 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 13 kwietnia 2014 - 21:44

Nie lubię mydeł w kostce (wydają mi się niehigieniczne, kiedy korzysta z niego więcej osób :P ). Najbardziej lubię te w płynie - ale to do mycia rąk. Pod prysznic albo do kąpieli mam żel (obecnie z Ziaji).

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#106 kajametrowska

kajametrowska
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 14 kwietnia 2014 - 17:21

A ja lubię mydła w kostce. Szczególnie te zapachowe i glicerynowe ;) Mąż też lubi. Ja mam swoje, on swoje :) 

#107 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 531 postów

Napisano 13 sierpnia 2023 - 17:00

Dla mnie super sprawą są też produkty   4 Szpak. Nie wiem czy sprawdzaliście ich ofertę, ale jest mega.  Można tam znaleźć  świetne  kosmetyki, typu dezodorant w kremie , najróżniejsze mydełka do ciała czy mycia  głowy. Co ważne nie uczulają one i  zapewniają świeży, ładny zapach.

#108 Felka27

Felka27
  • Użytkownik
  • 251 postów

Napisano 14 lutego 2024 - 19:20

Różne rzeczy kupuję ostatnio w sieci i też plecaki do pracy bardzo mi się spodobały. Są one bardzo praktyczne.

#109 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 531 postów

Napisano 21 września 2024 - 09:09

Wiecie  tego  typu  kosmetyki  możecie  śmiało  kupić też  w sklepie   4 Szpaki. Tam  ogólnie znajdziecie  kosmetyki do pielęgnacji twarzy,  świetne   produkty  do  pielęgnowania  ciała itd.  Także według mnie  warto  zwrócić uwagę na ich  propozycje.  Zwłaszcza, że ich produkty  mają świetny  skład.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych