Mam kilka dni praktyk w Toruniu oraz szukam tam niedrogiego noclegu. Doradzicie gdzie warto się zatrzymać w mieście?
Niedrogie noclegi w Toruniu
Rozpoczęty przez basiaw, 05 paź 2020 07:22
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 05 października 2020 - 07:22
Napisano 05 października 2020 - 07:43
W hotelu nad rzeczką przenocujesz w dobrej cenie. Nocleg dla dwóch osób kosztuje tam 150 zł bez śniadania chociaż sniadania mogę polecić. Są smaczne oraz zrożnicowane. Hotel 2*, ale jakiś czas temu mieli remont tak wiec jest naprawdę ładnie i wygodnie. Niby spokojna dzielnica, ale przy dość sporej drodze tak więc szybko powinnaś dotrzeć do wybranego celu zarówno samochodem jak i komunikacją. Miejsce jest też często wybierane na organizację konferencji firmowych:
Druga opcja to znalezienie sobie czegoś na airbnb, ale z tym airbnb bardzo róznie bywa jeśli chodzi o standard. Czasami trafia się coś fajnego, czasami mieszkanie jest inne niż na zdjęciach.
Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.
Napisano 27 stycznia 2024 - 16:27
Najlepiej to w sieci się rozglądnąć za noclegami.... Ja przykładowo teraz szukałam lokum w Poznaniu, ponieważ chcę wybrać się do tego miasta na kilka dni. Mam tam szkolenie, ale również chcę sobie pozwiedzać to i owo. Wpadł mi w oko hotel https://www.donprestige.com - ponieważ mają niezłe ceny i przytulne pokoje/
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych