Hej, szukam butów wiosennych, ale nie znalazłam do tej pory nic ciekawego... Możecie polecić fajne sklepy online z ładnym dobrym jakościowo obuwiem? Będę wdzięczna za wasze podpowiedzi.
Gdzie kupić buty na wiosnę
Napisano 07 marca 2017 - 10:43
Napisano 09 marca 2017 - 18:37
Ja bym nie kupowała butów z internetu. Buty przecież powinny być wygodne,prawda?
Online trudno,wręcz niemożliwe jest ocenić czy dobrze będą leżały.Wolę pochodzić po mieście,poprzymierzać i mam wtedy jakąś gwarancję że będę się dobrze czuła w tych butach.
Napisano 10 marca 2017 - 23:14
Napisano 12 marca 2017 - 20:02
Napisano 26 maja 2017 - 10:37
Ja tam kupuję różne buty. Często dla oszczędności kupuje również w hurtowniach. Robię tak, gdy spotykam się z koleżankami, gdyż kupując w ten sposób wiele oszczędzamy, a przy kolejnych zamówieniach dostajemy dosyć wysokie rabatyNiedawno zamówiłam fajne sneakersy ze skóry w sklepie ... może tam zajrzyj? Nie wiem jakiego dokładnie modelu poszukujesz, ale mają dość sporą ofertę ( ja jeszcze czaję się na baleriny z ich sklepu, żeby mieć coś do sukienek), więc powinnaś znaleźć coś dla siebie. A jakość obuwia- skóra naturalna to chyba najlepsze tworzywo, z jakiego mogą być wykonane buty. Udanych zakupów!
Napisano 09 lipca 2017 - 15:09
Ja bym nie kupowała butów z internetu. Buty przecież powinny być wygodne,prawda?
Online trudno,wręcz niemożliwe jest ocenić czy dobrze będą leżały.Wolę pochodzić po mieście,poprzymierzać i mam wtedy jakąś gwarancję że będę się dobrze czuła w tych butach.
Dlatego zalando jest spoko, można odesłać bez problemu i spróbować inny model/rozmiar.
MM - Marilyn Manson <3
Napisano 03 stycznia 2018 - 11:59
Uwielbiam sklepy z darmową dostawą i reklamacją. Bez wychodzenia z domu, wszystko na miejscu, kupuje, merze, jak mi się nie podoba odsyłam. To takie praktyczne i wygodne.
Napisano 03 stycznia 2018 - 13:02
Jeszcze chyba nie ma kolekcji....
Romantycznie
Napisano 13 lutego 2018 - 15:23
Ogólnie boje się kupować buty przez internet,jednak najlepiej je przymierzyć i zobaczyć jak stopa w nich wygląda. Jednak wybór jest tak duży, że chyba się skuszę na tę opcję.
Napisano 07 marca 2018 - 21:49
Dzisiaj nie można narzekać na brak obuwia w sklepach.Ja np zawsze kupuję w CCC wybór ogromny i to na każdą porę roku. ![]()
Napisano 06 kwietnia 2018 - 09:30
A ja nie lubię kupować w necie, chyba zze to maja byc jakies trampki czy ine baleriny na co dzien i tanie, zebym nie zalowala zakupu. mam dosc szeroka stope wiec zawsze wolę przymierzyć buciki
Ja polecam wojasa i ecco - nie zaiwedziesz się na jakości i buty beda słuzyc wiele lat
Ostatnio tez kupilam trampki w deichmannie i jestem zadowolona
Ja uwielbiam chodzic po sklepach, szczególnie wlasnie z obuwiem ![]()
"Chciałem zmienić świat. Doszedłem jednak do wniosku, że mogę jedynie zmieniać samego siebie" – Aldous Huxley
Napisano 27 stycznia 2021 - 12:50
Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego.
Napisano 20 września 2022 - 13:07
Popularny blog ślubny ma wiele ciekawych artykułów i tutaj też można znaleźć praktyczne podpowiedzi. Wystarczy zerknąć.