Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wyprawka do przedszkola

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 basiaw

basiaw
  • Użytkownik
  • 411 postów

Napisano 05 września 2023 - 11:20

Aktualnie jestem na etapie kompletowania wyprawki do przedszkola. Co warot jest kupić? 

No i jakie buty kupujecie? Na jesień i ciapy do przedszkola? 

#2 kafffka

kafffka
  • Użytkownik
  • 290 postów

Napisano 05 września 2023 - 13:28

Kupujemy takie jakie dzieciom się spodobają, ale raczej wybieram droższe znane firmy w stylu Addidas, Nike, Geox. Ważne dla mnie żeby były oddychające oraz żeby podeszwa się zginała jak trzeba (mniej więcej 1/3 długości buta od palców). Potem nie ma problemu jak trzeba wyczyścić buty, to wrzucam do pralki i już a te tańsze to by się rozpadły po praniu w pralce. Geoxy nawet dają radę i podeszwy im dalej świecą po praniu jak akurat model z podświetlaną podeszwą. Czasem fajne buty można znaleźć trochę taniej w TK maxxxie ale to już polowanie i jak człowiek szuka czegoś konkretnego, to ciężko, ale jak idę z trójką dzieci to zazwyczaj coś się znajdzie. Warto jest również szukać butów dla dzieci w sklepach online, jak tutaj: https://ebuciki.com/

#3 Mycha84

Mycha84
  • Użytkownik
  • 390 postów

Napisano 01 października 2023 - 21:03

Jeśli o kapcie chodzi to ja kupuję po prostu wygodne profilowane, oddychające, żeby stopa się nie pociła.

Reszta wyprawki to u nas jakies kredki, farby, ołówki, bloki, plastelina, większość kupiłam w takim gotowym zestawie.

Co nie poszło do przedszkola to zostało do zabawy w domu.

d2a67d1d6b50a3f8gen.jpg