Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wiosna, wielkanoc... nowe nadzieje

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
185 odpowiedzi w tym temacie

#21 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 20 lutego 2008 - 09:22

a jak minie wiosna :D jest lato :) i wakacje.... słońce... plaża, góry <tancze></span> <tancze></span> <tancze></span> <tancze></span>
Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..

#22 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 20 lutego 2008 - 15:22

oj tak...plaża,słońce,woda...ale wiosne bardzo lubie,taka fajna pora,wszystko sie robi zielone,pierwsze ciepłe dni :-D
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#23 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 20 lutego 2008 - 15:26

oj tak...plaża,słońce,woda...ale wiosne bardzo lubie,taka fajna pora,wszystko sie robi zielone,pierwsze ciepłe dni :-D

najpiękniejszy miesiąc to maj!! wówczas jest tak kolorowo.. <dreams></span>
<loove></span> kwitnie <bzyklov></span> <bigkiss></span>
<sun></span> grzeje aż chce się żyć!!! <huraaaaa></span> <huraaaaa></span>
kalendarzowa wiosna jest za 30 dni, ale ja wiem, że ona przyjdzie wcześniej!! ;-) ;-) już nie mogę się jej doczekać.. :-)

#24 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 21 lutego 2008 - 03:09

a ja chce w koncu wyjsc na spacer z mala, kwiatki pozbierac, w piasku sie pobawic basen wyciagnac :evil: grrrrrrr to juz jest kryzys mam juz dosyc zimy oficjalnie

#25 martula

martula
  • Użytkownik
  • 650 postów

Napisano 21 lutego 2008 - 10:01

Moja najbardziej ulubiona pora roku to wiosna. Słoneczko tak fajnie przygrzewa. Można buźkę wystawić i poczuć, jakby świeciło tylko dla nas. <sun_></span>
Soczysty kolor trawy, drzew, no wszystkiego. <zakochany></span> Czas porządków, można otworzyć szeroko okna. Uwielbiam wiosnę. Ja już sie nie moge doczekać. <huraaaaa></span>
Nie miałam nigdy jakiś obietnic, co uczynię tej wiosny. Biorę życie jakim jest. <rozee></span>

My zakochaliśy się w sobie na przełomie października i listopada. <love></span> Także nie ma reguły jak dla mnie.
NIe zapomnę horoskopu jaki był mi przypisany na tamten rok: "Na wiosnę serce zimne jak lód a jesienią gorące niczym płomień" Ktoś zechce się ogrzać Twoim ciepłem i z wzajemnościa... :lol:

#26 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 21 lutego 2008 - 13:50

NIe zapomnę horoskopu jaki był mi przypisany na tamten rok: "Na wiosnę serce zimne jak lód a jesienią gorące niczym płomień" Ktoś zechce się ogrzać Twoim ciepłem i z wzajemnościa... :lol:

Tylko nie pisz, że uwierzyłaś...? ;-)
ja tam w horoskopy nie wierzę.. <bezradny></span> są jakieś takie.. nie trafiają do mnie..

Ale wracając do tematu..

Taaaak!!!... wiosna!! coś magicznego i pięknego.. wszystko budzi się do życia a i człowiekowi chce się żyć, bo nie musi już tyle ubrań na sobie nosić.. 8-) już sie nie mogę jej doczekać, ale niestety musimy jeszcze 29 dni poczekać! ( piszę tu o kalendarzowej ) bo w rzeczywistości ona przybędzie do Nas szybciej!! <jupi></span> ja wiem, że czas ucieka i że w końcu ona przybędzie... ale człowiek nie może się juz jej doczekać...już czuję ten zapach kwiatów.. trawy ( zwłaszcza po skoszeniu ) cudny zapach.. woń bzu, który kwitnie pod moim oknem... jak otwieram okno wiosną, to czuję ten bez! coś cudnego..
też zimy nie cierpię, bo jest nie dość, że zimno, to tak goło na dworze.. :roll: no i ludzie pochowani siedzą w domach.. a wiosną.. hmmm... wiadomo, jest bajecznie..
z kolei lato też lubię, pod warunkiem, że nie jest to 40stopniowy upał ale takie ciepłe lato.. czemu nie.. <sun_></span> no i słoneczko... kurczem bladem.. tak bym chciała już się trochę poopalać.. :-P
Mam nadzieję, że szczególnie osiągnę, to co zaplanowałam... :roll:

#27 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 21 lutego 2008 - 14:43

Uwielbiam wiosnę. Jest to moja ulubiona pora roku :-D Słoneczko i budząca się ze snu przyroda... konwalie, bez... wieczorne spacerki po parku pełnym "świeżej" zieleni... i jeszcze wiosenne kanapeczki z ogóreczkiem i rzodkieweczką... mmm aż się rozmarzyłam... :-D

Wiosną chciałabym wziąć ślub :mrgreen:

#28 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 21 lutego 2008 - 14:58

No kochana to życzę Ci tego z całego serca oby Ci się to spełniło!! ;-)

#29 Dorotea

Dorotea
  • Użytkownik
  • 1 428 postów

Napisano 21 lutego 2008 - 15:51

My zakochaliśmy się w sobie w okresie jesienno-zimowym.
Choć z tą wiosną to w jakimś sensie prawda-widać po tzw. portalach randkowych.
Na wiosnę anonsów jest tam więcej w porównaniu z inną porą roku.
Wiosną wszystko budzi się do życia a że ludzie są częścią przyrody więc...........często także w naszych serduszkach coś tam się budzi ;-)
Agulo to zrozumiałe,że jesteś zraniona ale to minie.
Ja byłam kilka lat sama.Sama chodziłam do kina, wyjeżdżałam na wczasy,spędzałam czas poza miastem itd.
Dwa zranienia to jeszcze nie taka duża liczba aby zrażać się do panów na zawsze.
Gdybym ja miała wyliczać ile razy ktoś mnie porzucił, zdradził czy oszukał to..............obu rąk by nie starczyło.
Ja nikogo nie szukałam. Samo przyszło.Też nie wierzyłam, że mogę spotkać uczciwego pana i.............................uwierzyłam bo spotkałam.
Też myślałam, że już będę sama do końca życia i pogodziłam się z tym.
Bardzo się rozwinęłam w tym czasie ( min. skończyłam studia).
Poznawałam wielu mężczyzna ale te spotkania uświadamiały mi,że moje bycie w pojedynkę to dobry wybór.
Moje postanowienie na ten rok:więcej czasu poświęcić na jęz. angielski, częściej się gimnastykować, reagować większym opanowaniem na różne sytuacje, wyjechać do Grecji, zamienić mieszkanie na lepsze.
Połowę zrealizowałam a to.............dobry początek :-)
Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać

#30 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 21 lutego 2008 - 16:01

Moje postanowienie na ten rok:więcej czasu poświęcić na jęz. angielski, częściej się gimnastykować, reagować większym opanowaniem na różne sytuacje, wyjechać do Grecji, zamienić mieszkanie na lepsze.
Połowę zrealizowałam a to.............dobry początek :-)

Dorotko życzę Ci, aby to wszystko się spełniło... no i jeszcze coś..! ;-) ale to przemilczmy, bo się nie spełni.. ;*
Masz rację 2 idiotów, którzy mi się przytrafili w życiu to nie powód, aby być singlem do końca życia, tylko, że ja już w miłość nie wierzę... :roll: ale jak mi się w życiu nawinie kolejny facet, to czemu nie, drogę do siebie mu nie zamknę... tylko po prostu nie będę się angażować i tyle.. będę ostrożna, i podchodzić do wszystkiego z dystansem to będzie dla mnie bezpieczniejsze, na tyle, że jak mnie kolejny zrani, to takie rozstanie nie będzie mnie już, aż tak bolało.. ;-)
Ech, to życie!!
Dobrze, że możemy cieszyć się wiosną i w tym okresie w całym roku, mieć tą nadzieję na lepsze jutro.. 8-) cieszyć się ciepełkiem i nie tylko.. ;-)

#31 impresja

impresja
  • Użytkownik
  • 519 postów

Napisano 21 lutego 2008 - 16:11

Hmmm moje plany na wiosnę? Zrobić wszystkie badania (to priorytet), załatwić wszystkie niezałatwione sprawy... hmmmm coś jeszcze wymyślę :-P

#32 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 21 lutego 2008 - 16:24

Hmmm moje plany na wiosnę? Zrobić wszystkie badania (to priorytet), załatwić wszystkie niezałatwione sprawy... hmmmm coś jeszcze wymyślę :-P

powodzenia życzę!! ;-)
P.S. Napisałam do Ciebie na PW odpisz mi proszę.. ;*

#33 martula

martula
  • Użytkownik
  • 650 postów

Napisano 21 lutego 2008 - 19:10

Tylko nie pisz, że uwierzyłaś...? ;-)
ja tam w horoskopy nie wierzę.. <bezradny></span> są jakieś takie.. nie trafiają do mnie..

No właśnie nie, ale zapamiętałam go, jak nigdy. Czasami sobie poczytam, żeby humor sobie poprawić. :-P
Ale wtedy, wiosną miałam do czynienia z pewnym kolegą i dałam mu kosza. Nie umiałam się do niego przekonać, chociaż bardzo chciałam się zakochać(z racji wiosny). :lol:
Gdy jesienią zaczęłam sie spotykać z Arkiem przypomniał mi się horoskop.

Także dziewczyny nie znacie dnia ani godziny :mrgreen:

#34 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 21 lutego 2008 - 20:15

Także dziewczyny nie znacie dnia ani godziny :mrgreen:

Żebyś chciała wiedzieć!! <umieraam></span>

#35 vlad

vlad
  • Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 21 lutego 2008 - 20:42

Ja też!!! <love></span> :mrgreen:

Wiosna to moja ukochana pora roku :-D Gdy czuć ja w powietrzu - poprawia mi się humor i chce się żyć ;-)

Agula głowa do góry! :-D Zapomnij o tamtych facetach i zacznij żyć pełnią życia :-D Miłość przyjdzie nieproszona... I tak na ucho Ci powiem, że trochę niedowierzam, kiedy piszesz, że nie wierzysz w miłość ;-) Życzę Ci spokoju w sercu :-D

#36 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 21 lutego 2008 - 20:49

Agula głowa do góry! :-D Zapomnij o tamtych facetach i zacznij żyć pełnią życia :-D Miłość przyjdzie nieproszona... I tak na ucho Ci powiem, że trochę niedowierzam, kiedy piszesz, że nie wierzysz w miłość ;-) Życzę Ci spokoju w sercu :-D

No ale vlad uwierz mi na dzisiejszy dzień, jakoś ciężko mi w nią uwierzyć... :roll:

No to Tobie też życzę, abyś..

Madzik :) napisał/a:

Ja też!!! <love></span>

z całego serca!! ;-) ;*

#37 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 21 lutego 2008 - 21:57

U nas dzis takie piekne sloneczko swiecilo 8-) fakt mrozno bo -5 :evil: ale te slonko :roll: no i juz po wiosennej pogodzie bo na jutro zapowiadaja znowu 1metr sniegu :evil: :evil: :evil: :evil:

#38 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 22 lutego 2008 - 18:00

bo na jutro zapowiadaja znowu 1metr sniegu :evil: :evil: :evil: :evil:

okropność!! :shock: :shock: :shock: :evil: mam nadzieję, że u nas w Polsce tego już nie będzie, że wiosna jest tuż, tuż! :!:

#39 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 22 lutego 2008 - 18:16

Agula, noooooooo nie mow hop bo to co teraz przez nas sie przewija sunie prosto na Europe :-P tfuuuuuuuuuuuuuu nie zycze wam tego :evil:

[ Dodano: 2008-02-22, 18:21 ]
Dołączona grafika

[ Dodano: 2008-02-22, 18:22 ]
http://www.weather.c... ... hp_video_3

[ Dodano: 2008-02-22, 18:25 ]
w samym New York 19 tys samochodow do odsniezania wyjechalo na miasto dzis :shock:

#40 impresja

impresja
  • Użytkownik
  • 519 postów

Napisano 22 lutego 2008 - 18:59

No no tak zimnowato jest i u mnie... Moim kolejnym planem jest: dowiedzieć się o dofinansowywanych studiach przez UE w UK i zapisać się na darmowy kurs angielskiego który zaczyna sie w kwietniu (mam nadzieje, że będą jeszcze miejsca:P)