Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

absolutorium

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
27 odpowiedzi w tym temacie

#21 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 12 lipca 2010 - 18:07

Tak więc ja już po :P i jestem rozczarowana ... poza wręczeniem dyplomów i paroma pamiątkowymi zdjęciami ... nuuudyyyy... nawet nie przygotowali odpowiedniej liczby miejsc, żeby się wszyscy pomieścili :roll: ale biret i togę wywalczyłam <umieraam></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#22 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 12 lipca 2010 - 21:12

U mnie najpierw była sesja fotograficzna,a potem rozpoczęła się uroczystość. Każdy kolejno otrzymał list gratulacyjny wychodząc na scenę. W międzyczasie widownia oglądała pokaz slajdów przygotowany przez poszczególne roczniki. Najpierw wspólne zdjęcia z wyjazdów,zajęć,terenówek itd.,a potem pojedynczą fotkę wyczytanej osoby.
Później był czas przemówień,podziękować i na koniec występ chóru.

Najgorsze było to,że na auli było strasznie gorąco i ledwo dało się wytrzymać...

ale biret i togę wywalczyłam <umieraam></span>

U nas togi były wypożyczone,a biret każdy dostawał własny :-) każdy kierunek miał swój kolor frędzla i dodatkowo logo wydziału z boku biretu :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#23 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 12 lipca 2010 - 22:03

U nas togi były wypożyczone,a biret każdy dostawał własny :-) każdy kierunek miał swój kolor frędzla i dodatkowo logo wydziału z boku biretu :-)

birety też mamy na własność, togi do oddania były, z tym, że mi z racji nie obronienia się jeszcze, jak się dowiedziałam w dziekanacie nie przysługiwały. a że ja uparta baba, i w końcu płaciłam za obronę tyle co wszyscy, to czemu miałam być gorsza :P no i sobie załatwiłam :mrgreen:
u nad były 4 dzyndzaki, bo graduacja dotyczyła mnie, czyli mgr jednolitych, licencjatu i zaocznych licencjat i mgr. mi sie dostał niebieski <umieraam></span> komponował sie z togą

i na koniec występ chóru.

u nas chór ... nagrali <leze12></span>

pocieszające jest to, że byłam jako jedna z nielicznych (ode mnie z roku była jeszcze tylko 1 osoba) na inauguracji i wspominam ja o wiele lepiej

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#24 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 12 lipca 2010 - 22:10

togi do oddania były, z tym, że mi z racji nie obronienia się jeszcze, jak się dowiedziałam w dziekanacie nie przysługiwały

U nas mieli wszyscy :-)

u nad były 4 dzyndzaki, bo graduacja dotyczyła mnie, czyli mgr jednolitych, licencjatu i zaocznych licencjat i mgr. mi sie dostał niebieski

U nas nie wiem nawet....studentów było ok.350-400 z tego co słyszałam. I chyba 9 rodzajów studiów (po podziale na kierunki i mgr/lic).

Ja miałam bordowy dzyndzel <kujonek2></span>
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#25 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 21 lipca 2010 - 22:24

my ten cudowny strój mielismy na włąsnosc , ale tyle placilismy , ze było to wliczone ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#26 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 22 lipca 2010 - 10:54

magdaaaaa, ale jak dla mnie zbędny wydatek. Toga tak naprawę przydaje się na ten 1 dzień więc po co potem ma wisieć w szafie ;-) za to czapeczka fajna pamiątka :-)

JkIEp1.png

#27 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 22 lipca 2010 - 16:53

tilia masz racje , ale tak sobie wymyslili i trzeba sie było podporzadkowac ;-) no ale faktycznie jest to fajna pamiatka. ja mam w brązowym kolorze , no ale takie barwy uczelni, dyplom i suplement okladke tez miła w takim kolorze.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#28 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 24 lipca 2010 - 10:16

Togi to ja bym nie chciała dostać <umieraam></span> kurzyła by się w szafie tylko, i miejsce zajmowała, biret w zupełności mi wystarczył ;-)

dyplom i suplement okladke tez miła w takim kolorze.

tu już wszystkie są jednakowe ;-)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych