Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

STREFY EROGENNE

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
66 odpowiedzi w tym temacie

#1 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 28 lutego 2008 - 00:07

Od dłuzszego czasu nosiłam sie z zamiarem załozenia takiego tematu :-D jednak nie posiadałam dostatecznej wiedzy i jeszcze kilku rzeczy do tego niezbednych :-)
Temat wydaje mi sie dosyc wazny :-D bo sa miejsca na naszym ciele ktore odpowiednio dotykane lub draznione moga nam przysporzyc nie lada przyjemnosci...a my nawet o tym nie wiemy.....no ale my to my :-D ale taka mapa męskiego ciała jakze by była uzyteczna :-D Dlatego na poczatek taka mała mapka wraz z opisem :-D

Na skórze ukochanego nie ma obszarów lepszych i gorszych. Ale wyrafinowane dotykanie niektórych sprawią mężczyźnie wyjątkową przyjemność. Każda kochanka i żona powinna je odkryć i nauczyć się rozbudzać - dla jego i swojej radości.

by się kochać, mężczyzna musi zareagować na coś, co spowoduje wzwód i pozwoli go długo utrzymać. Mężczyznę podnieca widok nagiej kochanki, jej piersi, nóg, pośladków. Ale do pełnego rozgrzania potrzebuje również pieszczot. Dlatego największą przyjemność sprawia mu, gdy partnerka dotyka, ssie, liże, muska i całuje szczególnie wrażliwe miejsca na jego ciele. Żeby zaprowadziać ukochanego do seksualnego raju, wystarczy poznać topografię czułych punktów i pieścić go tak, jak tego potrzebuje. Najwrażliwszą strefą erotyczną u większości mężczyzn są okolice narządów płciowych. Dotykanie ich dostarcza panom dużo miłych wrażeń, niekiedy prowadzi wprost do orgazmu.

źródło: www.omilosci.pogodzinach.net

mój kocha jak sie bawie jego włosami :-D lubi tez pieszczoty klatki piersiowej w tym sutkow :-D, bardzo tez podoba mu sie jak delikatnie całuje jego brzuch no i oczywiscie kark i uszy :-D ( o miejscach oczywistych pisac chyba nie trza :-D

#2 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 28 lutego 2008 - 00:15

czemu nie pokazali czerwonej kropeczki tej najważniejszej :roll:

#3 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 28 lutego 2008 - 00:20

hehehehe bo zbyt oczywista by była :-D a to są strefy kobiety :-D

Załączone miniatury

• ogorek.jpg

#4 Pijaczyna

Pijaczyna
  • Użytkownik
  • 77 postów

Napisano 28 lutego 2008 - 00:55

Ten drugi rysunek bede musiał zapamietac....

#5 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 28 lutego 2008 - 01:54

Jednak kobita ma więcej tych stref.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#6 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 28 lutego 2008 - 02:02

ano :D i w wiekszosci lepiej unerwione :D ale natura pomyslała o wszystkim :D o ile kobiete łatwiej pobudzic dotykiem i pieszczota tak ona musi sie nauczyc przezywac orgazm......mezczyzna odwrotnie :D przezywanie orgazmu jest u niego wrodzone, łatwo go podniecic bodzcem wizualnym ale musi sie nauczyc przezywac wrazenia bardziej zmysłowe jak delikatny dotyk w okreslonych miejscach :D

#7 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 28 lutego 2008 - 02:22

o ile kobiete łatwiej pobudzic dotykiem i pieszczota tak ona musi sie nauczyc przezywac orgazm......mezczyzna odwrotnie :D

No właśnie i tutaj jest to niesprawiedliwe :-P
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#8 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 01 marca 2008 - 12:05

o i zaznaczyli plecy :mrgreen: ja z tych kobiecych to posiadam tylko plecy,szyje i pupe,reszta mnie nie rusza :-/
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#9 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 01 marca 2008 - 13:48

Uszy, kark a naajbardziej szyja :D i koniec ze mna .. :D
Dołączona grafika

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

#10 impresja

impresja
  • Użytkownik
  • 519 postów

Napisano 03 marca 2008 - 15:33

A ja nie lubię jak mnie chłopak całuje po uszach jakoś. Ale może to dlatego, że kiedyś byłam z takim jednym i jak włożyłam języczek do jego uszka to taki obrzydliwy smak poczułam... bleeeeeeeeeeee jak se jeszcze to przypominam to mi niedobrze. Ale na szczęście mój R nie całuje mnie za często po uszkach. Czasem tylko. A mi się zdarza i smakuja pyszniutko (na szczęście...)

#11 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 03 marca 2008 - 15:42

ja też nie lubie jak mnie po uszach całuje :-/
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#12 Shamatu

Shamatu
  • Użytkownik
  • 667 postów

Napisano 03 marca 2008 - 17:17

Ja też nie lubiłam ale K. obudził moje uszy =]

#13 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 03 marca 2008 - 19:20

No ale nie chodzi o całowanie uszu od wewnątrz :D bo tak to ja tez nie za bardzo :P ..
Dołączona grafika

#14 Shamatu

Shamatu
  • Użytkownik
  • 667 postów

Napisano 03 marca 2008 - 20:27

No ale nie chodzi o całowanie uszu od wewnątrz

yyy, ja miałam na myśli małżowinę =] tak zewnętrznie, bez wkładania jęzorka do ucha ;-)

#15 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 03 marca 2008 - 21:16

Noo.. :D chcialam sie upewnic czy jestem rozumiana :P :P
Dołączona grafika

#16 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 07 marca 2008 - 14:44

Ja tze nie lubie jak caluje mi uszy :-P
Uwielbiam byc calowana po pupie i karku oraz lubie masaz stop

#17 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 08 marca 2008 - 00:33

lubie masaz stop

o taaak rozpływam się przy masazu stópek i jak mi główke tak delikatnie masuje albo włosami sie moimi bawi ( tak blisko przy samej skórze- mam męską strefę erogenną :shock: <umieraam></span> ) :oops:

#18 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 08 marca 2008 - 01:40

Madae ja tez tak lubie z włosami,rozpływam sie...chociaż po takim czymś to mi sie spac chce :-P

#19 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 09 marca 2008 - 14:18

Wszystko już zostało napisane:
1. stopy
2. pośladki
3. szyja
:->
Jeśli jest ci dobrze, dwa razy lepiej jest mi!

#20 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 10 marca 2008 - 12:22

:arrow: pośladki
:arrow: brzuch
:arrow: i uwielbiam jak bawi się moimi włosami
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych