Okna antracytowe czy białe
Napisano 08 marca 2021 - 11:00
Romantycznie
Napisano 08 marca 2021 - 11:13
Użytkowałam kiedyś białe okna - strasznie szybko się brudziły, działają chyba jak magnes na kurz, a i muchy uwielbiały na białych ramach załatwiać swoje potrzeby - co mnie doprowadzało do nerwicy. Dlatego powiedziałam nigdy więcej białych okien.
Teraz wstawiamy nowe okna do domu i zdecydowalismy się na firmę Kapica;
Zrobiłam rozeznanie w oknach i mają dobrą cenę w stosunku do parametrów.
Napisano 18 kwietnia 2024 - 08:28
To już wszystko zależy od całego wizerunku domu i waszych oczekiwań. Natomiast tutaj https://www.naprawa-okien.com/ macie świetną firmę, która zajmuje się sprawnym i niezawodnym serwisowaniem okiem. Co ciekawe dają oni 5-letnią gwarancję na naprawdę czy renowację. Także warto się do nich zgłosić.
Napisano 30 listopada 2025 - 07:09
Napisano 15 grudnia 2025 - 16:13
To dobra rada, lokalna firma faktycznie ułatwia cały proces od pomiarów po montaż. Szybszy kontakt i sprawny serwis to duży plus przy wyborze okien. Przy nowej inwestycji albo modernizacji domu ma to realne znaczenie. Warto brać takie oferty pod uwagę. Zajrzyjcie też tutaj, bo wentylacja jest bardzo ważna https://iszczecinek....lasciwosci.html
Napisano 03 marca 2026 - 17:02
Ja postawiałabym na antracytowe. Dodam że wiele osób nadal kojarzy markę Wiśniowski głównie z bramami garażowymi, a przecież firma ma w swojej ofercie również okna. Co ważne, są to produkty z segmentu premium – dopracowane technologicznie, estetyczne i energooszczędne. To duży plus dla inwestorów, którzy chcą zachować spójność stolarki w całym domu.