Radio Maryja
Napisano 26 stycznia 2008 - 16:41
Napisano 26 stycznia 2008 - 17:03
Napisano 26 stycznia 2008 - 17:12
Napisano 26 stycznia 2008 - 18:45
Napisano 28 stycznia 2008 - 01:45
Napisano 28 stycznia 2008 - 08:41
Alex1511, dla mnie wszystko co ten człowiek robi jest dziwne. Całe to radio M. jest dla mnie jak jakaś sekta w Kościele.Jak latwo moze taki Rydzyk wmowic ludziom, ze on jest dobry i w ogole swiety a reszta to diably wcielone
Napisano 28 stycznia 2008 - 09:45
Napisano 28 stycznia 2008 - 09:51
Posłuchajcie sobie kiedyś wiadomości na Tvn a w radiu Maryja. Będąc obiektywnym zobaczycie, jak się różną. I guzik prawda, że księża prowadzą wiadomości i sieją propagandę. Ale wiem, że każdy śmieje się z RM bo to jest cool i modne, tak samo jak głosowanie na Tuska było trendy
Napisano 28 stycznia 2008 - 09:58
Ja nie śmieję się z RM i nie uważam że to jest cool i trendy.Po prostu nie rozumiem fanatyzmu tych ludzi którzy oszczędności swojego życia przekazują Rydzykowi,uważają go za świętego i RM jest dla nich świetością. Wujek mojego męża jest takim fanatykiem że wszędzie z radiem jeżdzi,jak do kogoś w gościnę przyjeżdza to narzuca słuchanie RM bo telewizja to grzech jest. Ja się z tych ludzi nie śmieję. Po prostu żal mi ich i uważam że są słabi bo dali się omamić i wierzą nie w Jezusa tylko w Rydzyka.Ale wiem, że każdy śmieje się z RM bo to jest cool i modne, tak samo jak głosowanie na Tuska było trendy
Napisano 28 stycznia 2008 - 10:02
Nie trzeba być fanatykiem RM żeby przekazywać swoje oszczędności: staruszki i starce, którzy nie mają własnych rodzin na wsiach przepisują księżą całe majątki.
Napisano 28 stycznia 2008 - 10:04
wierzą nie w Jezusa tylko w Rydzyka.
Własnie.
Napisano 28 stycznia 2008 - 13:32
Napisano 28 stycznia 2008 - 15:03
Napisano 29 stycznia 2008 - 14:56
LUDZIE CO WAM TAKIEGO ZYDI ZROBILI???
Oj za dużo by opowiadać. Trzeba troszkę książek poczytać. Albo posłuchać ludzi z Kresów Wschodnich.
Napisano 29 stycznia 2008 - 15:58
Napisano 29 stycznia 2008 - 23:17
To znaczy, że Niemców mamy nie lubić i dyskryminować, Rosjan?
No właśnie, powinniśmy w takim razie bardzo wielu narodów nienawidzić, jak tak spojrzeć w historię. Ale co są winni współcześnie żyjący temu, co robili ich dziadkowie i pradziadkowie? Po co hodować w sobie nienawiść?
Jak przyjrzę się swoim korzeniom, drzewo genealogiczne i te sprawy, to jest tam sporo Żydów. Gorsza przez to jestem?
Napisano 05 lutego 2008 - 17:37
żydzi też ludzie....nie zrobili nic gorszego od rzeczy ktore teraz polacy robią sami sobie...LUDZIE CO WAM TAKIEGO ZYDI ZROBILI???
Oj za dużo by opowiadać. Trzeba troszkę książek poczytać. Albo posłuchać ludzi z Kresów Wschodnich.
kompletnie tego nie rozumniem....to co było a nie jest.... jakby tak siegnąc w przeszłosc to kazdy kraj i nacja cos nam zrobiły ..jakas niewybaczalna krzywde..a teraz powinnismy sie sami nienawidzic chocby za to co polacy za granica robią z tymi ktorzy wyjezdzaja czesto za ostatnie pieniadze zeby cos zaropbic w tzw lepszym swiecie
a co do Radia i Tv Trwam to mimo ze robią wiele dobrych rzeczy i ze załozeniem ich głównym jest własnie to...to nie moge ich szanowac dopoki pchaja sie z buciorami w politykę,i dopóki kieruje nimi OJCIEC DYKTATOR...