Hebe
Supherpharma
naturze
U mnie w miasteczku żadnej powyższej drogerii nie ma, więc skazana jestem na Rossmanna... i jakoś się już przyzwyczaiłam. ![]()
Napisano 26 września 2014 - 22:51
Hebe
Supherpharma
naturze
U mnie w miasteczku żadnej powyższej drogerii nie ma, więc skazana jestem na Rossmanna... i jakoś się już przyzwyczaiłam. ![]()
Napisano 27 września 2014 - 06:32
Ale sam Rosman jest bardzo fajny, mówię tylko czego mi brak.
Poza tym jak pisałam i tak mi się wydaje że jest tańszy nz supher
Bo np zbieram punkty w supher, jak jestem we Wrocku i co jakis czas mam jakis kosmetyk za punkty i gorsz ![]()
Napisano 02 października 2014 - 10:01
Lubię zakupy w Rossmanie, zawsze znajduję tam kosmetyki, których używam. A w mniejszych drogeriach "osiedlowych" niestety nie zawsze jest wszystko ![]()
"Głupstwo jest wielkie jak morze, wszystko w sobie pomieści" - Bolesław Prus
Napisano 18 lutego 2015 - 21:35
Słyszałyście, że Rossmann otworzył własny sklep internetowy? odbiór osobisty jest możliwy na razie tylko w woj. łódzkim, inne opcje dostawy to kurier 13zł i odbiór na stacji Orlen 10zł.
Napisano 18 lutego 2015 - 21:55
Słyszałyście, że Rossmann otworzył własny sklep internetowy?
Pierwsze słyszę. A cenowo jest tak samo jak w sklepie?
dbiór osobisty jest możliwy na razie tylko w woj. łódzkim
W jakich miastach?
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 18 lutego 2015 - 23:34
Pierwsze słyszę.
Ruszył od 11 lutego.
A cenowo jest tak samo jak w sklepie?
Niestety nie wiem. Kilka produktów, które używam widziałam w promocji. Musiałabyś sama sprawdzić.
W jakich miastach?
• Łódź, ul. Karskiego 5 - centrum handlowe Manufaktura
• Łódź, ul. św. Teresy 111
Z ciekawostek to można wybrać też widok 3D sklepu i wtedy są pokazane półki jak w sklepie, zaznaczone promocje i podstawowe ceny.
Napisano 24 lutego 2015 - 15:08
Odnośnie internetowego sklepu Rossmanna, wiem że też można w Warszawie zamawiać i odebrać w sklepie po prostu. Dostawa w Wawie ma też ruszyć jakoś niedługo ![]()
Napisano 25 lutego 2015 - 23:17
Ja w zasadzie już nigdzie nie kupuję kosmetyków i chemii tylko właśnie w Rossmannie. Dobrze zaopatrzony, regularnie mają różnego rodzaju promocje.
Napisano 26 lutego 2015 - 22:49
Ja powinnam miec zakaz na rosmana ![]()
Napisano 28 lutego 2015 - 11:51
Słyszałyście, że Rossmann otworzył własny sklep internetowy? odbiór osobisty jest możliwy na razie tylko w woj. łódzkim, inne opcje dostawy to kurier 13zł i odbiór na stacji Orlen 10zł.
Fajna opcja, nie wiedziałam. ![]()
Ale ciekawe czy z przesyłką jest to opłacalne. ![]()
Ja powinnam miec zakaz na rosmana
Ja też. ![]()
Idę tylko na chwilę, idę tylko po jedną rzecz.... a przy kasie okazuje się, że jest inaczej. ![]()
Napisano 28 lutego 2015 - 17:57
często bywam w rossmanie ![]()
Napisano 05 marca 2015 - 18:39
No ja ostatnio za dużo kasy tam zostawiam.
Albo wchodzę tylko coś zobaczyć i już mi głupio wyjśc z pustymi rękami
Napisano 20 kwietnia 2015 - 18:15
Od 24 do 29 kwietnia będzie trwała promocja -49 % na wszystkie podkłady, pudry, róże, bronzery i korektory ![]()
Ja z chęcią skorzystam ![]()
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 27 kwietnia 2015 - 13:49
zakupiłam już puder brązujący ![]()
a potem będzie chyba wszystko do oka
a na koniec pomadki i lakiery
Napisano 25 listopada 2015 - 13:12
Mam pod nosem wieć jestem dość czesto, zawsze wychodze z wieksza iloscia rzeczy niż zaplanowałam
ostatnio w promocji były podklady to się obkupilam na pół roku ![]()
Napisano 01 grudnia 2015 - 17:39
Ja mam mały problem, bo przeprowadziłam się do innego miasta i tu mam daleko do rossmanna, niestety. Na szczęście mogę śledzić ofertę na ich stronie. Też wychodzę z masą zakupów zawsze.
Napisano 12 grudnia 2015 - 19:47
ja mam swoje sprawdzone kosmetyki, które zawsze kupuje w rossmanie, np. peelingi i maski z bielendy moje ulubione to wyczekuje na promocje i kupuje zapas
Napisano 21 grudnia 2015 - 14:58
i tu mam daleko do rossmanna, niestety
I dlatego moja siostra zaczęła teraz zamawiać u nich online
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych