Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

hormony... zmiany w wielkosci piersi po tabletkach anty...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
40 odpowiedzi w tym temacie

#1 Lorrie

Lorrie
  • Użytkownik
  • 150 postów

Napisano 15 grudnia 2007 - 20:12

Dzisiaj w temacie chcialam zadac pytanie..od roku biorę talbletki antykoncepcyjne...po zażywaniu tych tabletek jak wiadomo po hormonach zaczeły rosnac mi piersi..jakis miesiac temu odłozylam tablatki...przestalam zazywac..zastanawia mnie fakt czy teraz piersi przez to ze nie bede brala tych tabletek zmniejsza mi sie do poprzedniego rozmiaru? ma ktoras z Was takie doswiadczenie?! Piszcie...

#2 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 12:31

Lorrie, zmienilam troszke nazwę tematu co by bylo wiadomo o o co chodzi ;-)

Ja Ci nie pomoge niestety bo tabletek nigdy nie brałam
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#3 Lorrie

Lorrie
  • Użytkownik
  • 150 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 19:13

Calineczka...spoko...to dobrze bo faktycznie teraz wiecej wiadomo...tylko niech ktoś w koncu cos napisze:P

#4 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 19:16

zmniejszyc to juz sie raczej nie zmniejsza...a jesli to minimalnie i na bank mniej niz urosły :D wiec nie lekaj sie -cycochy nie znikną :mrgreen:

#5 Lorrie

Lorrie
  • Użytkownik
  • 150 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 19:42

Czyli troche tak?!...

No lękam sie lękam... :-? :-?

#6 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 20:10

Ja Ci mogę napisać, jaka była moja sytuacja, ale jako że hormony różnie działają na różne kobiety, to pewnie i tu tak jest ;-)
Brałam najpierw tabletki przez 3 miesiące i rzeczywiście powiększyły mi się piersi (choć nie była to jakaś wielka zmiana). Kiedy odstawiłam tabletki, to generalnie sporo schudłam i piersi zmniejszyły mi się sporo, tyle ile przyrosły albo trochę więcej... Ale jak już wspominałam to raczej na skutek schudnięcia ;-) Bo jak przytyłam, to i one stały się większe :P A jak teraz znów biorę tabletki, to w sumie tak dużo mi ich nie "przybyło", tylko troszkę.

#7 Lorrie

Lorrie
  • Użytkownik
  • 150 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 21:06

Kurcze...to teraz sie przerazilam po tym Twoim poscie;/

Chyba zaczne znowu brac blety..... <bezradny></span>

#8 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 22:35

brac hormony żeby miec większy biust :shock: no co ty?!ja tam naprzykład nie zauważyłam żeby nawet odrobine urosły...no może jak po tabsach przytyłam z 8 kg to troche większe były.ale teraz schudłam i są takie jak były zanim zaczęłam brac.generalnie większy biust powinien byc tu takim pozytywnym skutkiem,ale nie powodem żeby brac hormony
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#9 Lorrie

Lorrie
  • Użytkownik
  • 150 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 22:45

No mi urosły po tabsach do bardzo zadowalajacych mnie...i nie chce zeby to sie zmienilo...po prostu...tym bardziej, ze kupila na sylwka taka kiecke gdzie stanika nie moge miec :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#10 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 23:08

rozumiem :-D ale wiesz to nie są tabletki na powiększenie biustu <bezradny></span> ale skoro odstawiłaś je miesiąc temu a biust sie póki co nie zmniejszył to chyba jego rozmiar sie znacznie nie zmieni

#11 Lorrie

Lorrie
  • Użytkownik
  • 150 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 23:11

No jasne ze nie są po to...ale tak dzialają...

zauwazylam pewne zamiany ale zaczelam sie tez zastanawiac czy to nie moja jakas wyobraznia...:) Ja dobrze wiem ze tabletki anty nie sa zdrowe dla kobiety...naprawde wszystko to wiem..chcialam tylko uzyskac odpowiedz na dreczace mnie pytanie..tyle...

Mam znajomą której gin zapisal tabletki anty aby poprawila jej sie cera...i zazywa je od 16 roku zycia...

#12 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 23:13

o rany tak długo :shock: na cere to diane jest i sie bierze jakieś pół roku...co do biustu to różnie bywa,nie zawsze sie powiększa...ale naprawde skoro już miesiąc nie bierzesz to wątpie żeby sie coś bardzo zmieniło
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#13 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 17 grudnia 2007 - 09:44

ja pamietam jak na poczatku bralam, to bylo wszystko ok. nie tylam itd. pozniej zrobilam sobie przerwe i znow zaczekam brac, to po dwoch opakowaniach przytylam 4 kg :shock: zalamalam sie...odstawialm tablety i juz 2 lata nie biore. zaczne brac juz po porodzie, teraz nie ma mowy.

ale zmain w piersiach nie zauwazylam
mnie sie wydaje, ze tobie nie powinny zmalec teraz ale nie wiem jak to jest
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#14 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 17 grudnia 2007 - 10:40

Mi urosły o jakiś numer. Miałam takie napuchnięte jak przed okresem.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#15 kamena

kamena
  • Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 17 grudnia 2007 - 12:41

teoretycznie to jest tak:
biorac tabsy, czasem woda się odkłada w organiźmie, stąd powiększenie piersi. po ich odłozeniu więc powinny powrócic do pierwotnego rozmiaru. w praktyce różnie to bywa. Jednym powracają, innym nie, napewno stają się bardziej naturalne (czyt. miękkie). Mi się zmniejszyły do rozmiarów z przed.
Dołączona grafika

#16 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 18 grudnia 2007 - 17:30

a ja chwilowo odstawiłam, ale na razie żadnych zmian z tego powodu nie zauważyłam. Tzn zmiany ogólnie w wielkości piersi są - ale to zapewne spowodowane czymś innym ( ostatnio drastycznie schudłam w wyniku stresów). Ale wydaje mi się, że u każdej babki to inaczej może wyglądać... a nawet jeśli rozmiar się zmniejszy - to chyba raczej nie tak drastycznie aż :)

#17 kamena

kamena
  • Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 18 grudnia 2007 - 21:53

Jesli biust pod wpływem tabsów drastycznie urósł, to dlaczego nie miałby po ich odstawieniu powrócić do naturalnego rozmiaru? Zalezy od organizmu, ja jednak na innym forum spotkałam sie z wypowiedziami dziewczyn, którym w większości przypadków po odstawieniu, zmalał do wcześniejszego rozmiaru. NIGDY BARDZIEJ:P
Dołączona grafika

#18 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 28 marca 2008 - 00:28

moje bez tabsow rosna, a po tabsach to juz wogule jak Pamela :( ale tez nie zauwazylam zeby drastycznie zmalaly po odstawieniu, pewnie zalezy od organizmu i od rodzaju tabsow
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#19 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 29 marca 2008 - 12:37

biore tabletki ale biust niestety ;-) mi się nie zmienił. to zależy jak kto reaguje.
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#20 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 29 marca 2008 - 12:46

ja po tych co teraz też mam bez zmian,po poprzednich mialam troche większy ale to pewnie dlatego że ogólnie po nich przytyłam