Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Infekcja intymna jak sobie z nią radzić?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 odes

odes
  • Użytkownik
  • 373 postów

Napisano 12 stycznia 2026 - 11:15

Dziewczyny od jakiegos miesiaca mam jakaś infekcja intymna    chodzę od ginekologa do ginekologa przepisują mi antybiotyki, globulki tabletki na grzybicę  itd Ale nic mi nie pomaga żaden lekarz też nie wiem czemu ale nie chce mi zrobić wymazu i ja już nie wiem co zrobić z taką sytuacją nawet próbowałam sama się leczyć chodzę do apteki coś kupuje z myślą że może się uda i przejdzie ale nie pomaga już mi ręce opadają.... co na to poradzicie ? Co zastosowac ? Moze wy wiecie ? Bo lekarze nie pomagaja a chodze caly czas prywatnie i nic, wszyscy mowia cos innego, przepisuja ja biore i nic z tego nie pomaga ,juz nie chce wiecej na oślep brać tych leków....

Romantycznie

#2 basiaw

basiaw
  • Użytkownik
  • 400 postów

Napisano 12 stycznia 2026 - 12:40

Niech mąż tez zrobi badania, może infekcje łapiesz od niego albo on zaraził się od ciebie i teraz infekcja regularnie wraca od ciebie do niego. U niego mogę nawet być bez objawów. Zrób tez badania cukru, przy problemach z cukrem mogą się pojawiać uporczywe infekcje intymne i infekcje pęcherza. Idź jeszcze raz do ginekologa i upieraj się co do wymazu, nie dawaj się zbyć, bez tego dawanie leków to loteria. Jeśli się nie uda to zrób wymaz prywatnie. Do tego zadbaj o bawełnianą bieliznę, nie używaj drażniących płynów do higieny, broń Boże nie chodź cały czas z wkładką lub podpaską bo wiele kobiet robi ten błąd przy infekcji i upławach

Od siebie polecam zajrzeć sobie na stronę:

https://zdrowa-ona.pl/

Znajdziesz tutaj sporo porad w zakresie tego jak sobie poradzić z takimi infekcjami intymnymi i co może Ci tutaj pomóc.