Na pewno są tu dziewczyny będace fryzjerkami, macie własne salony czy pracujecie u kogoś? Chciałabym wreszcie przejśc na swoje, robię rozeznanie i nawet mam miejsce gdzie mogłabym otworzyć salon. Wiem, że na pewno chciałabym mieć u siebie urządzeenia babylissPRO, one są świetne, super zaprojektowane by ułatwić zycie fryzjerowi. Myślę, że na pewno moje klientki by poszły za mną do salonu.
salon fryzjerski jaki sprzęt?
Napisano 09 lutego 2021 - 23:34
Napisano 19 lutego 2021 - 20:09
markę wybrałaś dobrze, babylissPRO ma świetnej jakości urządzenia. Mi się nimi dobrze pracuje, nie mam żadnych zastrzeżeń do wykonania czy działania. Fajnie są zaprojektowane, trwałe i też pod względem designu mi się podobają.
Napisano 02 marca 2021 - 15:12
masz jakąś lokówkę od nich?
Napisano 14 marca 2021 - 19:58
lokówki też mam, a czego konkretnie szukasz? Niedawno dokupiłam bardzo fajną lokówkę do 19 mm właśnie Babyliss Pro. Jest długa co pozwala łatwiej pokręcić nawet długie włosy, wygląda solidnie i jest pokryta trwałą, solidną powłoką, na pewno długo mi posłuży.
Napisano 08 czerwca 2021 - 22:27
dzięki za podpowiedź, lokówka już kupiona, sprawdza się, pracy teraz mam bardzo dużo i sprzęt nie może zawodzić, BabylissPRO ma supe urządzenia, fajnie są zaprojektowane, podoba mi ię też design tych urzadzeń
Napisano 21 marca 2023 - 11:46
Oprócz takich akcesoriów jak lokówki i suszarki to pamiętajmy też o konsoletach fryzjerskich https://ayala.com.pl...ty-fryzjerskie/ Wydaje mi się, że jest to bardzo ważny aspekt każdego salonu. Jakby nie było to taka trochę wizytówka.