Hej wam! Strasznie spodobał mi się ostatnio trend na białe jeansy i zastanawiam się czy sobie takich nie kupić. Może nie są jakieś super praktyczne ale prezentują się naprawdę fajnie i pewnie wykorzystałabym je do wielu stylizacji
Myślicie że warto czy się nie opłaca bo cały czas będą brudne?
Białe jeansy na wiosnę - co myślicie?
Napisano 19 kwietnia 2017 - 09:23
Napisano 19 kwietnia 2017 - 11:38
U mnie te spodnie są wiecznie brudne na krawędziach, ale to zależy od tego jaki masz styl życia. Ogólnie ja białe spodnie i szorty noszę tylko latem ![]()
Napisano 20 kwietnia 2017 - 12:56
takie jeansy na pewno trzeba prać częściej no i rzeczywiście będzie na nich widać każde zabrudzenie więc nie wiem czy się opłaca. Znając moje szczęście miałabym je pewnie cały czas brudne więc sama bym raczej odpuściła. No ale na kimś wygląda to ładnie
Napisano 25 kwietnia 2017 - 10:14
a ja bym takie nosiła. Wiadomo że będzie na tych spodniach widać każde zabrudzenie ale coś za coś. Do marynarskich stylizacji są idealne a ja takie uwielbiam ![]()

Napisano 26 kwietnia 2017 - 10:20
No dokładnie, jakieś koszule, sweterki albo bluzki w paski do tego, granat, czerwień, espadryle na nogach i zestaw idealny
Te które wrzuciłam zresztą bardzo fajne z tymi zamkami na nogawkach ![]()
Napisano 26 kwietnia 2017 - 11:29
Fajnie wyglądają ![]()
Napisano 26 kwietnia 2017 - 15:21
Tez mi sie ta moda na biale dzinsy podoba i sama na jakies poluje. Skad sa te ktore wrzucilas?
Napisano 30 kwietnia 2017 - 11:32
Gorzej jak pada... no i ogólnie trzeba uważać bo łatwo je wybrudzić
Napisano 15 maja 2017 - 09:45
te są akurat z louloustore ale białe spodnie znajdziesz w sumie teraz we wszystkim sieciówkach. Poza tym wiadomo że jak pogoda jest zła i zanosi się na deszcz to takich nie zakładasz
Napisano 07 lipca 2017 - 12:21
Białe spodnie to dobry wybór, ale tylko dla szczupłych kobiet.
Napisano 31 lipca 2017 - 22:14
Dlaczego tylko dla szczupłych ??
Napisano 28 sierpnia 2017 - 11:38
Białe lekko poszerza, a jednak większość "większych" kobiet chciałaby wyglądać szczuplej, temu lepszą opcją jest wybór w ich przypadku ciemniejszych kolorów.
Napisano 05 września 2017 - 18:04
Moim zdaniem jak się dobierze fajną górę, to da się zrobić tak, że nawet bardziej puszysta osoba wygląda ok ![]()
Napisano 06 września 2017 - 11:48
Moim zdaniem jak się dobierze fajną górę, to da się zrobić tak, że nawet bardziej puszysta osoba wygląda ok
Jak najbardziej możliwości jest sporo, w związku z tym warto eksperymentować. Wówczas najlepszą odpowiedzią będzie nasze lustro ( przynajmniej tak mi się wydaje) ![]()
Napisano 26 października 2017 - 09:41
Wyglądają fajnie ale mało praktyczne, tzn miałam take kiedyś i brudziły się szybko, najgorzej było gdzieś usiąść a potem cały tyłek brudny
Napisano 26 października 2017 - 10:49
Moje też się szybko brudzą i nigdy nie mogę ich idealnie doprać.
Wyglądają fajnie ale mało praktyczne, tzn miałam take kiedyś i brudziły się szybko, najgorzej było gdzieś usiąść a potem cały tyłek brudny
Napisano 08 listopada 2017 - 11:40
Moje też się szybko brudzą i nigdy nie mogę ich idealnie doprać.
Słyszałam, że dobrą opcją jest dodatnie odrobiny płynu do naczyń. Ale nie testowałam jeszcze.
Napisano 12 grudnia 2017 - 10:12
Też uległam odzie na białe spodnie i kupiłam sobie takie na prawdę wygodne, ale fakt faktem brudzą się szybko, dlatego też nie noszę ich bardzo często, bo nie chcę żeby szybko zszarzały od częstego prania.
Napisano 26 stycznia 2018 - 13:28
Dodanie płynu do naczyń? Ja bym się chyba nie odważyła tak prać
Ale nie wiem w sumie czy białe spodnie będą w ogóle modne wiosną, nie widziałam ich na żadnych stronach, nawet na mojej ulubionej ...link.... a to mój wyznacznik trendów
Białe spodnie są przede wszystkim bardzo niepraktyczne, bałabym się gdziekolwiek usiąść tak naprawdę. Zastanawiam się też czy cenowo nie są drogie, bo to chyba inny, specjalny materiał też jest.
Napisano 29 stycznia 2018 - 08:54
Ja również uwielbiam białe spodnie, ale noszę je przeważnie latem albo ewentualnie wiosną kiedy jest już ciepło i słonecznie. Natomiast nie ma nie nic gorszego niż zakładanie białych spodni jesienią i zimą. Niestety dalej wiele dziewczyn je zakłada w deszczowe dni, a jest to najgorsze co mogą zrobić swoim spodniom.