Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Odkurzacz

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
77 odpowiedzi w tym temacie

#21 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 28 sierpnia 2009 - 20:03

i najlepiej szmaciany worek

a nie smierdza takie worki? W koncu sa uzywane caly czas. Ja uzywam jednorazowek, nie znosze tego specyficznego zapachu z odkurzaczy, ktore wydaje mi sie, ze sa powodowane zbyt rzadka wymiana workow?
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#22 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 28 sierpnia 2009 - 20:18

a nie smierdza takie worki?

ja miałam dwa takie odkurzacze i nic nie było :-> ja co drugie trzecie odkurzanie trzepe worek , mozna by go pewnie tez wyprac ale na razie nie miłam takiej potrzeby :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#23 annaka

annaka
  • Użytkownik
  • 45 postów

Napisano 04 stycznia 2010 - 19:23

Ja raczej sie nie pochwale ale przynajmniej ostrzege Was przed kupnem tego Dołączona grafika Clatronic Bs 1248-masakra jakas mwoie Wam! po 3 uzyciu mam go dosc,mimo ze sprzedawca tak zachwalal;/ strasznie glosno chodzi,ledwie odkurza i na dodatek co chwiel trzeba czyscic filer mimo ze odkurzam codziennie i bardzo dbam o porzadek :cry:
Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znieść deszcz.

#24 karid

karid
  • Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 23 września 2010 - 19:11

My najpierw szczędziliśmy na odkurzaczu i zakupiliśmy za niecałą stówkę jakiś no- name z tesco. Wszystko było ok do momentu, kiedy po roku z silnika poszły iskry :D
No, i potem mój zadziałał, poszedł do mediamarktu i w promocji przyniósł Zelmera Meteor 2. Chodzi cicho (a przynajmniej tak mi się wydaje), odkurza dobrze, mały, ale potrafi plus ma 4 lata gwarancji.

#25 Hania

Hania
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 18 lutego 2011 - 12:25

Witajcie! :) Myślę, że odkurzacze Philips /link usuniety przez moderatora/ są bardzo dobre w swojej klasie. Mam model FC 8734/01 już 2 lata i jestem z niego bardzo zadowolona! Nic się w nim nie popsuło póki co i jest świetny! Nigdy nie lubiłam odkurzać i wciąż nie lubię, ale dzięki mojemu sprzęcikowi ta czynność stała się szybsza i mniej uciążliwa. Polecam Wam!

#26 Agateczkaa

Agateczkaa
  • Użytkownik
  • 89 postów

Napisano 04 marca 2011 - 16:32

My marzymy o takim roboklinie:

Dołączona grafika

Cena jak dla mnie jest przerażająca - 5499zł (chyba że jeszcze by gotowało... )

#27 ewa_86

ewa_86
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 09 marca 2011 - 14:57

annaka mam dokładnie taki sam!!!! co prawda męczę się z nim od jakiś 3 lat! bo żal mi kasy żeby kupić nowy (Zawsze są inne wydatki) ale w 100% się z Tobą zgadzam! to jakaś porażka! ten odkurzacz w ogóle nie ciągnie i jest mega głosny!!! rodzice mają jakiegoś eletroluxa różowo szarego i jak kiedyś u nich odkurzałam to normalnie niebo a ziemia!

#28 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 29 kwietnia 2011 - 22:11

a ja od X lat (chyba 5 jak nie lepiej) mam odkurzacz Zelmer Jupiter Dołączona grafika i sprawdza się rewelacyjnie.

Była swojego czasu reklama ..test sprawdzający na wytrzymanie, że technicy wszystko z nim robili i był nie do rozwalenia ..i to prawda. czego mój odkurzacz już nie przeszedł i działa, ani razu się nie zepsół a przeszedł wiele upadków :mrgreen:
Dołączona grafika

#29 patiren24

patiren24
  • Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 22 sierpnia 2011 - 22:07

Zakup odkurzacza to droga przez męki, od kilku lat próbuję znaleźć coś dobrego dla alergików, ale też w dobrej cenie. Niestety te dwie rzeczy raczej nie idą w parze. Może ktoś ma coś godnego polecenia???

