Fotografia
Napisano 22 lipca 2011 - 13:21
Napisano 22 lipca 2011 - 13:25
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 22 lipca 2011 - 13:53
Ja już nie pamiętam, co tu pokazywałam, co nie - więc jak coś było to mnie upomnieć w ciągu 15 min to wymienię tudzież usunę
Tak na poważnie - nie jestem w tym dobra, Sony mnie wkurza i nie chce współpracować albo ja po prostu nie umiem się tym złomem posłużyć (o wiele lepiej mi Nikon kumpeli leżał w dłoni
Ale ponoć jak ktoś ma talent, to i byle czym dobre fotki cyka
Napisano 22 lipca 2011 - 14:02
maartekkk, sliczne foty - szczegolnie podoba mi sie przedostatnia i 4 od gory
Dziekuje Ilonka, LAdy, Karate, oraz viola, - miło że sie podoba
Napisano 22 lipca 2011 - 14:03
maartekkk, 5, 6, 7, 8 i 10 mi się najbardziej podobają
Niby tak, ale jak widzę jakie świetne zdjęcia dziewczynom wychodzą to mam ochotę ten mój szajs za 3 stówy przez okno wyrzucićponoć jak ktoś ma talent, to i byle czym dobre fotki cyka
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
nowe wszystko, dawno nie oglądanejuż nie pamiętam, co tu pokazywałam, co nie - więc jak coś było to mnie upomnieć w ciągu 15 min to wymienię tudzież usunę
no tak, ale ja moge powiedzieć, że nawet dla takiego amatora jak ja lustrzanka a cyfra to ogroooomna różnica w mozliwościachponoć jak ktoś ma talent, to i byle czym dobre fotki cyka
mnie też dobrze z nim, ale innych nie używałamiele lepiej mi Nikon kumpeli leżał w dłoni
dziękujęjestem pod wrażeniem - robisz postępy i bardzo dobrze Będę miała motywację do pracy
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 22 lipca 2011 - 14:06
wiesz...od czegoś trzeba zaczać.y tak, ale jak widzę jakie świetne zdjęcia dziewczynom wychodzą to mam ochotę ten mój szajs za 3 stówy przez okno wyrzucić Ale na czymś trzeba się uczyć
Poczatki sa rozne, nieprzemyslany kadr, zle technicznie itd. Ale wazne aby cwiczyc. Jesli sprawia to frajde i pasje - to juz cos.
Napisano 22 lipca 2011 - 21:15
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 22 lipca 2011 - 21:27
A jakie miłe jest odkrywanie ichDopiero teraz zauważam, ile fascynujących i dziwnych rzeczy czai się na każdym kroku
maartekkk, jak dla mnie najlepsza jest u Ciebie ta stłuczona szyba. Tak patrzę na te stłuczenia, oglądam i jakoś mnie tak na swój sposób urzeka (o ile stłuczona szyba rzeczywiście może urzekać
No i pierwsze też niczego sobie
Napisano 22 lipca 2011 - 22:37
Napisano 23 lipca 2011 - 10:18
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 23 lipca 2011 - 10:39
popieram. Dla mnie tez Lady jest mistrzem fotografii.Moze ja kiedys zaczne robic zdjecia choc w połowie tak jak ty.MISZCZEM j
A co do
na mnie np. wogole nie działaja foty motyli , ptaszków, itpa się średnio potrafię rozczulić nad zdjęciem kwiatka, ptaszka czy panoramy
Napisano 23 lipca 2011 - 10:46
cieszę sięKażda ma coś w sobie i na każdą z chęcią dłużej patrzę
to prawda, tereaz łapię się na tym, że na niektóre miejsca patrzę jakby po raz pierwszy przez ten wizjerekjakie miłe jest odkrywanie ich
dziękinietuzinkowe i działają na wyobraźnię
ooo, już besz przesady babyLady jest mistrzem fotografii.Moze ja kiedys zaczne robic zdjecia choc w połowie tak jak ty.
gdzie :> Pochwal się (może być na pwa sobie własnie założyłam własne portfolio .
Napisano 23 lipca 2011 - 11:01
a kto ich nie lubi no ktoktóry pochwały motywują
Jak tak patrze na TWoje foty to misie teskni za robieniem ulicy . Tak wiec - mam plan.
Nie wiem czy widziałas moje foty ulicy ? sa na poprzedniej stronie lub jeszcze poprzedniej . Wiem ze niedorownuja TWoim ale zerknij - moze jakies porady dasz
no chyba tylko na pw bo byłabym reklama i baty od modaochwal się (może być na pw )
Napisano 23 lipca 2011 - 12:07
Mi się w sumie prace każdej z Was podobają, bo każda ma inny styl. Zdjęcia Lady są kolorowe, nawet jak są czarno-białe
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 23 lipca 2011 - 12:31
hehe no racja co racja. Ale własnie dzieki portala sie wiele nauczyłam.bo jak wrzucisz zdjęcie na fotograficzne forum
Czlowiek schodzi na ziemie...i bardziej sie stara.Bo czasem sie wydaje " wow jaka ja super jestem".
Ja przeszłam juz mase portali foto, teraz jak wiem jak mam juz poziom ( okreslony przez innych ) , to juz tylko sie bardziej staram, ucze. Ale samo wrzucanie fot na portale mnie juz tak nie kreci. Mecza mnie te plusy, jakas rywalizacja itp. Wole patrzec , ogladac , i ..fotografowac.
widać.iedy tego nie widać na pierwszy rzut oka.
Jest radosc zycia.
oo własnie. Cała ja... rewelacyjnie to ujełaś.Sajurki bardziej spokojne, melancholijne wręcz
Napisano 23 lipca 2011 - 12:57
mnie by się przydało, weź mi jakieś namiary podaj ( na pw of korsdzieki portala sie wiele nauczyłam.
hehe, brzmi zabawniesą kolorowe, nawet jak są czarno-białe
narzekaj na nadmiar wazeliny
Napisano 23 lipca 2011 - 12:59
Napisano 23 lipca 2011 - 15:11
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych