Jakiego kochanka wybierzesz?
Napisano 26 października 2008 - 15:26
Łóżkowy tygrys. Jest namiętny i nieokiełznany jak prawdziwy tygrys. Dostarcza Ci ekscytujących przeżyć i prawdziwych uniesień. Tygrys nie zawsze gra fair, ale jego erotyczny kunszt sprawia, że jesteś mu w stanie wiele wybaczyć
Napisano 27 października 2008 - 10:29
Napisano 27 października 2008 - 16:37
to by się zgadzało
Napisano 21 lipca 2009 - 19:49
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 21 lipca 2009 - 23:11
Napisano 29 lipca 2009 - 15:35
Napisano 29 lipca 2009 - 15:37
i znów Pluszowy miś
mnie również wyszło to samo, ale nie powiedziałabym, by mój "kochanek" się do tego typu zaliczał
Napisano 06 sierpnia 2009 - 21:37
Pluszowy miś
Pluszowy miś. Jest czuły i uwielbia się przytulać. Repertuar jego pieszczot jest ogromny, a miś zawsze jest do nich skory. Przy misiu zawsze czujesz się bezpiecznie, bo jedyne co Ci grozi to zagłaskanie na śmierć.
Napisano 19 lutego 2010 - 21:02
Napisano 20 lutego 2010 - 00:45
Łóżkowy tygrys. Jest namiętny i nieokiełznany jak prawdziwy tygrys. Dostarcza Ci ekscytujących przeżyć i prawdziwych uniesień. Tygrys nie zawsze gra fair, ale jego erotyczny kunszt sprawia, że jesteś mu w stanie wiele wybaczyć.
Napisano 20 lutego 2010 - 08:30
Pluszowy miś. Jest czuły i uwielbia się przytulać. Repertuar jego pieszczot jest ogromny, a miś zawsze jest do nich skory. Przy misiu zawsze czujesz się bezpiecznie, bo jedyne co Ci grozi to zagłaskanie na śmierć.
W praktyce chyba bliżej do tygryska
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 20 lutego 2010 - 11:27
Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..
Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas
Napisano 25 maja 2011 - 13:47
Pluszowy miś
W praktyce chyba bliżej do tygryska
Wyszło mi to samo, chociaż myślałam, że będzie pół na pół miś z tigerem
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 07 czerwca 2011 - 10:21
Napisano 07 czerwca 2011 - 12:11
Uzyskałaś/łeś najwięcej odpowiedzi typu: A
Łóżkowy tygrys
Łóżkowy tygrys. Jest namiętny i nieokiełznany jak prawdziwy tygrys. Dostarcza Ci ekscytujących przeżyć i prawdziwych uniesień. Tygrys nie zawsze gra fair, ale jego erotyczny kunszt sprawia, że jesteś mu w stanie wiele wybaczyć.