#30 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 23 sierpnia 2011 - 17:51

Zakup odkurzacza to droga przez męki, od kilku lat próbuję znaleźć coś dobrego dla alergików, ale też w dobrej cenie. Niestety te dwie rzeczy raczej nie idą w parze. Może ktoś ma coś godnego polecenia???

a nie lepiej kupić worki antyalergiczne ?
ja mam jak wyżej zelmera (jest jak skała nie do zniszczenia) i do tego worki antyaler kupuje
Dołączona grafika

#31 patiren24

patiren24
  • Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 29 sierpnia 2011 - 19:31

Przyznam szczerze, że pierwszy raz słyszę o czymś takim jak worki antyalergiczne :-(
Musze się w takim razie dokształcić. Bo ogólnie szukałam odkurzacza bezworkowego, jest kilka niezłych modeli, ale mało kto ich używał i ciężko znaleźć komentarz.

#32 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 30 sierpnia 2011 - 19:11

odkurzacza bezworkowego, jest kilka niezłych modeli, ale mało kto ich używał i ciężko znaleźć komentarz.

masz na myśli taki na wodę ? w sensie ma zbiorniczek do którego wlewa się wody i tak zbiera się kurz ?
Dołączona grafika

#33 myszolina

myszolina
  • Użytkownik
  • 276 postów

Napisano 06 września 2011 - 08:52

Jeśli chodzi o bezworkowe odkurzacze to chyba najlepsze są te komresory, które zbijają kurz w kostkę, a zbiorniki mają takie, że zapobiegają rozmnażaniu bakterii w środku.

#34 Gaga1

Gaga1
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 29 września 2011 - 10:54

odkurzacz na wode, gdzie można kupić w przestępnych cenach???

#35 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 29 września 2011 - 17:39

odkurzacz na wode, gdzie można kupić w przestępnych cenach???

ja kupowałam z Zeptera ale cena dość odstrasza z 2tys ale to było z 3 lta temu
Dołączona grafika

#36 patiren24

patiren24
  • Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 02 maja 2012 - 10:17

Myślałam o odkurzaczu kompresującym kurz. LG ma fajny model, można go wyposażyć w kilka końcówek, dzięki którym nie tylko można dokładnie posprzątać, ale i wytrzepać materace, czy odkurzyć zasłony.

#37 myszolina

myszolina
  • Użytkownik
  • 276 postów

Napisano 04 maja 2012 - 13:44

No model fajny, jednym ruchem ręki można wyrzucić kurz ze zbiornika i tylko go przepłukać.

#38 patiren24

patiren24
  • Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 05 maja 2012 - 13:13

Dla alergików taka opcja jest dobra, ale jak ktoś nie jest alergikiem, to i tak można się w taki zaopatrzyć. Moc ma niezłą, ale nie jest bardzo głośny. No i cena całkiem przystępna.

#39 myszolina

myszolina
  • Użytkownik
  • 276 postów

Napisano 05 maja 2012 - 17:34

W sumie to jeszcze lepiej jak się ma taki odkurzacz nie będąc alergikiem, przynajmniej ma się pewność, ze będzie porządnie odkurzał nie roznosząc w powietrzu chmury pyłków. Nie kupuj tylko odkurzacza wodnego , bo to najgorsze siedlisko grzybów i bakterii.

#40 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 08 maja 2012 - 19:58

U Połówka mamy jeszcze stary odkurzacz. Znaczy się nowy z tych starych i powiem wam, że te odkurzacze były wytrzymałe i nadal są. Uwielbiam nim odkurzać <odkurza1></span> :mrgreen: No i świetnie wciąga :mrgreen: