Madz - drugie fajne foto , a pierwsze co to za kwiat ?
Fotografia
Napisano 18 czerwca 2011 - 08:53
Madz - drugie fajne foto , a pierwsze co to za kwiat ?
Napisano 18 czerwca 2011 - 09:00
Doniczkowe jakieś sprzed budki z kebabema pierwsze co to za kwiat ?
Ale czasami widzę, że ludzie mają takie na balkonach powieszone w donicach takich podłużnych.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 18 czerwca 2011 - 14:28
widze postepy
dzieki laskizdjęcia robisz coraz lepsze
Sajuri, te mi sie mniej podobają, ale ze wzgledu na temat, jak dla mnie troche banalnie, zwłaszcza z tymi obrączkami, ale co kto lubi
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 18 czerwca 2011 - 17:06
Napisano 18 czerwca 2011 - 17:24
Napisano 18 czerwca 2011 - 17:31
To nawet dobre rozwiązanie. Może być na zmianę
z tym tylko drobnym wyjątkiem, że poprzednie czarno - białe zdjęcie zboża podobało mi się tak seJesteś moja siostrą pod względem poczucia estetyki
Napisano 19 czerwca 2011 - 07:36
ojj chetniejeszcze się naoglądacie
nie nie niei znudzicie
Sajuri, pierwszez zekolada i kawa jest super, moim zdaniem najlepsze
Napisano 19 czerwca 2011 - 16:13
heh, zobaczymynie nie nie
Sajuri, tak z ciekawości, bo się zastanawiałam, jaki Ty masz obiektyw do tych kfiotków takich makro prawie ? :->
[ Dodano: 2011-06-20, 20:13 ]
@ nowości jako że obczajam konwertowanie do czerni i bieli. To zdjęcie zostało zrobione zenitem jakieś 4 lata temu na wsi, ale teraz je zeskanowałam i wrzucam, bo je uwielbiam
[ Dodano: 2011-06-20, 20:14 ]
Cholera 2 razy to samo sie wysłało
[ Dodano: 2011-06-20, 20:18 ]
w sensie to z chustą i twarzą, kurna nie lubię tego łączenia wiadomości, bo nie mogę edytowaćTo zdjęcie zostało zrobione zenitem jakieś 4 lata temu na wsi, ale teraz je zeskanowałam i wrzucam, bo je uwielbiam
Napisano 20 czerwca 2011 - 19:50
A drugie jest naprawdę świetne według mnie - super kolory
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 20 czerwca 2011 - 19:55
chyba dlateog je uwielbiam, a ta twarz to namalowana została, wygląda zarąbiście, ale jak mówiłam u mnie kiepsko z obiektywizmempo prostu ciekawi mnie to zdjęcie
dla porównania wcześnej było w kolorze, choc bw lepsze :->drugie jest naprawdę świetne według mnie - super kolory
Napisano 20 czerwca 2011 - 21:38
w kolorze lepsze , choc z zasady wole B&wdla porównania wcześnej było w kolorze, choc bw lepsze
Napisano 20 czerwca 2011 - 22:01
prawda jest taka że jedne majstrowanie to bw bo majstrować nie umiem. :->nie widac wnich ze byly bardzo majstrowane.
nieeeew kolorze lepsze
elizabeth, magdaaaaa, dziękuję.
Chwalę się jak głupia, bo otrzebne mi i pochwały, ale też krytyka
Napisano 22 czerwca 2011 - 08:39
HOme
Ja tych uzywazam
Napisano 22 czerwca 2011 - 17:47
Jak już gdzieś wspominałam zastanawiam się nad wzięciem lustrzanki na raty. Podobają mi się dwie i tutaj zwracam się o pomoc, gdyż jedna od drugiej jest o wiele droższa.
Pierwsza to Sony DLSR-A290Y z dodatkowym obiektywem i koszt jej to 2000 zł .
Druga to Nikon D3100 18-55 VR + 55-200 VR DK z dodatkowym obiektywem za 2780 zł.
Sama za bardzo się nie znam na aparatach, wiem tylko, że obie te firmy mają dobre aparaty.
Napisano 23 czerwca 2011 - 15:34
mam, ale juz sie powoli od niego odczepiam, masz photoscape ?
w innych też. Powoli, i bedzie superjesli tak to tam zmieniasz foto na bw i sobie suwakami regulujesz wszystko
Katarzynka89, a nie masz jakiś znajomych, którzy sie na sprzęcie znają ? Szukałam jakiś sensownych recenzji tyc aparatów w necie, ale nie znalazłam nic mądrego
Jedyne co widze w tym Nikonie, jako uczący sie bardzo amator, to dużo funkcji,. które wydają mi się niepotrzebne, acz są atrakcyjne z punktu widzenia marketingowego, jak
Poza tym, nie wiem jakie masz doświadczenie z aparatami, ale mysle, że lepiej na początek kupić taki na którym sie bedziesz uczyć ( na przykład troche tańszy i używany). A potem mozna się przecież przesiąść na lepszy, sprzedając
ale ja wiadomo jak się znam
Napisano 23 czerwca 2011 - 18:16
Tylko właśnie wolę kupić od razu droższy i spłacić go, niż potem po dwóch latach stwierdzić, że jednak teraz inny. Nie bardzo będzie mnie stać na takie wymiany.mysle, że lepiej na początek kupić taki na którym sie bedziesz uczyć ( na przykład trochę tańszy i używany). A potem można się przecież przesiąść na lepszy, sprzedając
Jak na razie koncepcja na "który aparat wybrać" zmienia się i myślimy z T o Canonie 550D. Słyszeliśmy o nim wiele dobrego i większa liczba osób go chwali.
T bardzo chciałby by nagrywał filmy, gdyż on jako maniak samochodów i zlotów chciałby mieć możliwość nagrywania ich.Filmy D-Movie
Napisano 24 czerwca 2011 - 11:39
oooo to musze zajrzecLightrooma, który ma wspaniale filtry
Katarzynka89, popytam meza o ten sprzet
Napisano 25 czerwca 2011 - 07:18
ja go polubiłam, jest prosty i fajny. ale i tak uzywam 3oooo to musze zajrzec bo mam ten program, M. z niego korzysta.
Nowości ze środy. Próbowałam robić zdjęcia ludzi ( i nie tylko).
Napisano 25 czerwca 2011 - 08:32
W tej ostatniej focie zas kontrasty ok.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych