Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

PIZAMKI ;-)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
367 odpowiedzi w tym temacie

#181 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 21 marca 2010 - 14:12

ja również wolę piżamki z rodzaju jakie wrzuciła Majorka, bo przede wszystkim zależy mi na wygodzie i miłym dotyku materiału - jak dla mnie satyna jest taka 'zimna' :P
satynowe piżamy czy koszulki może i wyglądają seksi ;-) ale na co dzień jak dla mnie się nie sprawdzają :D

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#182 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 21 marca 2010 - 14:20

Majorka,świetne te twoje piżamki.Każda ładna.Szczególnie wybrałabym tę zieloną.Zapewne każda jedna jest z milutkiej bawełenki.Po prostu pieszczota dla ciała. ;*

#183 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 21 marca 2010 - 14:28

Mi sie podobaja te pizamki co wrzucila Majorka. Najbardziej to nr 3 ;-) Ogolnie lubie takie, bo sa wygodne, przepuszczaja powietrze, idealne do spania. Co do satynowych- wygladaja ladnie- ale na tym ich plusy sie koncza. Kupilam sobie ostatnio jedna do spania, jak naloze to jest mi zimno jak nie wiem co, poza tym niewygodnie.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#184 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 21 marca 2010 - 15:07

Ja mam taką, tylko białą z niebieskimi aplikacjami.

Załączone miniatury

• galeria_we_dwoje_3.jpg

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#185 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 21 marca 2010 - 20:39

Ja mam taką, tylko białą z niebieskimi aplikacjami

bardzo mi sie podoba. ;-)
co do wrzutu majorki to druga wyglada jak ciazowa i nie podoba mi sie , fajna jest ta w groszki na ramiaczkach oraz zielona.
Ja bardzo lubie spac w satynowych koszulkach bo sa wygodne , nie krepuja ruchów i przez to ze mam odsłoniete ramiona czuje cieplo kolderki. ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#186 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 21 marca 2010 - 22:12

elizabeth, ta co wrzuciłaś mi się nie podoba, widziałam ją na żywo, i pozostawia wiele do życzenia, jak większość rzeczy z tej firmy ( jednak praca w bieliźnie się przydała )
nie pamiętam też biało niebieskiego wzoru <co></span>

ja nie cierpię spać w spodniach, no nienawidzę, wolę jak mi się koszulka podciąga niż jak mam gacie na tyłku :/ ale wiadomo czasem jak mi zimno to wciągam piżamkę normalną na siebie :) a i nie lubię długiego rękawku bo ja z tych gorących jestem :D
jak torka miała urodziny kupiłam jej ładną piżamkę :oops: później sobie taką samą, ale moja gdzieś zaginęła :shock: :shock: :shock:
była słodka :) bluzeczka w autka :) i różowe serduszka :D a gacie czarne, z paskiem i na nich 3 serduszka :) uszyta w formie dresu :)

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas

#187 Iskierka

Iskierka
  • Użytkownik
  • 60 postów

Napisano 29 marca 2010 - 21:02

A ja śpię w krótkiej piżamce .Nie na widzę długich piżam nocnych .Szok :-)

#188 miminka

miminka
  • Użytkownik
  • 747 postów

Napisano 31 marca 2010 - 12:54

ja nie lubię piżam, najczęściej śpię w koszulkach nocnych, albo jak jest mi w ogóle gorąco,to w podkoszulku na ramiączkach i majtkach :-P
You're never too young or too old to dream

wouldn't wanna be anybody else!

...

#189 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 05 czerwca 2010 - 12:56

elizabeth, ta co wrzuciłaś mi się nie podoba, widziałam ją na żywo, i pozostawia wiele do życzenia, jak większość rzeczy z tej firmy

dogkładnie :!: :!: bielizna z firmy obsessive tylko ładnie wygląda na obrazkach w rzeczywistości większość z nich nie różnicy się niczym jak bielizną z bazarów tzn różnic się znacząco ceną :-/
Dołączona grafika

#190 Wenessa

Wenessa
  • Użytkownik
  • 322 postów

Napisano 18 czerwca 2010 - 11:41

Ja nie spię w piżamkach ;-) koszulka i majteczki ;-)
Pamiętaj aby kazdy dzień był najpiękniejszym dniem Twojego zycia.......

#191 maybe_b

maybe_b
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 26 sierpnia 2010 - 19:57

Ja również preferuję koszulki nocne ;) Ostatnio nawet spodobały mi się propozycje Corin. Generalnie -> ważny jest komfort noszenia bielizny, która jednak musi w sobie mieć to "coś" :)

#192 Sabinka

Sabinka
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 31 sierpnia 2010 - 12:50

Ja również preferuję koszulki nocne ;) Ostatnio nawet spodobały mi się propozycje Corin. Generalnie -> ważny jest komfort noszenia bielizny, która jednak musi w sobie mieć to "coś" :)

Ja bardzo lubię koszulki na ramiączkach i spodenki. Najlepiej ... gdy są kobiece i sexy. np jak koszulki Corin. Sama mam taką :-)

#193 złośnica

złośnica
  • Użytkownik
  • 285 postów

Napisano 31 sierpnia 2010 - 13:10

ja nie znoszę koszul nocnych, są dla mnie niewygodne i się zwijają tak, że rano budzę się z gołym brzuchem :lol:
ale dwucześciowe bawełniane piżamki szorty + koszulka są rewelacyjne, mięciutkie, przepuszczające powietrze i co najważniejsze niesamowicie wygodne :-)
na zimę mam piżamkę polarkową - niesamowicie ciepła :-P

koszulka satynowa? Owszem znajdzie się gdzieś na dnie szafy ale spałam w niej może raz :roll:
Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko.

#194 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 31 sierpnia 2010 - 13:13

Ja ostatnio także polubiłam dwuczęściowe piżamki.Zima blisko,blisko,więc spanie w takim czymś to sama przyjemność i ciepełko. ;-)

#195 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 02 września 2010 - 08:53

elizabeth, ta co wrzuciłaś mi się nie podoba, widziałam ją na żywo, i pozostawia wiele do życzenia, jak większość rzeczy z tej firmy ( jednak praca w bieliźnie się przydała )
nie pamiętam też biało niebieskiego wzoru <co></span>

bielizna z firmy obsessive tylko ładnie wygląda na obrazkach w rzeczywistości większość z nich nie różnicy się niczym jak bielizną z bazarów tzn różnic się znacząco ceną :-/

Ja mam taką koszulkę nocną, ale nie z tej firmy :lol: Wrzuciłam tylko takie zdjęcie, bo mojej nie było, a to prawie taki sam model :P

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#196 sunny-b

sunny-b
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 07 września 2010 - 19:56

ja z kolei uwielbiam piżamki nocne :) ostatnio wpadła mi w oko taka:

Załączone miniatury

• 379_CaTXhNCo0GZ3Mky_2.jpg

#197 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 07 września 2010 - 20:03

piĹźamki nocne :)

a są jakieś inne? Chyba wszystkie piżamy nosimy nocą :P

sunny-b, stanowczo ta koszulka nie nadaje się na chłodne noce, prędzej na lato, kiedy duchota daje się we znaki. Ma ładne kolorki, choć jak widzę odcięcie pod biustem, to mam ochotę się rozpłakać, bo wiem, że nigdy takiej nie założę. Czy ja dobrze widzę skórę węża? :P

#198 maj_kaj

maj_kaj
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 08 września 2010 - 09:29

Fakt, że koszulka nocna dwa posty wyżej nie nadaje się na chłodne jesienno-zimowe noce, ale na wiosnę i lato jak najbardziej.

Co do odcięcia pod biustem - najwidoczniej dla sunny-b jest ono w sam raz ;) Każda z nas ma w końcu inną figurę, a sunny-b taki typ piżamek pewnie odpowiada najbardziej. Mi osobiście bardzo się podoba ta propozycja :)

#199 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 08 września 2010 - 09:37

sunny-b, słodka
ale tak na ciepłe dni
no chyba że kobieta nie jest zmarzlakiem jak ja :)
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#200 jakaja

jakaja
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 10 września 2010 - 11:09

Ja polecam równiez koszulki nocne. Dodaja peności siebie i mozna czuc sie w końcu kobieco. :)

[ Dodano: 2010-09-10, 12:10 ]
a sklep gdzie kupuje to

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych