Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Opakowania na biżuterię

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 rozalin

rozalin
  • Użytkownik
  • 385 postów

Napisano 09 lutego 2021 - 11:47

Dziewczyny szukam kogoś kto zrobi mi pudełka do biżuterii, ale musi być wykonane z papieru z recyklingu.

Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego. 

#2 kafffka

kafffka
  • Użytkownik
  • 290 postów

Napisano 09 lutego 2021 - 13:35

Projektowaniem oraz drukowaniem róznego rodzaju kartonów oraz opakowań zajmuje się drukarnia Fingerprint:

Nie jestem pewna na 100% czy dają możliwość wykonywania opakowań z papieru z recyklingu, ale mozesz się ich dopytać. Wydaje mi sie, ze tak bo ekologia w ostatnim czasie jest na topie.
Jest to dobra profesjonalna drukarnia, która ma własne studio graficzne. Mogą zaprojektować na spokojnie opakowanie, jeśli takowego projektu nie posiadasz. Dzieki temu w oczach klienta będzie to wygladało dobrze.

#3 ChocoBounty

ChocoBounty
  • Użytkownik
  • 295 postów

Napisano 30 maja 2025 - 20:51

Duży plus, zwłaszcza jeśli ktoś nie ma jeszcze gotowego projektu opakowania. Co do papieru z recyklingu, dobrze, że zwróciłaś uwagę na ekologię – na pewno warto się z nimi skontaktować i dopytać, bo to coraz ważniejszy aspekt w branży. Ja szukam z kolei czegoś takiego jak tutaj https://www.ekspresowa-drukarnia.pl/

#4 dwunastka12

dwunastka12
  • Użytkownik
  • 97 postów

Napisano 25 września 2025 - 23:32

Wiem tylko że opakowania takie jak kartony do przeprowadzki czy worki kupisz w sklepie pakolandia.