Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wstydliwy problem

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 kinga30

kinga30
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 03 grudnia 2017 - 23:26

Witam! Chciałabym zwrócić się do Was z moim wstydliwym problemem. Rok temu urodziłam moje bliźniaczki, jednak to co pozostało mi po ciąży jest dla mnie ogromnym utrapieniem. Moja pochwa w żaden sposób nie chce wrócić do normalnych rozmiarów. Teraz można przyrównać ją do ''rozciągniętego balonika''. Od czasu porodu tylko 4 razy kochałam się z moim mężem. Niestety podczas stosunku nie jestem w stanie odczuć żadnej satysfakcji, a moje libido drastycznie spadło. Wstydzę przyznać się mojemu mężowi, co tak naprawdę mnie trapi. Za każdym razem, gdy on chce uprawiać sex, wymyślam różnego rodzaju wymówki, żeby wybić mu to z głowy. Jednak nie mogę już tak dłużej... Chcę żeby było tak jak kiedyś. Mogłybyście mi doradzić w jaki sposób mogłabym pozbyć się tego wstydliwego problemu?

#2 wierkuna

wierkuna
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 04 grudnia 2017 - 07:56

Rok temu także borykałam się z tym problemem. Nie zawsze po ciąży kobieca pochwa wraca do swoich rozmiarów, tak też było u mnie. Na szczęście moja ginekolog bardzo przejęła się tematem i poinformowała mnie o vaginoplastyce, która pozwala na zmniejszenie pochwy. Zabieg był bezinwazyjny, krótki i bezbolesny. A efekty znakomite. Rekonwalescencja nie trwała długo, już po tygodniu mogłam współżyć z moim mężem. Sex zyskał na wartości, a wrażenia lepsze niż kiedykolwiek.Nie ma sensu dłużej się męczyć, pomyśl o tym zabiegu, bo rzeczywiście może Ci pomóc.

#3 kinga30

kinga30
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 16 grudnia 2017 - 23:21

Mogłabyś mi napisać jak długo trwała rekonwalescencja oraz gdzie wykonano Ci ten zabieg? Wolałabym udać się w sprawdzone miejsce, żeby mieć pewność, że zajmą się mną prawdziwi specjaliści. Chciałabym raz na zawsze pozbyć się mojego problemu. Czytałam o vaginoplastyce i rzeczywiście wiele kobiet chwali sobie ten zabieg.