Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Zakup okularów do komputera

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 odes

odes
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 24 listopada 2020 - 13:25

Hej, z racji zdalnego nauczania chciałam sprawić sobie okulary do komputera ale nie wiem czy należy udać się do optyka ( o ile w tej sytuacji są otwarci..) czy może znacie strony gdzie można kupić takie okulary ( i jest pewność że nie są podrabiane i tylko podpisane ze do komputera a wcale działać nie będą). Dodam że nie mam wad wzroku.
Osoby które mają takie okulary, odczuwacie różnice? Warto?

Romantycznie

#2 girltalk

girltalk
  • Użytkownik
  • 413 postów

Napisano 24 listopada 2020 - 13:58

Lepiej idź do okulisty i kup szkła w optyku, oprawki nawet możesz kupić z zerówkami jeśli mają opcje zmiany szkieł. Kupując sobie sama okulary możesz sobie tylko narobić więcej szkody niż pożytku.

Mogę Ci polecić firmę Hawkers

https://doba.pl/wroc...30135/17/noa123

Ja mam takie okulary z tym ze mam wadę, ale jest bardzo duża różnica bo nawet jak oglądam film na laptopie czy w ogóle telefon przeglądam to mi się te oczy tak nie męczą i nie bolą, polecam, bardzo dobra sprawa.

Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.

http://babskiswiat.net

#3 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 518 postów

Napisano 03 listopada 2023 - 09:10

Jeżeli szukacie  modne oprawki , solidnie  wykonane, które doskonale  się  sprawdzą   w swojej roli, to  warto tutaj postawić na  Vision Express. Tam macie szeroki wybór,  a ceny są dostępne praktycznie na każdy budżet, także super.