Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

SPA

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
43 odpowiedzi w tym temacie

#21 stylowa1

stylowa1
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 19 listopada 2009 - 13:54

jestem ciekawa opinii na temat gabinetów spa. Gdzie można miło spędzić czas, zrelaksować się, skorzystać z porad dietetyków?? Najlepiej żeby można było tam pojechać z rodzinką. bo czasem trudno jest nam zostawić nasze pociechy same, czasem po prostu nie ma z kim, a każdej kobiecie potrzebny jest relaks. Chciałabym poznać miejsca godne uwagi i polecenia.

#22 kobitka

kobitka
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 19 maja 2010 - 10:57

racja.to dalej szukam jakiejs fajnej oferty spa.jak cos znajde to sie podziele

Hej! Jestem właśnie na etapie poszukiwania jakiegoś SPA. Najlepiej jakieś oferty 2/3 dniowej, z dużym wyborem zabiegów. Było by ideałem gdyby też cena nie przerażała. Mam coś na oku, ale jeżeli wpadniecie na ciekawa ofertę prosiła bym o informacje. Pozdrawiam

#23 shara nelson

shara nelson
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 05 lipca 2010 - 12:48

Hej :) potrzebuję relaksu w trybie natychmiastowym :) Pomyślałam, że może wybiorę się do SPA, planuję to od dawna, ale nic tylko przekładam i przekładam... Znacie jakieś dobre SPA? Przyjaciółka polecała mi /reklama/ ale chciałam wybrać się tam z moim sześcioletnim synkiem, myślicie, że znajdzie się jakieś SPA, gdzie byłyby prowadzone też zajęcia dla dzieci??? Pozdrawiam :)

#24 adonis

adonis
  • Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 03 listopada 2010 - 18:14

Witam,
znacie warszawskie salony spa, które oferują pakiety usług takich jak masaże, zabiegi etc.? Zamawiamy parze znajomych prezent ślubny, zależy nam na cenie i jakości (jeśli możliwe jest połączenie tego). Proszę o podawanie jakichś danych kontaktowych (www, telefon)

#25 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 03 listopada 2010 - 18:21

adonis, podawanie takich danych tutaj będzie reklamą zdaje się tych salonów ;-) Wujek google nie gryzie- wpisz pakiety spa warszawa- powinieneś znaleźć to co Cie interesuje ;-)

#26 emem

emem
  • Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 17 listopada 2010 - 13:33

byłam w jeleniej strudze we wrocławiu, ale nie zachwycilo mnie z jednego powodu: sala wspolna dla wszystkich, fakt, ze przyciemniana i niby troche podzielona na czesci, ale to mnie zraziło troche...spa dr ireny eris sa swietne, ale niestety tez troche kosztuja :/ w szczyrku jest fajny hotel i spa, a we wroclawiu super instytut kosmetyczny doktor ireny eris (ceny jak wszedzie), tołpa spa borowinowe, do ktore zawsze chetnie wracam :)

#27 adonis

adonis
  • Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 30 listopada 2010 - 20:28

Danych żadnych podawać nie będę, ale udało nam się załatwić ten temat dosyć tanio. Nie przesadzajcie z tymi reklamami hehe

#28 jolcia19_84

jolcia19_84
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 12 grudnia 2010 - 12:52

Moja kumpelka poleciła mi Salon Urody Chanta’l (Karolkowa 50)….ale oni nie mają strony w necie. Wiecie może coś o cenniku lub obsłudze?

#29 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 16 grudnia 2010 - 10:26

jolcia19_84, po wpisaniu tego adresu w google pojawi Ci się mnóstwo opinii... No chyba, ze Twój post tutaj miał zupełnie inny cel :>

#30 MuszkaCzyKrawat

MuszkaCzyKrawat
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 17 lutego 2011 - 12:10

Moje znajome polecają mi takie trochę niecodzienne spa w Hotelu Głęboczek - miejsce jest bardzo fajne, bo ukryte w lesie na Pojezierzu Brodnickim (to między Toruniem a Kwidzynem powiedzmy), można więc połączyć wypoczynek z dbaniem o urodę. No i przede wszystkim stosują winoterapię - zabiegi oparte na samych naturalnych składnikach. Podobno działają rewelacyjnie :)

#31 arleta81

arleta81
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 24 lutego 2011 - 10:11

ja byłam w spa w hotelu Mrągovia w Mragowie :). Rewelacja! Masaż wodny, kapsuła, masaż klasyczny, zabiegi na twarz, dłonie... wszystko czego dusza i ciało zapragną. No polecam z czystym sumieniem bo ja wyjechałam stamtąd absolutnie zregenerowana i zrelaksowana.

#32 katrinka37

katrinka37
  • Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 14 grudnia 2011 - 21:25

Hej forumowiczki. Poszukuję jakiegoś sprawdzonego SPA. Najlepiej gdzieś na pomorzu. Chciałabym wyjechać i zażyć kilka dni z masażami leczniczymi i innymi tego typami zabiegami. Chciałabym zawęzić pole poszukiwań więc propozycje mile widziane :)

#33 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 14 grudnia 2011 - 21:56

Villa Verde - bywamy tam z mamą raz,a czasem dwa razy w ciągu roku. Godne polecenia miejsce.

#34 manieczka

manieczka
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 29 sierpnia 2013 - 20:43

Chciałabym zrobić chłopakowi niespodziankę i zabrać nas do SPA, najlepiej gdzieś pod Rzeszowem, bo i tak mieliśmy odwiedzić tam rodzinkę - jakie miejsce polecacie?

#35 Basiencja

Basiencja
  • Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 31 sierpnia 2013 - 10:47

Ja robię SPA w swojej dużej wannie dla dwojga w osobiście zakupionych i przyrządzonych ziołach i koniecznie ze świeczkami zapchowymi.

#36 vvoyt

vvoyt
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 18 września 2013 - 12:58

Witam serdecznie.
Drogie Panie poszukuje jakiegoś dobrego godnego polecenia spa z hotelem w okolicach Wisły lub innej uroczej lokalizacji. Chciałbym zrobić małżonce prezent urodzinowy. Taki kilkudniowy pobyt z jakimiś "fajnymi"( takie męskie podejście do tematu ) zabiegami.
Dziekujeza pomoc <bezradny></span>

#37 1parasolka

1parasolka
  • Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 27 września 2013 - 14:56

A może być Krynica Zdrój ? Byłam tam z rodziną w lato i polecam Krynicę na wypoczynek :) . My mieszkaliśmy w spa Czarny Potok i jeśli chodzi o zabiegi to jest ich bardzo dużo do wyboru. Najlepiej wykupić jakiś pakiet, wtedy wychodzi dużo taniej :) . Z wielu zabiegów można korzystać razem co dla pary jest na pewno miłym przeżyciem :) . My dużo spędzaliśmy czasu też w basenie i w jacuzzi :) . W Krynicy jest sporo ciekawych miejsc na spacery, a jak ktoś lubi się po wspinać to jest dużo szlaków turystycznych i koniecznie polecam pojechać kolejką gondolkową na Jaworzynę - piękne widoki i niesamowite przeżycie :) .

#38 Daro79

Daro79
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 14 grudnia 2015 - 13:50

Drogie Panie,

Z góry przepraszam, jeśli to nieodpowiedni wątek, ale nie wiedziałem, gdzie pisać. 

Chcę dać żonie wejście do SPA na święta, ale nie znam się na tych miejscach. Czy możecie polecić coś w Warszawie? 

Z góry dziękuję za pomoc!

#39 banana-song

banana-song
  • Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 15 grudnia 2015 - 16:05

hejka sory ze tak odbiegam od tematu ale za bardzo nie wiedzialam do jakiego watku sie to nadaje. planuje jakis fajny wyjazd na ferie przyoszcedzilam duzo pieniedzy tylko nie wiem jakie miejsce polecacie. koniecznie chce cos z polnocnej polski a nie jestem z tamtego rejonu wiec polecie cos ze spa nad morzem 

#40 Barbarella

Barbarella
  • Użytkownik
  • 49 postów

Napisano 07 stycznia 2016 - 09:42

ja bylam tylko w grand lubiczu w ustce ale zrobil na mnie naprawde mega pozytywne wrazenie, duzo fajnych atrakcji, sauna basen i swietne pokoje