Czym kierować się przy wyborze odpowiednich okularów przeciwsłonecznych? Jak wybieraliście swoje?
Wybór okularów przeciwsłonecznych
Napisano 24 sierpnia 2020 - 09:56
Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego.
Napisano 24 sierpnia 2020 - 10:58
Romantycznie
Napisano 03 września 2020 - 09:17
Czym kierować się przy wyborze odpowiednich okularów przeciwsłonecznych? Jak wybieraliście swoje?
Mam dwie pary okularów przeciwsłonecznych. Pierwsze kupiłam sobie dobre 6 lat temu. Drugie kupiłam sobie w tym roku Pierwsze klasyczne okulary Ray Bana w ich najbardziej klasycznej wersji.
Drugie już nowocześniejsze okrągłe, przymierzyłam w sklepie i okazało sie, że takie okrągłe okulary bardzo dobrze pasują do mojej twarzy (wydawało mi się, ze do okrągłej twarzy ten kształt nie będzie pasował, jednak samodzielnie trzeba to najlepiej sprawdzić).
Wygląd jednak nie był dla mnie najważniejszy, najważniejsze było to jakie okulary mają filtry:
https://aurum-optics...k_stylisty.html
Zerknijcie sobie tutaj. Na stronie jest wygodny poradnik o tym jak wybrać odpowiednie okulary dla siebie.
Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.
Napisano 01 maja 2024 - 20:34
Jak chodzi o mnie, to bardzo mi się spodobały okulary przeciwsłoneczne damskie , które znalazłam w sklepie Brilo. Naprawdę są przepiękne, stylowe i solidne. Właśnie takie szukałam dla siebie... A czy ktoś z was też tam robił już zakupy w tym sklepie?
Użytkownik jjusti18 edytował ten post 01 maja 2024 - 20:35