Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Gdzie kupić buty na wiosnę

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 ameliaa

ameliaa
  • Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 07 marca 2017 - 10:43

Hej, szukam butów wiosennych, ale nie znalazłam do tej pory nic ciekawego... Możecie polecić fajne sklepy online z ładnym dobrym jakościowo obuwiem? Będę wdzięczna za wasze podpowiedzi.

#2 Kamyy

Kamyy
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 09 marca 2017 - 18:37

Ja bym nie kupowała butów z internetu. Buty przecież powinny być wygodne,prawda?

Online trudno,wręcz niemożliwe jest ocenić czy dobrze będą leżały.Wolę pochodzić po mieście,poprzymierzać i mam wtedy jakąś gwarancję że będę się dobrze czuła w tych butach.

#3 martynakowal676

martynakowal676
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 10 marca 2017 - 23:14

Nie zgadzam się. Po pierwsze w internecie jest często większy wybór i niższe ceny niż w sklepach stacjonarnych. A po drugie to wystarczy patrzeć na tworzywo, z jakiego jest wykonane obuwie- ja np. zamówiłam ostatnio fajne skórzane baleriny na ... i jestem zadowolona, bo wiadomo ze buty ze skory sa miekkie, wygodne. Zawsze jest tez możliwość zwrotu obuwia, więc jeśli nie będzie ci odpowiadać to nie ma problemu.

#4 alison90

alison90
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 12 marca 2017 - 20:02

Niedawno zamówiłam fajne sneakersy ze skóry w sklepie ... może tam zajrzyj? Nie wiem jakiego dokładnie modelu poszukujesz, ale mają dość sporą ofertę ( ja jeszcze czaję się na baleriny z ich sklepu, żeby mieć coś do sukienek), więc powinnaś znaleźć coś dla siebie. A jakość obuwia- skóra naturalna to chyba najlepsze tworzywo, z jakiego mogą być wykonane buty. Udanych zakupów!

#5 eleganckadama1

eleganckadama1
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 26 maja 2017 - 10:37

Niedawno zamówiłam fajne sneakersy ze skóry w sklepie ... może tam zajrzyj? Nie wiem jakiego dokładnie modelu poszukujesz, ale mają dość sporą ofertę ( ja jeszcze czaję się na baleriny z ich sklepu, żeby mieć coś do sukienek), więc powinnaś znaleźć coś dla siebie. A jakość obuwia- skóra naturalna to chyba najlepsze tworzywo, z jakiego mogą być wykonane buty. Udanych zakupów!

Ja tam kupuję różne buty. Często dla oszczędności kupuje również w hurtowniach. Robię tak, gdy spotykam się z koleżankami, gdyż kupując w ten sposób wiele oszczędzamy, a przy kolejnych zamówieniach dostajemy dosyć wysokie rabaty

#6 allia

allia
  • Użytkownik
  • 51 postów

Napisano 09 lipca 2017 - 15:09

Ja bym nie kupowała butów z internetu. Buty przecież powinny być wygodne,prawda?

Online trudno,wręcz niemożliwe jest ocenić czy dobrze będą leżały.Wolę pochodzić po mieście,poprzymierzać i mam wtedy jakąś gwarancję że będę się dobrze czuła w tych butach.

Dlatego zalando jest spoko, można odesłać bez problemu i spróbować inny model/rozmiar.

MM - Marilyn Manson <3

#7 mirella

mirella
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 03 stycznia 2018 - 11:59

Uwielbiam sklepy z darmową dostawą i reklamacją. Bez wychodzenia z domu, wszystko na miejscu, kupuje, merze, jak mi się nie podoba odsyłam. To takie praktyczne i wygodne. 

#8 odes

odes
  • Użytkownik
  • 373 postów

Napisano 03 stycznia 2018 - 13:02

Jeszcze chyba nie ma kolekcji....

Romantycznie

#9 Babazwozu

Babazwozu
  • Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 13 lutego 2018 - 15:23

Ogólnie boje się kupować buty przez internet,jednak najlepiej je przymierzyć i zobaczyć jak stopa w nich wygląda. Jednak wybór jest tak duży, że chyba się skuszę na tę opcję.

#10 babeczka

babeczka
  • Użytkownik
  • 210 postów

Napisano 07 marca 2018 - 21:49

Dzisiaj nie można narzekać na brak obuwia w sklepach.Ja np zawsze kupuję w CCC wybór ogromny i to na każdą porę roku. :-)

#11 patik8

patik8
  • Użytkownik
  • 5 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Wzrost:160
  • Włosy:ciemny brąz
  • Stan:panna
  • Partner:Mateusz
  • Nastrój:Zakochana
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 06 kwietnia 2018 - 09:30

A ja nie lubię kupować w necie, chyba zze to maja byc jakies trampki czy ine baleriny na co dzien i tanie, zebym nie zalowala zakupu. mam dosc szeroka stope wiec zawsze wolę przymierzyć buciki :) Ja polecam wojasa i ecco - nie zaiwedziesz się na jakości i buty beda słuzyc wiele lat :) Ostatnio tez kupilam trampki w deichmannie i jestem zadowolona ;) Ja uwielbiam chodzic po sklepach, szczególnie wlasnie z obuwiem :)

"Chciałem zmienić świat. Doszedłem jednak do wniosku, że mogę jedynie zmieniać samego siebie" – Aldous Huxley

:-D <ookk>

#12 rozalin

rozalin
  • Użytkownik
  • 377 postów

Napisano 27 stycznia 2021 - 12:50

Również lubię na co dzień baleriny. Szpilki uwielbiam ale nie chodzę w nich na co dzień bo na co dzien liczy się dla mnie wygoda. No i lubię wybierac sie na długie spacery, a jednak szpilki na takie spacery nadają się co najmniej średnio......

Baleriny fajne, ale moim zdaniem zbyt cukierkowe. Zdecydowanie bardziej podobaja mi sie klasyczne oraz eleganckie modele.

Niezły wybór butów dla kobiet jest w Pantofelku. Warto jest sobie zajrzeć. 

Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego. 

#13 Felka27

Felka27
  • Użytkownik
  • 251 postów

Napisano 20 września 2022 - 13:07

Popularny blog ślubny ma wiele ciekawych artykułów i tutaj też można znaleźć praktyczne podpowiedzi. Wystarczy zerknąć.