Dziewczyny czy macie jakieś sprawdzony sposoby na pozbycie się cellulitu? Kurczę jestem od jakiegoś czasu na diecie i dalej nic.

Jakie macie patenty na cellulit?
Napisano 23 styczeń 2020 - 14:44
Napisano 24 styczeń 2020 - 14:56
Sama dieta Ci nie pomoże, ważny jest również trening. Oczywiście połączenie diety, ćwiczeń daje rezultaty, ale na efekty będziesz musiała poczekać.
Napisano 27 styczeń 2020 - 14:05
Zawsze możesz skorzystać z zabiegu redukujący cellulit. Chociaż i tak powinnaś trzymać się diety i uprawiać jakiś sport.
Napisano 28 styczeń 2020 - 14:19
A o jakim zabiegu mówisz?
Napisano 29 styczeń 2020 - 13:27
Chociażby ONDA, Z resztą sama taki zabieg robiłam w krakowskiej klinice vesuna, tutaj możesz sobie trochę o nim poczytać:. Seria zabiegów przynosi rezultaty, ale sam zabieg to połowa sukcesu, aby utrzymać efekty jednak dieta i ćwiczenia odgrywają ważną rolę.
Napisano 05 luty 2020 - 13:58
A ile miałaś powtórzeń? Sprawdzę czy w moim mieście jest ten zabieg.
Napisano 06 luty 2020 - 21:19
miałam 4 zabiegi, ale ich ilość jest dobierana indywidualnie. każdy przypadek jest inny. z resztą jak się na ten zabieg zdecydujesz to na konsultacjach Ci o wszystkim opowiedzą.
Napisano 06 marzec 2020 - 12:23
Słyszałam dużo o ondzie, ale jednak zdecydowałam się na vela shape III. świetny zabieg, który i modeluje sylwetkę i redukuje cellulit. Robiłam go w 4 seriach, nie rezygnowałam z ćwiczeń i diety. Efekty..no mnie zadowalają.
Napisano 24 marzec 2020 - 14:26
No blisko siebie tej ONDY o której lila piszę nie znalazłam, ale sprawdzę jeszcze ten zabieg o którym piszesz. Dzięki dziewczyny.
Napisano 10 kwiecień 2020 - 11:18
Z zabiegów polecam endermologię. Daje lepsze rezultaty niż bańka chińska. Wyjątkiem tutaj jest sytuacja jeśli macie skłonność do pękających naczynek. Jesli tak jest to endermologia w Waszym przypadku nie będzie raczej wskazana.
Problem cellulitu jest złożony i powinien na pewno obejmować
zmianę diety na niskokaloryczną z dużą ilością warzyw oraz owoców
regularnie przeprowadzane masaże
picie codziennie dużej ilości wody
jak również regularną aktywność fizyczną ( dobre efekty dają tutaj ćwiczenia wytrzymałościowe z nakierowaniem na nogi oraz pupę).
Można wspomóc się rownież tabletkami:
http://ctn.com.pl/ta...ki-na-cellulit/
Na stronie jest ich ranking. Wraz z kompleksową analizą skladu.
Użytkownik girltalk edytował ten post 10 kwiecień 2020 - 11:19
Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.
Napisano 19 czerwiec 2020 - 18:50
Do diety i aktywności fizycznej polecam dorzucić serię zabiegów na ciało i masaże, np. wyszczuplający albo innych z oferty https://moonlightspa.pl/masaze/ - to jeden z lepszych salonów masażu w Krakowie, jak nie całej Małopolsce, znają się na rzeczy i to działa - jestem przykładem
Napisano 06 lipiec 2020 - 10:26