W tym roku z racji różnych zawirowań w pracy nie udało mi się jeszcze wyjechać na urlop. Chcę jednak tego naprawić już w październiku, w związku z czym szukam okazji na ciekawy wyjazd w ciepłe miejsce. Możecie podpowiedzieć gdzie jesienią warto pojechać w poszukiwaniu słońca i ciekawych miejsc?
Jesienne podróżowanie
Napisano 17 września 2018 - 20:01
Napisano 28 listopada 2018 - 09:16
Lubię podróżować zimą i jesienią, bo nie ma takiego ścisku i problemu z wynajęciem stolika. Co prawda w porządnych lokalach typu Bubbles Bar Warszawa zawsze jest z tym problem, ale od tego mamy TripadVisor i możliwość rezerwacji. Co fajne, mamy gratis kieliszek szampana, jeśli tam zarezerwujemy. Mam nadzieję, że uda mi się się tam dostać.
Napisano 20 kwietnia 2020 - 08:42
W tym roku planowaliśmy ze znajomymi kilka wypadów do zagranicznych miast. Takie city break.... Jednak nie wyszło i w sumie nie wiadomo jak to bedzie tak wiec pewnie zostaniemy w Polsce. Mam nadzieje, ze latem albo wczesną jesienią jak wszystko sie już uspokoi, będzie mozna się wybrac w jakieś ładne miejsce.
Planowałam sobie wynajęcie pokoju w tym hotelu nad jeziorem
Pięknie położone oraz dobry dojazd na miejsce. Mnóstwo roślinności wokół. Uroczy staw tuż obok. Na którym mozna poplywac kajakiem, poza tym jest plaża dla gości tak wiec latem mozna z niej skorzystać
Swietna kuchnia. Nad wszystkim czuwa naprawdę fajny oraz pomocny personel.

Romantycznie
Napisano 18 sierpnia 2020 - 09:51
Szukasz ekskluzywnej restauracji ? Sprawdź http://royal-hotel.p...o/o-restauracji.
Napisano 02 lutego 2021 - 10:57
Jak nie uda się Kambodża pod koniec lipca (a liczę, że się uda bo UAE planuje chyba wszystkich przetestować, Emirates już wprowadziło testy pasażerów przed lotem a w Kambodży tragedii nie ma) to pewnie na wieś kaszubską się wybierzemy i będziemy zbierać kleszcze.
No i chcielibyśmy wiosną jak otworzą hotele wybrać się na kilka dni przynajmniej do hotelu Hanza
Tak po prostu aby się zrelaksować i wypocząć. Bardzo przyjemny hotel spa.

Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego.
Napisano 07 września 2022 - 15:16
A ja zamierzam się teraz w weekend wybrać, póki jest jeszcze wrzesień, na wycieczkę statkiem po trawie https://www.zegluga....czyniec-elblag/ Mega spodobała mi się taka opcja. Przy okazji zabiorę przyjaciółke i zrobię jej prezent urodzinowy.
Napisano 30 października 2023 - 14:46
Tak naprawdę wszystko można, zależy jedynie od was.... Jak chodzi o mnie to wpadła mi w oko wyprawa do australii, którą znalazłam u firmy Kiribati Club. Powiem wam, że taka wycieczka - to dopiero coś. Chyba się na nią zdecyduję.