Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Sposoby na spędzanie czasu z rodziną

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 natalia987

natalia987
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 23 września 2016 - 20:02

#odzyskajdzien Jakie macie sposoby na spędzanie czasu z rodziną, dziećmi, mężem? Co lubicie robić w weekendy albo wtedy kiedy macie czas? Zastanawiam się :) Ostatnio pewien artykuł, na który weszłam przypadkiem zainspirował mnie do zorganizowania pikniku.

#2 żółtaskarpetka

żółtaskarpetka
  • Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 30 września 2016 - 06:33

Nasza rodzinka bardzo lubi aktywnie spędzać czas, ale gdy jest brzydka pogoda, to zostajemy w domu i gramy w planszówki. Mamy już ich całą kolekcję, ale co rusz znajdujemy nowe pozycje i wydawnictwo, które wyrastają jak grzyby po deszczu. Ostatnio natknełam się na ... i zachęciły mnie ich niewygórowane ceny. Mamy już dwie gry Leśną Drakę i Komisarza Wiktora i są bardzo fajne.

#3 Lilith

Lilith
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 30 września 2016 - 17:03

Jeśli jest tylko pogoda staramy sie spędzać weekendy poza domem- wypady do parku, lasu, na rowery i w góry :) Jednak gdy pogoda kiepska wymyślamy jakieś kreatywne zabawy w domu i tak oto miedzy innymi projektowaliśmy każdy swoja koszulkę, budujemy namioty z kocy i krzeseł, układamy puzzle, teraz zaczynamy zabawy kasztanami żołędziami :) Będą się działy cuda :)

#4 facet

facet
  • Użytkownik
  • 140 postów

Napisano 19 listopada 2016 - 20:23

U nas szczególnie teraz zimą króluja planszówki, gra w karty. Ja z córką gram również na kompie (tak również jej czytam i chdozimy na roli itp. ;)), z mamą bawią się artystycznie. Ostatnio 5 godz robiły kartki urodzinowe dla cioć. :)

#5 bubek80

bubek80
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 11 lipca 2017 - 13:24

U Nas zabawy wymyśla córa,za każdym razem jest to co innego,czasami aż za bardzo kreatywnego hehehe