przyszła moja lampa
grafik w pracy znów sie posypał....
pogoda do bani
duze wydatki przedemna i mysle ze rok sie pomecze, a potem juz z górki.
Napisano 01 sierpnia 2016 - 20:14
przyszła moja lampa
grafik w pracy znów sie posypał....
pogoda do bani
duze wydatki przedemna i mysle ze rok sie pomecze, a potem juz z górki.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 02 sierpnia 2016 - 17:48
startujemy na wczasy
pytałaś ostatnio gdzie my wyruszamy - pomysł był na Krynicę Morską, albo Jastarnię, a wyszło w końcu na tę samą miejscówkę co ostatnio, czyli Karwię. jedziemy 13-ego ![]()
I ja też witam w nowym miesiącu ![]()
Ale ten czas zapiernicza. Niedługo będziemy myśleć o Sylwestrze ![]()
Krasnal z tatą, a ja przed sobą mam stertę księgowych spraw do ogarnięcia.
Odliczam dni do wyjazdu. Czekam na wizytę u gina.
W weekend byliśmy u moich rodziców na urodzinach mamy. Impreza udana, ale najważniejsze że nikt się niczego nie domyślił
Tym martwiłam się przez cały tydzień ![]()
Pozdrawiam
Napisano 02 sierpnia 2016 - 19:24
Dobry wieczór ![]()
Po wakacjach nad morzem wróciliśmy wypoczęci i opaleni ![]()
Misiek poszedł od poniedziałku do pracy, ja mam jeszcze tydzień urlopu. Siedzę na razie i szukam pracy na weekendy, bo finansowo dosyć kiepsko u nas ![]()
Pozdrawiam ![]()
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 02 sierpnia 2016 - 19:45
na razie nie planujecie sie chwalic
le najważniejsze że nikt się niczego nie domyślił
a kiedy ty czas na to wszystko znajdzieszSiedzę na razie i szukam pracy na weekendy
Napisano 03 sierpnia 2016 - 13:33
Witam w nowym miesiącu ![]()
Ja jeszcze na urlopie nie byłam i nie wiem czy pójdę ![]()
a wyszło w końcu na tę samą miejscówkę co ostatnio, czyli Karwię.
Super ![]()
Miłego dnia dla wszystkich ![]()
Napisano 04 sierpnia 2016 - 10:44
Od soboty mamy z mężem urlop
W poniedziałek startujemy na wczasy
Udanego urlopowania życzę ! ![]()
Siedzę na razie i szukam pracy na weekendy, bo finansowo dosyć kiepsko u nas
A jaka praca Cię interesuje? zawsze możesz pobawić się w kelnerowanie na weselach, znam lokal gdzie przyjmują dziewczyny na obsługę ![]()
Już sierpień ![]()
czas strasznie szybko leci, dopiero co czerwiec był ![]()
Ja przedwczoraj wróciłam z Mazur, tydzień byłam na praktykach u siostry mojej koleżanki ze studiów a 4 dni u dziadka nad jeziorem. Dojechały do nas moja kuzynka z kolejną koleżanką i świetnie się bawiłyśmy we 4
oczywiście zdążyło mnie coś ugryźć w nogę tak, że pół uda mi spuchło, od wczoraj piję wapno i liczę, że przejdzie bez interwencji lekarskiej.
Niestety trzeba było wrócić do pracy, od wczoraj zaczęłam maraton 14-dniowy
moja zmienniczka wyjechała na urlop, więc zostałam sama. Szef powiedział, że niby da mi z 1 dzień wolnego gdzieś pomiędzy, żebym całe 2 tyg nie pracowała, ale to się jeszcze okaże
Odliczam czas do 22 sierpnia, bo wtedy Grecja
![]()
miłego wszystkim ![]()
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 04 sierpnia 2016 - 21:44
O jeżu, ostatnio tak rzadko tu zaglądam, że sama jestem w szoku. Ciągle coś się dzieje i to ostatnio niedobrego. Chciałam pomóc, a wyszło, że jestem winna i mogę mieć z tego duże nieprzyjemności a nawet sprawę w sądzie. Masakra jakaś, humor mam dziś okropny. Na weekend wyjeżdżamy, mężuś z kolegą jakiś domek nad jeziorkiem wynajęli to mam nadzieję, że odpocznę i odetnę się od tego wszystkiego. Po ślubnych emocjach prawie nie ma śladu, chyba, że wpada ktoś obejrzeć zdjęcia czy coś a reszta toczy się swoim życiem. A szkoda, bo to było fajne ![]()
Napisano 04 sierpnia 2016 - 23:45
@Lady Di co tak malo tu bywasz ![]()
wszyscy beda [p urlopach a wy w droge.
kupilam dzis w lumpeksie czarne spodenki , do rajstopek na zime beda jak znalazł.
doszła do mnie moja torba z napisem :JESTEM WREDNA I DOBRZE MI Z TYM ![]()
@halynka człowiek jak za dobry to w tyłek dostaje. ,,,,
Napisano 06 sierpnia 2016 - 14:05
@Lady Di co tak malo tu bywasz
No jakoś czasu ostatnio brak...teraz pogoda deszczowa to zaglądam ![]()
Chciałam pomóc, a wyszło, że jestem winna i mogę mieć z tego duże nieprzyjemności a nawet sprawę w sądzie
O rany aż tak...i tak to jest jak sie ma miękkie serce ![]()
Super, ja lecę we wrześniu
A gdzie lecisz?
Witam wieczorkiem, za oknem jesień, pada i zimno, żniwa trzeba zacząć a tu pogody nie ma ![]()
Kolejny weekend pewnie w domu spędzę, bo nie wiem co robić w taką pogodę ![]()
A tak w ogóle to mam ochotę na Maca ![]()
Miłego wieczorku ![]()
Halo witam, jest tu ktoś? ![]()
U mnie zmiennej pogody ciąg dalszy, rano zimno w południe słoneczko a teraz popadało ![]()
Planów nie mam ale mam ochotę skoczyć pochodzić gdzieś ![]()
Miłego dnia ![]()
Napisano 06 sierpnia 2016 - 21:38
Dzień dobry ![]()
moje oszczędzanie niestety może nie wypalić, bo... w ulubionym sklepie z butami mają wyprzedaż ![]()
dziękuję Ci za pomoc - tu i na fb, ale w międzyczasie jeszcze odezwala się babka której odpowiedziałam na ogłoszenie i mam już pracę ![]()
a kiedy ty czas na to wszystko znajdziesz
pracuję zazwyczaj 8-16, uczelnia dopiero od października ![]()
Będę opiekowała się dziećmi po pracy ![]()
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 07 sierpnia 2016 - 08:22
Napisano 08 sierpnia 2016 - 10:24
Wróciliśmy wczoraj z weekendowego wypadu nad jeziorko, co prawda pogoda nas nie rozpieściła, ale za to Antoś miał kompanów do zabawy i zaliczył przejazd kolejką wąskotorową oraz płynął promem. To i tak dużo atrakcji jak na 1 weekend. Dziś pospaliśmy do 9 i zostajemy w domu
Szkoda, że wieczory i ranki już coraz zimniejsze.
Napisano 08 sierpnia 2016 - 21:21
dzis to było przegiecie.....
ranki już coraz zimniejsze.
fajnie , ze sie udało tak szybko gdzieś załapac.
Będę opiekowała się dziećmi po pracy
byłam dzis u kolezanki ze studiów , nawet kolczyki przebrałam, jakas bluzke , której jeszcze na sobie nie miałam i poczułam sie lepiej ,
a on zabiła mnie informacja , że sie rozwodzi, wszystko ustalone , tylko czeka na rozprawe.....
6 lat temu bawiłam sie na jej weselu. strasznie smutno mi sie zrobiło , ze to sie tak konczy....
Napisano 09 sierpnia 2016 - 10:36
na razie nie planujecie sie chwalic
jak powiem mojej mamie, to za chwilę cała rodzina będzie wiedzieć oraz pół miasta ![]()
za wcześnie na takie zamieszanie, więc cichutko ![]()
Dziś pospaliśmy do 9
jejku, zazdroszczę! u nas ciągle jak w zegarku 5:30 ![]()
Cześć ![]()
Dzisiaj deszczowy dzień, a ja naszykowałam całą stertę prania, aby przed wyjazdem mieć już ciuchy ogarnięte ![]()
Ale cichutko, nie narzekam, bo lato w tym roku wyjątkowo mnie rozpieściło
Krasnalowi gotuję zupę i walczę sama ze sobą z zapachami, które do mnie docierają. Tak, w tej ciąży jestem BARDZO wrażliwa na zapachy, zwłaszcza na opary z kuchni
bleeeeee.....
trzeba sobie jakoś radzić.
