PIZAMKI ;-)
Rozpoczęty przez Ninka, 24 lut 2008 03:29
367 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20 maja 2008 - 09:37
Misiek powiedzial mi ostatni, ze chcialby zebym spala bez koszulki... w samym majtusiach
Napisano 20 maja 2008 - 19:31
Mój kupił mi dwie takie seksi mmmm w jednej byłam moze 3 razy a drugiej raz 
Mój Ł dręczy abym w nich spała bo on taaaaaaaaak lubi, ale one są naprawde wyzywające i ja nie będe w nich paradowała po mieszkaniu tym bardziej ze mieszkam z rodzicami i latam do kuchni wieczorem po jakieś piciu czy cuś i gdyby mnie tato zobaczył w takim stroju spaliłabym sie ze wstydu
)
Tłumacze mu to cały czas, rozumie juz........ale powiedział że kiedy zamieszkamy razem już nie będzie wykrętów
Mój Ł dręczy abym w nich spała bo on taaaaaaaaak lubi, ale one są naprawde wyzywające i ja nie będe w nich paradowała po mieszkaniu tym bardziej ze mieszkam z rodzicami i latam do kuchni wieczorem po jakieś piciu czy cuś i gdyby mnie tato zobaczył w takim stroju spaliłabym sie ze wstydu
Tłumacze mu to cały czas, rozumie juz........ale powiedział że kiedy zamieszkamy razem już nie będzie wykrętów
Napisano 20 maja 2008 - 20:11
mja piżamka zależy od tego czy śpie sama czy z kimś
jak sama to obojętnie byle by kolorowo i wygodnie,jak z kimś to nie ważne czy wygodnie ważne żeby było małe,prześwitujące i sexy
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Napisano 28 czerwca 2008 - 09:01
ja na lato lubie koszuleczki jakies zwiewne a na zime normalka czyli szpdnie i gora taki komplecik, ale teraz ostatnio zaczelam sie zastanawiac nad czyms bardziej sexi bo wiecie jak jest musze troche pokusic
Napisano 02 lipca 2008 - 13:29
Ja sypiam w jakiś duużych podkoszulkach i niebiesko-różowych dresowych spodniach. Chociaż czasem zdarza mi się spać w lecie w długim rękawie.
"Każdy plan można zmienić
lecz wolę życie bez planu."
Napisano 04 lipca 2008 - 16:33
A ja spalam dzisiaj w samych majtuskach... i bylo bardzo przyjemnie
Napisano 04 lipca 2008 - 20:10
z pierwszego wrzutu 9 mnie zainteresowala jeszcze czegos takiego nie widzialam no no.... sexy 
ogolnie to wszystkie mi sie bardzo podobaja a ta mi w oko wpadla :->
ogolnie to wszystkie mi sie bardzo podobaja a ta mi w oko wpadla :->
Napisano 04 lipca 2008 - 20:26
piękne, piękne wszystkie
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
Napisano 04 lipca 2008 - 20:34
Oo jak duzo
Wszystkie czarne mi sie podobaja
Wszystkie czarne mi sie podobaja
Napisano 05 lipca 2008 - 09:23
1 fajna i ta z kłapouszkiem
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych