Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Fotografia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1018 odpowiedzi w tym temacie

#781 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 22 lipca 2011 - 13:21

Sajuri,ostatnia fota,śliczna.Tak jakby kwiatek przedstawiony w świetle zachodu słońca.Urocze. ;-)

#782 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 22 lipca 2011 - 13:25

To ja wrzuce kolejny set z cyklu "Moje miasto" ;-) Dopiero teraz zauważam, ile fascynujących i dziwnych rzeczy czai się na każdym kroku ;-)

Załączone miniatury

• 5962522190_9003b5a6e5_b.jpg
  • 5962522202_e561f5a1ba_b.jpg
  • 5962522198_c74e2d0eba_b.jpg
  • 5962522220_aab776a68c_b.jpg
  • 5962522216_aa34fe034b_b.jpg

"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#783 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 22 lipca 2011 - 13:53

Lady jestem pod wrażeniem - robisz postępy i bardzo dobrze :) Będę miała motywację do pracy :D

Ja już nie pamiętam, co tu pokazywałam, co nie - więc jak coś było to mnie upomnieć w ciągu 15 min to wymienię tudzież usunę :P
Tak na poważnie - nie jestem w tym dobra, Sony mnie wkurza i nie chce współpracować albo ja po prostu nie umiem się tym złomem posłużyć (o wiele lepiej mi Nikon kumpeli leżał w dłoni :/ )
Ale ponoć jak ktoś ma talent, to i byle czym dobre fotki cyka ;) Ale mnie chyba jednak potrzebny jest lepszy sprzęt niż ta padaczka od Sony :P

Załączone miniatury

• DSC08084.JPG
  • DSC07287.JPG
  • DSC07247.JPG
  • DSC07246.JPG
  • DSC06865.JPG
  • DSC06777.JPG
  • DSC05693.JPG
  • DSC05583.JPG
  • DSC05527.JPG
  • 47bcbd65001fcb564a0b137e.jpg

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#784 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 22 lipca 2011 - 14:02

LadyNefretete, chyba pierwsze mi podoba naj

maartekkk, sliczne foty - szczegolnie podoba mi sie przedostatnia i 4 od gory

Dziekuje Ilonka, LAdy, Karate, oraz viola, - miło że sie podoba :-P
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#785 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 22 lipca 2011 - 14:03

Lady jak zwykle genialne foty ;-)

maartekkk, 5, 6, 7, 8 i 10 mi się najbardziej podobają :mrgreen:

ponoć jak ktoś ma talent, to i byle czym dobre fotki cyka

Niby tak, ale jak widzę jakie świetne zdjęcia dziewczynom wychodzą to mam ochotę ten mój szajs za 3 stówy przez okno wyrzucić :lol: Ale na czymś trzeba się uczyć :roll:
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#786 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

już nie pamiętam, co tu pokazywałam, co nie - więc jak coś było to mnie upomnieć w ciągu 15 min to wymienię tudzież usunę

nowe wszystko, dawno nie oglądane ;-) Strasznie mi się podoba 8 i 9, takie abstrakcje, lubię taki ;-)

ponoć jak ktoś ma talent, to i byle czym dobre fotki cyka

no tak, ale ja moge powiedzieć, że nawet dla takiego amatora jak ja lustrzanka a cyfra to ogroooomna różnica w mozliwościach <bezradny></span>

iele lepiej mi Nikon kumpeli leżał w dłoni

mnie też dobrze z nim, ale innych nie używałam <bezradny></span> Martek, a umiesz świetnie ten aparat ? Bo czasem warto doczytać o jego możliwościach :->

jestem pod wrażeniem - robisz postępy i bardzo dobrze Będę miała motywację do pracy

dziękuję :*

#787 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Aaa Sajurka Twoje 2 i 3 jest świetne! 4 też niczego sobie, ale tamte jakoś bardziej mnie urzekły ;-)
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#788 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 22 lipca 2011 - 14:06

y tak, ale jak widzę jakie świetne zdjęcia dziewczynom wychodzą to mam ochotę ten mój szajs za 3 stówy przez okno wyrzucić Ale na czymś trzeba się uczyć

wiesz...od czegoś trzeba zaczać.
Poczatki sa rozne, nieprzemyslany kadr, zle technicznie itd. Ale wazne aby cwiczyc. Jesli sprawia to frajde i pasje - to juz cos.

#789 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 22 lipca 2011 - 21:15

marta fotka z szyba i z kociakiem sa genialne :) wszystkie sa dobrze zrobione le te dwie ostatnie mnie najbardziej urzekły.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#790 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 22 lipca 2011 - 21:27

Lady, mnie jak zwykle podobają się wszystkie. Każda ma coś w sobie i na każdą z chęcią dłużej patrzę. Aż znów zaczynam pałać miłością do Krakowa :lol:

Dopiero teraz zauważam, ile fascynujących i dziwnych rzeczy czai się na każdym kroku

A jakie miłe jest odkrywanie ich ;-)

maartekkk, jak dla mnie najlepsza jest u Ciebie ta stłuczona szyba. Tak patrzę na te stłuczenia, oglądam i jakoś mnie tak na swój sposób urzeka (o ile stłuczona szyba rzeczywiście może urzekać :-P )
No i pierwsze też niczego sobie ;-)

#791 piccola

piccola
  • Użytkownik
  • 268 postów

Napisano 22 lipca 2011 - 22:37

Dziewczyny, tak patrze na te wasze zdjęcia i z podziwu wyjść nie mogę :). Każde ma coś w sobie i każde na jakiś sposób mi się podoba. Normalnie same talenty nam się tu objawiają ;-).

#792 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 23 lipca 2011 - 10:18

Podobają mi się Wasze fotki dziewczyny i widzę, że robicie postępy- oby tak dalej :-D ale na chwilę obecną moim niezaprzeczalnym MISZCZEM jest Lady. Uwielbiam oglądać Twoje zdjęcia Madziu. Masz niesamowite wyczucie chwili i potrafisz wyłapać takie momenty, że prezentowane przez Ciebie kadry są nietuzinkowe i działają na wyobraźnię. No cudo po prostu :mrgreen: Ja się średnio potrafię rozczulić nad zdjęciem kwiatka, ptaszka czy panoramy- podobają mi się albo nie. Ale to co Ty tu wklejasz jest naprawdę godne uwagi i robi wrażenie ;-)
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#793 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 23 lipca 2011 - 10:39

a sobie własnie założyłam własne portfolio . :-P

MISZCZEM j

popieram. Dla mnie tez Lady jest mistrzem fotografii.Moze ja kiedys zaczne robic zdjecia choc w połowie tak jak ty.

A co do

a się średnio potrafię rozczulić nad zdjęciem kwiatka, ptaszka czy panoramy

na mnie np. wogole nie działaja foty motyli , ptaszków, itp :lol: no...chyba ze wybtinie pokazane, majestatycznie. Krajobrazy lubie te głownie we mgle, zachody słonca wogole mnie nie kreca :-P

#794 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 23 lipca 2011 - 10:46

Każda ma coś w sobie i na każdą z chęcią dłużej patrzę

cieszę się ;-)

jakie miłe jest odkrywanie ich

to prawda, tereaz łapię się na tym, że na niektóre miejsca patrzę jakby po raz pierwszy przez ten wizjerek :mrgreen: i lubię się czuc jak turysta ( nie japoński :lol: ) w Krakau ;-)

nietuzinkowe i działają na wyobraźnię

dzięki ;-)

Lady jest mistrzem fotografii.Moze ja kiedys zaczne robic zdjecia choc w połowie tak jak ty.

ooo, już besz przesady baby <wstydnis></span> <wstydnis></span> bo aż mi się głupio robi, żółty dziób amatora a Wy tak słodzicie, ale dziękuję :* Bo mimo wszystko jestem z tego głupiego gatunku, który pochwały motywują :lol:

a sobie własnie założyłam własne portfolio .

gdzie :> Pochwal się (może być na pw :lol: ) :mrgreen:

#795 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 23 lipca 2011 - 11:01

który pochwały motywują

a kto ich nie lubi no kto :-P
Jak tak patrze na TWoje foty to misie teskni za robieniem ulicy . Tak wiec - mam plan. :-P
Nie wiem czy widziałas moje foty ulicy ? sa na poprzedniej stronie lub jeszcze poprzedniej . Wiem ze niedorownuja TWoim ale zerknij - moze jakies porady dasz :-P

ochwal się (może być na pw )

no chyba tylko na pw bo byłabym reklama i baty od moda :lol: :-P

#796 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 23 lipca 2011 - 12:07

LadyNefretete, korzystaj z naszej wazeliny i niewiedzy, bo jak wrzucisz zdjęcie na fotograficzne forum, zaraz Ci błędy pokażą i inne takie :P więc nie narzekaj na nadmiar wazeliny, tylko, no <lol></span>

Mi się w sumie prace każdej z Was podobają, bo każda ma inny styl. Zdjęcia Lady są kolorowe, nawet jak są czarno-białe :P Optymistyczne, nawet, kiedy tego nie widać na pierwszy rzut oka. Sajurki bardziej spokojne, melancholijne wręcz, a Marta robi zdjęcia "na gorąco", właściwie nigdy nie wiadomo czego się po kolejnym spodziewać. :mrgreen:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#797 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 23 lipca 2011 - 12:31

bo jak wrzucisz zdjęcie na fotograficzne forum

hehe no racja co racja. Ale własnie dzieki portala sie wiele nauczyłam.
Czlowiek schodzi na ziemie...i bardziej sie stara.Bo czasem sie wydaje " wow jaka ja super jestem". :lol: :-P
Ja przeszłam juz mase portali foto, teraz jak wiem jak mam juz poziom ( okreslony przez innych ) , to juz tylko sie bardziej staram, ucze. Ale samo wrzucanie fot na portale mnie juz tak nie kreci. Mecza mnie te plusy, jakas rywalizacja itp. Wole patrzec , ogladac , i ..fotografowac.

iedy tego nie widać na pierwszy rzut oka.

widać. :-P
Jest radosc zycia.

Sajurki bardziej spokojne, melancholijne wręcz

oo własnie. Cała ja... rewelacyjnie to ujełaś.

#798 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 23 lipca 2011 - 12:57

dzieki portala sie wiele nauczyłam.

mnie by się przydało, weź mi jakieś namiary podaj ( na pw of kors :lol: )

są kolorowe, nawet jak są czarno-białe

hehe, brzmi zabawnie ;-) dzieki Cenionka :->

narzekaj na nadmiar wazeliny

8-) 8-) 8-) 8-)

#799 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 23 lipca 2011 - 12:59

LADY,fantastyczne zdjęcia.Czuje sie jakbym była na jakiejś wystawie.Niezwykle klimatyczne. ;-)

#800 aaatena

aaatena
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 23 lipca 2011 - 15:11

piękne te Wasze zdjęcia! Mam nadzieję, że niedługo dorobię się lustrzanki i tez będę taki cykać

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych