tak jak w temacie, no właśnie jak?
Jak pozbyć się blizn i przebarwień po trądziku?
Napisano 19 marca 2021 - 13:39
Napisano 22 marca 2021 - 12:15
Opcji masz kilka: domowe metody jak kremy, serum czy peelingi, albo z pomocą zabiegu.
Napisano 23 marca 2021 - 13:33
z własnych doświadczeń polecam zabieg, zwłaszcza laserowy, wygląd skóry wraca do normalności.
Napisano 24 marca 2021 - 13:57
generalnie pomysł fajny, ale jakoś boję się tego całego bólu.
Napisano 25 marca 2021 - 14:17
nie ma się czego bać, bo taki zabieg jest praktycznie bezbolesny. z resztą ja przeprowadzałam go w klinice vesuna z krakowa. prowadzą oni bloga, który regularnie czytam. ostatnio opublikowali tekst na temat usuwania blizn, możesz go sobie poczytać. łap linka: https://vesuna.pl/ni...enia-pozapalne/ .
Napisano 26 marca 2021 - 13:37
z pewnością się zapoznam. skoro ludzie się na to decydują, to chyba rzeczywiście nie powinno boleć.
Napisano 21 kwietnia 2021 - 13:13
zdecydowałaś się na coś?
Napisano 29 kwietnia 2021 - 12:42
Tak, zapisałam się na konsultacje do dermatologa, podczas których lekarz ułatwi mi podjęcie decyzji.
Napisano 08 września 2021 - 10:41
Dziewczyny i chłopaki! jak to u Was jest z zaskórnikami i rozszerzonymi porami? Czy tę walkę w ogóle da się wygrać? W swoim życiu stosowałam już wielu przeróżnych kwasowych produktów no i miały na moją cerę różny wpływ - od żadnego po bardzo korzystny, ale w kwestii zaskorników na nosie i brodzie nie zmieniają w sumie nic. Np teraz używam toniku zelowego norel i kremu rozjaśniająco wygładzającego norel no i nigdy jeszcze nie miałam tak gładkiej buzki bez skórek, podkład nigdy nie trzymał się mojej twarzy tak pięknie no i ogólnie jestem pod wrażeniem działania tych produktów, ale zaskórniki jak były tak są.
Zastanawiam sie nad takim zabiegiem z kwasem migdałowym:
https://darmarsklep....-kwas-migdalowy
Myślicie, ze pomożę?
Napisano 21 października 2021 - 12:51
Podobno zabiegi laserowe działają.