absolutorium
Napisano 12 lipca 2010 - 18:07
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 12 lipca 2010 - 21:12
Później był czas przemówień,podziękować i na koniec występ chóru.
Najgorsze było to,że na auli było strasznie gorąco i ledwo dało się wytrzymać...
U nas togi były wypożyczone,a biret każdy dostawał własnyale biret i togę wywalczyłam
Napisano 12 lipca 2010 - 22:03
birety też mamy na własność, togi do oddania były, z tym, że mi z racji nie obronienia się jeszcze, jak się dowiedziałam w dziekanacie nie przysługiwały. a że ja uparta baba, i w końcu płaciłam za obronę tyle co wszyscy, to czemu miałam być gorszaU nas togi były wypożyczone,a biret każdy dostawał własny
każdy kierunek miał swój kolor frędzla i dodatkowo logo wydziału z boku biretu
u nad były 4 dzyndzaki, bo graduacja dotyczyła mnie, czyli mgr jednolitych, licencjatu i zaocznych licencjat i mgr. mi sie dostał niebieski
u nas chór ... nagralii na koniec występ chóru.
pocieszające jest to, że byłam jako jedna z nielicznych (ode mnie z roku była jeszcze tylko 1 osoba) na inauguracji i wspominam ja o wiele lepiej
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 12 lipca 2010 - 22:10
U nas mieli wszyscytogi do oddania były, z tym, że mi z racji nie obronienia się jeszcze, jak się dowiedziałam w dziekanacie nie przysługiwały
U nas nie wiem nawet....studentów było ok.350-400 z tego co słyszałam. I chyba 9 rodzajów studiów (po podziale na kierunki i mgr/lic).u nad były 4 dzyndzaki, bo graduacja dotyczyła mnie, czyli mgr jednolitych, licencjatu i zaocznych licencjat i mgr. mi sie dostał niebieski
Ja miałam bordowy dzyndzel
Napisano 21 lipca 2010 - 22:24
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 22 lipca 2010 - 10:54
Napisano 22 lipca 2010 - 16:53
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 24 lipca 2010 - 10:16
tu już wszystkie są jednakowedyplom i suplement okladke tez miła w takim kolorze.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych