Aktualnie jestem na etapie kompletowania wyprawki do przedszkola. Co warot jest kupić?
No i jakie buty kupujecie? Na jesień i ciapy do przedszkola?
Napisano 05 września 2023 - 11:20
Aktualnie jestem na etapie kompletowania wyprawki do przedszkola. Co warot jest kupić?
No i jakie buty kupujecie? Na jesień i ciapy do przedszkola?
Napisano 05 września 2023 - 13:28
Kupujemy takie jakie dzieciom się spodobają, ale raczej wybieram droższe znane firmy w stylu Addidas, Nike, Geox. Ważne dla mnie żeby były oddychające oraz żeby podeszwa się zginała jak trzeba (mniej więcej 1/3 długości buta od palców). Potem nie ma problemu jak trzeba wyczyścić buty, to wrzucam do pralki i już a te tańsze to by się rozpadły po praniu w pralce. Geoxy nawet dają radę i podeszwy im dalej świecą po praniu jak akurat model z podświetlaną podeszwą. Czasem fajne buty można znaleźć trochę taniej w TK maxxxie ale to już polowanie i jak człowiek szuka czegoś konkretnego, to ciężko, ale jak idę z trójką dzieci to zazwyczaj coś się znajdzie. Warto jest również szukać butów dla dzieci w sklepach online, jak tutaj: https://ebuciki.com/
Napisano 01 października 2023 - 21:03
Jeśli o kapcie chodzi to ja kupuję po prostu wygodne profilowane, oddychające, żeby stopa się nie pociła.
Reszta wyprawki to u nas jakies kredki, farby, ołówki, bloki, plastelina, większość kupiłam w takim gotowym zestawie.
Co nie poszło do przedszkola to zostało do zabawy w domu.

| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Superprzedszkolak 2009? |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych