Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Sztuka pobudzania :)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
44 odpowiedzi w tym temacie

#1 Xantia

Xantia
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 28 listopada 2006 - 17:52

otoz jestem ciekawa waszych opini na temat:
co podnieca was najbardziej ? tzn kiedy najbardziej macie ochote na sex ?

ja osobiscie najwiekszej ochoty nabieram kiedy moj przemus szepcze mi do uszka dosyc zboczone i wulgarne rzeczy hehe tak juz mam
czasami tez jak delikatnie i czule caluje mnie w szyje..
a jak jest u was ?

#2 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 28 listopada 2006 - 18:56

U mnie to wystarczy jak jestesmy gdzies w knajpce i mowi mi cichutko ( czasami nawet napisze smsa) ze ma na mnie ochote itp ;) i nie moge sie wtedy doczekac jak bedziemy juz w domu :)
albo jak strusiek caluje mnie po pleckach i ramionach a jego dlonie gdzies tam bladza po calym moim ciele...mrrrr... ;)

#3 Xantia

Xantia
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 28 listopada 2006 - 19:10

e tam hehe sms to nie to samo co takie slowko na uszko chociaz musze przyznac ze jestem chora na tym punkcie bo np lubie jak czasami ale nie zawsze.. powie np.. kleknij suko hehe

moze chore moze nie :)
nigdy nie przestane cie kochac :******** [`]

#4 kiora

kiora
  • Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 29 listopada 2006 - 19:59

No no ostro się zrobiło, ja wolę w łózku ostre słówka, czasami się bawimy w sługę i pana, świetna zabawa, wyczerpujaca dla partnera.
A co do pobudzania wolę czasami zerknąć na jakiś filmik i już zaczyna mi się w głowie wszystko kosmić. :-P
Dołączona grafika

#5 Xantia

Xantia
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 29 listopada 2006 - 20:03

ale jakie ostre slowa wchodza w gre ? :P

#6 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 29 listopada 2006 - 20:10

Kiedys kupilam struskowi na urodziny kajdanki :) z futerkiem w tygryska :) polubil je nie tylko on ale i ja ;) jak zaklada mi je na rece to od razu napalona sie robie ;)

#7 Xantia

Xantia
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 29 listopada 2006 - 20:14

o kurde :P takie kajdanki to jest to co teraz musze miec hehe
chce byc taka hmm bezbronna suczka chociaz raz :P wyznaje zasade ze wszystkiego trzeba sprobowac :P

#8 kiora

kiora
  • Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 29 listopada 2006 - 20:21

No pewnie, kajdanki to świetna rzecz, u nas juz przestarzała.
Ostatnio zachciało nam sie stosunkować w miejscach polnych.
Super sprawa póki mrówki sie nie skrzykną. :lol:
Dołączona grafika

#9 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 04 grudnia 2006 - 11:09

takie kajdanki to jest to co teraz musze miec

u nas kajdanki już są, czekają na wejście w użycie ;) ale to jak pójdziemy na swoje, bo tak przy rodzicach to nie bardzp nam się widzą takie eksperymenty...

Ostatnio zachciało nam sie stosunkować w miejscach polnych.

heh;) my czekamy na wakacje i jakiś fajny plenerek, np. bezludna plaża ;)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#10 Ko.

Ko.
  • Użytkownik
  • 81 postów

Napisano 04 grudnia 2006 - 13:57

tzn kiedy najbardziej macie ochote na sex ?

zawsze ?? :lol:

Wlasciwie rozbudzic mozna mnie wszystkim , bo mnie sie wydaje ze ja ciagle chodze napalona :roll: slowem, dotykiem, pocalunkiem - ale to chyba z uwagi na ciagly deficyt partnera. Pewnie jak w koncu bedziemy juz caly czas razem, to sie troche to wszystko zmieni. Moj partner ma jednak mimo wszystko chyba wiekszy temperament od mojego, i bardzo trudno w takim ukladzie wychodzic z inicjatywa, to najczesciej on inicjuje a ja poprostu temu ulegam.
"Z życiem jest jak z sukienką : można mieć bogate i kolorowe, a jednak je zmarnować, można też mieć życie zwyczajne i nosić sie z klasą" .

#11 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 04 grudnia 2006 - 16:19

A jak sie zapatrujecie w ogole na jakies takie swintuszenie via sms badz telefon, badz kamerka internetowa? czy takie kontakty z Waszymi facetami tez Was kreca? bo mnie strasznie :) szczegolnie jak dostane jakiegos takiego smska na wykladzie i sie cala czerwona robie i sie skupic nie moge ;)

#12 Xantia

Xantia
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 04 grudnia 2006 - 18:53

A jak sie zapatrujecie w ogole na jakies takie swintuszenie via sms badz telefon, badz kamerka internetowa? czy takie kontakty z Waszymi facetami tez Was kreca? bo mnie strasznie :) szczegolnie jak dostane jakiegos takiego smska na wykladzie i sie cala czerwona robie i sie skupic nie moge ;)

o tak, mmsy erotyczne sobie wysylamy, smski rzadkiej.. ale jak np gdzies sie rozstajemy to kamerka jest obowiazkowa.. robie mu takie show.. i wiem ze wtedy teskni jak nigdy hehe ze chcialby dotknac a nie moze..

#13 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 05 grudnia 2006 - 11:13

A jak sie zapatrujecie w ogole na jakies takie swintuszenie via sms badz telefon, badz kamerka internetowa? czy takie kontakty z Waszymi facetami tez Was kreca?

oj tak :) smsy są super :) a jak M. siedział w Anglii durnej, to na skypie też troszkę poszaleliśmy ;) fajnie tak z Mężem ;)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#14 Xantia

Xantia
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 05 grudnia 2006 - 11:24

A jak sie zapatrujecie w ogole na jakies takie swintuszenie via sms badz telefon, badz kamerka internetowa? czy takie kontakty z Waszymi facetami tez Was kreca?

oj tak :) smsy są super :) a jak M. siedział w Anglii durnej, to na skypie też troszkę poszaleliśmy ;) fajnie tak z Mężem ;)

a probowaliscie z kamerka i skype ? 100 % wiecej zabawy hehe
wlasnie nabralam ochoty na taka zabawe :)

w ogole ktoras z dziewczyn sie tak bawi jeszcze poza mna ?

#15 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 05 grudnia 2006 - 11:43

a probowaliscie z kamerka i skype ?

nie tak jeszcze nie, ale na pewno spróbujemy :-)

100 % wiecej zabawy hehe

no na pewno :)
musimy z takimi zabawami niestety teraz trochę poczekać...

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#16 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 05 grudnia 2006 - 13:35

w ogole ktoras z dziewczyn sie tak bawi jeszcze poza mna ?

rzadko... za rzadko :) ale moze jak bede miala sesje i bede dluzej siedziec we wrocku,a akurat nie bedzie dziewczyn w domu ( bo tak to zaraz jakas współlokatorka moze wtargnac do pokoju) to cos sie wymysli ;)

#17 Ko.

Ko.
  • Użytkownik
  • 81 postów

Napisano 05 grudnia 2006 - 13:40

No ja niestety z uwagi na spora odleglosc jaka nas dzieli, jestem zmuszona do takowych kontaktow poza stricte cielesnych . Zazwyczaj jest to skype , zdjecia erotyczne, filmiki, intymne baaarrddzzzooooo intymne rozmowy ;> Zatem mam juz spora wprawe w swintuszeniu przez internet ;>
"Z życiem jest jak z sukienką : można mieć bogate i kolorowe, a jednak je zmarnować, można też mieć życie zwyczajne i nosić sie z klasą" .

#18 .::Moniczka::.

.::Moniczka::.
  • Użytkownik
  • 110 postów

Napisano 03 lipca 2007 - 23:41

ja osobiscie najwiekszej ochoty nabieram kiedy moj przemus szepcze mi do uszka dosyc zboczone i wulgarne rzeczy hehe tak juz mam

Dokładnie to samo! Tylko z małą różnicą - nie Przemuś a Kamil :-P
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#19 Jeffanny

Jeffanny
  • Użytkownik
  • 89 postów

Napisano 02 września 2007 - 11:29

Jak tylko podczas delikatnych pieszczot czuje, że mu twardnieje -automatycznie i ja mam ochotę na więcej :D

#20 Moniika

Moniika
  • Użytkownik
  • 2 534 postów

Napisano 04 września 2007 - 20:58

Jak tylko podczas delikatnych pieszczot czuje, że mu twardnieje -automatycznie i ja mam ochotę na więcej :D

:-D popieram :-D