Dziewczyny szukam kogoś kto zrobi mi pudełka do biżuterii, ale musi być wykonane z papieru z recyklingu.
Opakowania na biżuterię
Rozpoczęty przez rozalin, 09 lut 2021 11:47
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 09 lutego 2021 - 11:47
Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego.
Napisano 09 lutego 2021 - 13:35
Projektowaniem oraz drukowaniem róznego rodzaju kartonów oraz opakowań zajmuje się drukarnia Fingerprint:
Nie jestem pewna na 100% czy dają możliwość wykonywania opakowań z papieru z recyklingu, ale mozesz się ich dopytać. Wydaje mi sie, ze tak bo ekologia w ostatnim czasie jest na topie.
Jest to dobra profesjonalna drukarnia, która ma własne studio graficzne. Mogą zaprojektować na spokojnie opakowanie, jeśli takowego projektu nie posiadasz. Dzieki temu w oczach klienta będzie to wygladało dobrze.
Napisano 30 maja 2025 - 20:51
Duży plus, zwłaszcza jeśli ktoś nie ma jeszcze gotowego projektu opakowania. Co do papieru z recyklingu, dobrze, że zwróciłaś uwagę na ekologię – na pewno warto się z nimi skontaktować i dopytać, bo to coraz ważniejszy aspekt w branży. Ja szukam z kolei czegoś takiego jak tutaj https://www.ekspresowa-drukarnia.pl/
Napisano 25 września 2025 - 23:32
Wiem tylko że opakowania takie jak kartony do przeprowadzki czy worki kupisz w sklepie pakolandia.