Poza tym ok. Byle do soboty ![]()
Napisano 09 sierpnia 2016 - 18:54
Witam wieczorkiem ![]()
Głowa mnie boli ale z tabletką jeszcze poczekam ![]()
Tak, w tej ciąży jestem BARDZO wrażliwa na zapachy, zwłaszcza na opary z kuchni bleeeeee.....
No tak...uroki ciąży ![]()
a on zabiła mnie informacja , że sie rozwodzi, wszystko ustalone , tylko czeka na rozprawe.....
Dużo rozwodów ostatnio wokoło ![]()
zaliczył przejazd kolejką wąskotorową oraz płynął promem.
Super ![]()
Miłego wieczorku ![]()
Napisano 09 sierpnia 2016 - 21:52
wszyscy beda po urlopach a wy w droge.
A no tak wyszło. Patrząc na pogodę w Polsce kolejny raz utwierdzam się w przekonaniu, że dobrze zrobiliśmy wykupując wycieczkę za granicę
![]()
A gdzie lecisz?
Grecja Środkowa - Kamena Vourla a wy? ![]()
@inqaa
dziękuję Ci za pomoc - tu i na fb, ale w międzyczasie jeszcze odezwala się babka której odpowiedziałam na ogłoszenie i mam już pracę
No to fajnie, akurat kelnerowanie ma to do siebie, że czasem jest tak, że w piątek zachce ci się iść do pracy w weekend, dzwonisz do znajomego związanego z organizacją wesel i na sobotę i niedzielę masz już robotę. Ja chyba za rok zamiast bawić się w jakieś dziwne restauracje to chyba postawię tylko i wyłącznie na weekendowe wesela, kasa będzie podobna ![]()
6 lat temu bawiłam sie na jej weselu. strasznie smutno mi sie zrobiło , ze to sie tak konczy...
Do tej pory też zastanawiam się jak to możliwe, że kuzynka mojej mamy wzięła ślub z facetem z którym była 7 lat, po czym rozwiedli się... po 3 miesiącach ![]()
7 dni w pracy za mną, jutro wybłagałam wolne - przyjdzie za mnie koleżanka. Mam do załatwienia parę spraw na mieście plus wizyta w Łodzi, sobie raczej nie odpocznę ![]()
Muszę też dziadków odwiedzić, tata dziś dzwonił i mówił, że z dziadkiem chyba coś niedobrego się dzieje.....
Lecę pod prysznic i spać, dobranoc ![]()
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 10 sierpnia 2016 - 14:33
Napisano 10 sierpnia 2016 - 18:42
Grecja Środkowa - Kamena Vourla a wy?
My na Kretę ![]()
chyba postawię tylko i wyłącznie na weekendowe wesela, kasa będzie podobna
Tez sie nad tym zastanawiałam, że fajna kaska z tego ![]()
aktualnie mamy gości już od kilku dni, i tak po cichu chciałabym już odpocząć, a tu ani widu, ani słychu żeby chcieli się ewakuować.
Hihi no takie uroki ![]()
Witam wieczorkiem, byłam po książki dla młodego, bo odkupuje używane i stałam w takim korku,że mam dośc ![]()
Mój D. Na polu, żniwują co mogą, bo pogoda okropna w tym roku na zbiory ![]()
Zaraz chyba pod prysznic i może jakis filmek ![]()
Miłego wieczorku ![]()
Napisano 10 sierpnia 2016 - 21:21
Hej ![]()
Pogoda tragiczna, więc siedzę w piżamie, gram sobie na kompie, słucham muzyki, czasem coś zjem ![]()
Obibok ze mnie na całego. Do tego zamówiłam ciuchy i perfumy bo mnie smuty biorą od pogody ![]()
Ale ogólnie nie mam na co narzekać. W związku stabilnie, były dał sobie na wstrzymanie, to jakieś piwko w plenerze, to ze znajomymi, to wypad gdzieś albo grill i jakoś leci ![]()
Trzeba pomału dalsze studia wybierać i mieszkania szukać. Boję się rozmowy kwalifikacyjnej, bo nie jestem dobra w te klocki, ale bez rozmowy albo egzaminu są tylko lipne kierunki ![]()
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
babskie gadanie- czy z sensem? |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych