Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Bollywood

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
101 odpowiedzi w tym temacie

#1 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 16 grudnia 2007 - 10:52

A ja muszę się przyznać... Uwielbiam Bollywood :)
Dla tych, co nie wiedzą - Bollywood to po prostu kino indyjskie. Filmy przedstawiają zazwyczaj historie miłosne, z problemami związanymi z kulturą. Banalne? Może i tak, ale filmy są pełne cudownej muzyki, kolorowych pięknych strojów, tańca.... Po prostu piękne <zakochany></span> <zakochany></span> <zakochany></span>
Zakochałam się w Bollywood po oglądnięciu filmu " Czasem słońce czasem deszcz" - w Polsce jest to chyba film najpopularniejszy. Później dotarłam do innych filmów - każdy oglądałam od deski do deski (a trwają bagatela po 3 godziny zazwyczaj).

No i teraz właśnie ogromnie się cieszę, bo w poniedziałek idę na wielkie widowisko muzyczne - Bharati - tancerze z Indii, muzyka, stroje. Jest to część ich europejskiego tournee, w Polsce odbyło się to już wczoraj w Warszawie, dziś w Katowicach i jutro we Wrocławiu właśnie. Nie mogę się doczekać...

A tutaj dla Was próbka tego jak to będzie wyglądać :D

#2 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 10:58

oj...bylam chyba na czyms takim :-D w wakacje w Mrzezynie akurat bylo widowisko, taka magia jakas panowala i zapach sie unosil...bardzo ladnie kobiety wygladaly
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#3 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 15:31

za filmami z Bollywood nie przepadam :P ale te stroje <zakochany></span> i niektórzy faceci <zakochany></span> <zakochany></span> <zakochany></span>

#4 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 20:53

też nie przepadam :-D ale oglądałam film "czasem słońce,czasem deszcz" :-D

#5 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 21:01

też nie przepadam :-D ale oglądałam film "czasem słońce,czasem deszcz" :-D

ja też. Super był.

#6 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 17 grudnia 2007 - 18:14

ja też. Super był.

fajny ale długo trwał aż później nudny sie stał :-D

#7 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 18 grudnia 2007 - 16:55

No bo te filmy trzeba po prostu lubić. Ja je lubię z każdej strony, ale uważam, ze ich największą wartością jest pokazana w nich kultura indyjska, taniec, muzyka, stroje...

A wczoraj było bajecznie ... <dreams></span> <dreams></span> Cudowna muzyka i śpiew - wszystko na żywo oczywiście, aż drgawki miałam :)
Do tego te kolorowe stroje i taniec...ehhh...i przystojni hindusi niektórzy :D zupełnie jak z innego świata to wszystko ;)
Jak mi się jakoś uda, to wkleję Wam filmik wykonany osobiście przeze mnie :D

#8 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 03 stycznia 2008 - 16:59

Ja oglądałam Duma i uprzedzenie.O 4 czy 5 siostrach i jedna za mąż wychodziła.Fajne widowisko,dużo muzyki,tańca,kolorowych strojów. Można się oderwać od rzeczywistości :lol:

#9 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 03 stycznia 2008 - 22:06

No a ja powiem szczerze, że zaliczam się do tych, co Bollywoodu nie trawią ;-) Próbowałam oglądać kilka filmów, żadnego nie dałam rady obejrzeć do końca. No, tak po prostu ;-)

#10 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 03 stycznia 2008 - 22:20

ostatnio cos w TV leciało <hmm></span> ogladałam od połowy i zmywałam jednoczesnie wiec nie streszcze dokładnie :P ale był tam taki ciach :-P przystojny i ładnie zbudowany ktory kiedys był grubaskiem i opuscił indie zeby odnalezc swoja siostre ktora opusciła je juz dawno..i zamieszkał z nia i jej mezem i jakąs lasencja co więcej odkrywała niz zakrywała i sie na niego jarała :P i nikt nie wiedział poza nia ze on to on :P no i fajne to było :P ....przeglądne gazete to moze tytuł znajde :P to leciało wczoraj tak koło południa :P ale nie wiem na jakim kanale :P

#11 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 04 stycznia 2008 - 10:20

ostatnio cos w TV leciało ogladałam od połowy i zmywałam jednoczesnie wiec nie streszcze dokładnie ale był tam taki ciach przystojny i ładnie zbudowany ktory kiedys był grubaskiem i opuscił indie zeby odnalezc swoja siostre ktora opusciła je juz dawno..i zamieszkał z nia i jej mezem i jakąs lasencja co więcej odkrywała niz zakrywała i sie na niego jarała i nikt nie wiedział poza nia ze on to on no i fajne to było ....przeglądne gazete to moze tytuł znajde to leciało wczoraj tak koło południa ale nie wiem na jakim kanale

lecialo Czasem slonce Czasem deszcz :-P

#12 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 05 stycznia 2008 - 15:52

Madae, no trochę pomieszałaś, ale wiem o co chodziło ;)
Ja wiem że do tych filmów trzeba być stworzonym :D
a ja mam właśnie na dysku jakieś 20 GB filmów od Piotrusia :D a drugie tyle czeka na mnie u niego na kompie <zakochany></span>

#13 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 06 stycznia 2008 - 16:42

no moze moze :P oglądałam zmywając gotując i prasujac jednoczesnie :P ale przystojniaka wychaczyłam hyhyhyhy :P i spiewali fajowo :P bo co do tanca....no coments :P niektore momenty mnie powalały :P szczegolnie w meskich wykonaniach :P ..ale z tego co wyogladac mi sie udało to film mi sie podobał :P i sobie go sciagne i oglądnę tak juz normalnie :mrgreen:

#14 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 06 stycznia 2008 - 18:25

No bo te filmy trzeba po prostu lubić. Ja je lubię z każdej strony

A ja je kocham!!!bylo to jakies 5 lat temu jak puscili w telewizji "Czasem slonce czasem deszcz" i ludzie oszaleli na punkcie tych filmow.
Ja uwielbiam wszytkie bo kazdy na swoj sposob jest piekny,ale jeden byl dla mnie wyjatkowy jak ten glowny bohater : Shah Rukh Khan zakochal sie w lasce ale ja kochal tez inny chopek i wmieszal tamtego w morderstwo czy cos wiec poszedl on do wiezienia :cry:
Powiedzieli mu,ze jesli chce aby jego ukochana przezyla to musi udac,ze on nie zyje :cry: i tak wlasnie jej powiedzieli :cry: no i po latach on wraca do rodzinnego domu a ona zamieszkala z jego rodzicami niby po jego smierci jakie bylo jej i jego zaskoczenie jak sie zobaczyli po 30 latach(nie pamietam dokladnie)on siwy ona tez hmmm piekne :-> :->
Ja od niedawna zbieram kasety ktore ukazuja sie u nas w gazecie co dwa tyg,mam ju 12 :-)

Pozdrawiam milosniczki Bollywood

#15 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 07 marca 2008 - 19:46

jutro w SE jako dodatek film na dvd Salaam Namaste - Trudna droga do miłości ;-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#16 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 07 marca 2008 - 20:23

wlasnie juz widzialam reklamy i powiedzialam siostrze aby kupila :-P

#17 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 14 marca 2008 - 15:48

w niedziele na polsacie o 14.45 bedzie Bluffmaster (mistrz blefu)

<hmm></span> mam ochote na ten film <hepi1></span>

#18 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 14 marca 2008 - 18:42

A ja nie mam POLSATU :-( :-( :-(

#19 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 16 marca 2008 - 14:18

w niedziele na polsacie o 14.45 bedzie Bluffmaster (mistrz blefu)

o tego chyba nie oglądałam jeszcze :D albo nie kojarzę, bo tyle co się już naoglądałam to moje :D looknę na to co to będzie :)

#20 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 16 marca 2008 - 17:13

no spogladam na ten film ale jakos mnie nie rusza specjalnie :-D jedyne co to ladne kobietki graja i byla fajna piosenka Aarasha :-D lubie ja;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych