Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Jak ujędrnić skórę po ciąży?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 minionka

minionka
  • Użytkownik
  • 151 postów

Napisano 21 stycznia 2016 - 17:58

Macie jakieś pomysły, jak ujędrnić skórę po ciąży? Próbowałam już kremów i ćwiczeń, ale nic mi kompletnie nie dawały... Może jakieś zabiegi? Ale jakie? Znajoma bardzo chwaliła ostatnio laserowe usuwanie rozstępów w Vici Clinic w Krakowie. Trochę mnie tym zaciekawiła, bo widziałam jej brzuch przed zabiegami i po zabiegach - naprawdę super efekt. Zanim jednak się zdecyduję, chętnie posłucham jeszcze innych opinii :)

#2 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 25 stycznia 2016 - 18:08

Mi po dośc dużym schudnięciu pomogły kremy ujędrniające, ale faktycznie musiałam regularnie, minimum 2 razy dziennie smarować

#3 alicja665

alicja665
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 31 stycznia 2016 - 22:55

A ja sobie myślę, że na taką skórę są najlepsze ćwiczenia. I to chyba brzuszki różnego rodzaju. Może na jakiejś ławeczce do ćwiczeń ... Do tego dołożyłabym później jeszcze bieganie, dietę nie za bardzo restrykcyjną, picie wody mineralnej i skóra ujędrni się jak ta lala :)

#4 Wegan.Marta

Wegan.Marta
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 15 lutego 2016 - 17:29

Korzystając z zabiegu zadziałasz jedynie na jedną partię ciała. Lepiej tak jak koleżanka radzi zacząć ćwiczyć. Ćwiczenia ujędrnią całe Twoje ciało. Oprócz brzucha zauważysz też widoczną poprawę w ramionach, biuście, nogach. O wiele lepiej działać na całe ciało, niż na jedną wybraną partię. Dodatkowo ćwicząc polepszysz swoją kondycję. Ćwiczenia podziałają także na Twoje samopoczucie. Będziesz odczuwała po nich przypływ energii i chęć do robienia większej ilości rzeczy. Jeśli dodatkowo włączysz dietę do swojego życia to szybko zauważysz zmiany w wyglądzie. 

#5 zainteresowana

zainteresowana
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 30 marca 2016 - 20:30

Ja ćwiczę i wspomagam najgorsze partie ciała kosmetykami. Po ciąży nie miałam takich problemów z rozstępami jak z cellulitem. Od miesiąca korzystam z nowego preparatu Elancyl Slim Design. Możesz go kupić w aptece, także internetowej. Tutaj znajdziesz więcej informacji...Faktycznie działa po 7 dniach, przetestowałam i uważam, że jest godny polecenia.