Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Victoria Beckham

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
510 odpowiedzi w tym temacie

#421 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 10 stycznia 2011 - 22:14

kiedyś czytałam , ze chcieli nastepne dziecko, ale mysłałam ze nie ma bo nie chce , a nie ze maja problem.
zycze , zeby była dziewczynka, ale najwazniejsze , zeby bylo zdrowe. ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#422 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 05 lutego 2011 - 17:29

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nareszcie spełni się wielkie marzenie Victorii Beckham. Oczywiście nie chodzi nam o jej karierę projektantki, ale o czwarte dziecko, które urodzi już za kilka miesięcy. Posh Spice dowiedziała się od lekarzy, że spodziewa się wymarzonej dziewczynki. Była piosenkarka i jej mąż są zachwyceni. Po urodzeniu trzech synów oboje bardzo pragnęli mieć córkę.

David i Victoria szaleją ze szczęścia. To będzie ich ostatnie dziecko i właśnie dowiedzieli się, że urodzi się dziewczynka. To doskonałe dopełnienie całej rodziny Beckhamów, mówi ich znajomy.

W styczniu 36-letnia Victoria poszła na badanie w nadziei, że pozna płeć dziecka. Wtedy jeszcze lekarze nie potrafili powiedzieć jej, czy nosi w brzuchu chłopca czy dziewczynkę. Dopiero w 16 tygodniu dzięki badaniu ultradźwiękiem stwierdzono, że to bez wątpienia dziewczynka.

Dziecko rozwija się doskonale i przyjdzie na świat już latem. Pomimo wcześniejszych problemów z zajściem w ciążę, teraz Victoria nie odczuwa, żadnych niedogodności - ogłosił rzecznik prasowy gwiazdy.

pudelek.pl

Dołączona grafika
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#423 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 06 lutego 2011 - 14:02

spodziewa się wymarzonej dziewczynki.

No to będzie mega mała księżniczka :-P w ubrankach od najlepszych projektantów :lol:

Synków mają ślicznych.

Załączone miniatury

• 1.jpg

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#424 malinka84

malinka84
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 11 lutego 2011 - 12:18

Piękni rodzice, zatem wiadomo skąd te piękne dzieci:) Ciekawe jacy są na co dzień? Mili czy gburowaci?

#425 bean

bean
  • Użytkownik
  • 126 postów

Napisano 11 lutego 2011 - 12:28

Piękni rodzice, zatem wiadomo skąd te piękne dzieci:)

Jak chłopcy takie śliczne buźki mają, to się zastanawiam czy dziewczynkę od laleczki będzie można rozróżnić :-D
Dołączona grafika

BEAN - po narodowym języku Irlandczyków znaczy KOBIETA,

bardzo proszę nie mylić z fasolą :)

#426 arleta81

arleta81
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 24 lutego 2011 - 10:05

nie mogę patrzeć na tę pipę. Obrzydliwa, sztuczna, koszmar... Chodząca kampania reklamowa. Produkt marketingowy. <kupka></span>

#427 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 13 lipca 2011 - 10:31

Synków mają ślicznych.

to prawda :mrgreen: i jacy podobni

nie mogę patrzeć na tę pipę. Obrzydliwa, sztuczna, koszmar... Chodząca kampania reklamowa. Produkt marketingowy. <kupka></span>

ja się z tym nie zgodzę ona od zawszze taka była, modnisia wystarczy sporzjeśc na zdj. z spice girls, i najlepsze jest to że cały zas trzyma się jednego stylu ale elegancki
Dołączona grafika

#428 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 13 lipca 2011 - 11:15

Obrzydliwa, sztuczna, koszmar..

Moim zdaniem zawsze elegancka.Dzieci także śliczne. :mrgreen:

#429 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 13 lipca 2011 - 17:37

Moim zdaniem zawsze elegancka

Na pewno zawsze modna, ale nie uznałabym ją kobietą super elegancką, bo czasami to, co robi, byleby wyglądać jak gwiazda, przechodzi wszelkie pojęcie. I chodzi mi tu na przykład o nienaturalny kształt stóp w mega wielkich wysokich szpilach. To co, że cholernie niewygodnie, to co, że za 20 lat będzie miała haluksy- świecimy, świecimy ;)

A druga sprawa, że jakiego zdjęcia jej nie trzasną, zawsze wychodzi jak taka zasępiona panna przed 40, której w życiu za dobrze nie jest.

Nie powiem, dzieciaczki ma ładne i życzę jej wszystkiego dobrego, ale nie ukrywam, że specjalną sympatią do niej nie pałam ;)

#430 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 13 lipca 2011 - 18:50

Na pewno zawsze modna,

O tak,ale przyznasz ,że ubiera sie klasycznie.Biżuterie także nosi raczej oszczędnie w porównaniu z innymi gwiazdami.
Jeśli chodzi o wysokie obcasy to chyba większość celebrytek takie nosi,mega wysokieeeeee. ;-)

#431 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 13 lipca 2011 - 18:53

ubiera sie klasycznie.\

ja uwielbiam VB ale trxeba przyznać że kilka miała wpadek gdzie ubranie było mega skąpe, obisłe i cyc prawie się wylewał , ale to jeszcze z czasów jak miałąm powiększony, ale nie ma co się czepiać bo jest tylko człowiekiem, więcej plusów ma
Dołączona grafika

#432 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 17 lipca 2011 - 18:10

Urodziła upragnioną córeczkę :-D

Załączone miniatury

• 1 (27).jpeg

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#433 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 17 lipca 2011 - 19:48

Urocze foteczki.Fajniusie to maleństwo. :-D

#434 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 18 lipca 2011 - 08:01

http://t1.gstatic.co...JrLZXgpoBgE-AQg

http://t3.gstatic.co...BuMQo4K1A4JXYkg

http://t3.gstatic.co...xjszcK0IkSDMn2s

Dołączona grafika

Ona ubiera się modnie, to fakt, ale ze szpilkami przesadza. Stopa wygląda ohydnie nienaturalnie i wcale prawdą nie jest, ze wszystkie gwiazdy takie szpilki noszą - fakt, że trochę ich jest, ale w takim przesadyźmie Victoria jest mistrzynią :roll: Na dodatek takie szpile nosiła nawet w ciąży <bezradny></span>

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#435 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 18 lipca 2011 - 08:06

Fajne zdjęcia, oby tylko nie sprzedała się jak większość gwiazd :-/ Ciekawe jak wyglądać będzie jak podrośnie i do kogo bardziej podobna będzie :mrgreen:

elizabeth, co do ślubu Kate to uważam, że trochę nie stosownie się ubrała, raz, że nie ładny ten kostium, dwa, cała na granatowo jak by szła na pogrzeb, ale plus za to, żę stonowaie, klastycznie
Dołączona grafika

#436 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 18 lipca 2011 - 08:45

Stopa wygląda ohydnie nienaturalnie

Dokładnie, na pierwszym zdjęciu wygląda jakby stała na samych palcach <bezradny></span>

do ślubu Kate to uważam, że trochę nie stosownie się ubrała

To ten strój z ostatniej fotki? :shock: Wyglądają jakby szli na stypę a nie na wesele. Ja bym powiedziała, że kiecka jest czarna a nie granatowa <bezradny></span> Ludzie mają tyle kasy i tyle możliwości co do kreacji a idą w czymś takim - no ja bym ze swojego ślubu chyba ją wywaliła :lol:
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#437 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 18 lipca 2011 - 08:48

Ludzie mają tyle kasy i tyle możliwości co do kreacji a idą w czymś takim -

możliwe , że my nie znamy się na ANGIELSKIEJ modzie :mrgreen: jak pamiętam na ślubie K&W wszystkie kobiety miały kapelusze -takie beznadziejne że szok
Dołączona grafika

#438 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 18 lipca 2011 - 12:55

Wyglądają jakby szli na stypę a nie na wesele. Ja bym powiedziała, że kiecka jest czarna a nie granatowa <bezradny></span>

Podobno granat jest bardzo eleganckim kolorem.
Moim zdaniem wygląda bardzo szykownie i dostojnie.

wszystkie kobiety miały kapelusze

Kapelusz to podstawa. :mrgreen:
Obydwoje wyglądaja bardzo ładnie.
Po za tym królewskie wesela zapewne różnią sie od naszych tradycyjnych..Także nawet taki strój jest odpowiedni.Szampan i wszystko na poziomie. ;-)

#439 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 18 lipca 2011 - 13:00

O matko! Nogi bolą mnie już od samego patrzenia na pierwsze zdjęcie :shock: Nie wiem, jak można w czymś takim przejść chociaż kilka kroków. Ja chyba nie dałabym rady :lol:

Na ślubie moim zdaniem wyglądała bardzo dobrze, pomijając te nieszczęsne buty oczywiście. W końcu granat nie jest zarezerwowany jedynie na pogrzeby. Bez przesady ;-)

#440 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 18 lipca 2011 - 13:06

Nie wiem, jak można w czymś takim przejść chociaż kilka kroków. Ja chyba nie dałabym rady :lol:

Wydaje mi się ,że tej jej buty moga być wygodne.Jeśli sa idealnie wyprofilowane.A pewnie są,wiedząc jak materialnie powodzi sie takim gwiazdom.