Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Zabiegi na cellulit w Gdańsku

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 rozalin

rozalin
  • Użytkownik
  • 385 postów

Napisano 19 stycznia 2016 - 11:34

Cześc. Czy ktoś tutaj był może na profesjonalnym zabiegu na cellulit w Gabinecie? Interesuje mnie tutaj najbardziej Gdańsk, ewentualne okolice ale jeśli jesteście z innych części Polski to również mozecie pisać bo zależy mi na rzetelnych informacjach. Sprawdzałam sobie oferty poszczególnych gabinetów oraz zabiegów jest sporo, często w wysokich cenach .Czy efekty są proporcjonalne do wysokiej ceny zabiegu? Myślicie,że warto jest zainwestować oraz wybrac sie na coś takiego?

Oraz konkretnie jaki zabieg polecacie? 

Bo bańkę chińską przetesowałam ale po 5 zabiegach to mam tylko same siniaki.

Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego. 

#2 basiaw

basiaw
  • Użytkownik
  • 407 postów

Napisano 25 stycznia 2016 - 07:20

Miałam ten sam problem. Bańka chińska jest skuteczna ale efekt jest po 20 zabiegach. Moim zdaniem strata kasy bo jest to męczące ( ewentualnie możesz sobie kupić taką bańkę do domu jeśłi masz czas na masowanie się dziennie po pól godziny każda noga - ja na przykład nie miałam).
Chodziłam na zabiegi Cellu M6 integral w Gdańsku na Marii Curie Skłodowskiej. Zabieg nie jest bolesny.Po 6 zabiegach cellulit stał się praktycznie niewidoczny.

#3 rozalin

rozalin
  • Użytkownik
  • 385 postów

Napisano 26 stycznia 2016 - 07:21

Nie mam na to właśnie czasu. Poza tym obawiam się,że tylko bym sobie taką bańką zaszkodziła. Ile kosztowały Cię te zabiegi? Wolałabym wiedzieć jak się na to przygotować finansowo.

Oraz czy aby nie piszesz tutaj o Clinica cosmetologica w budynku Polon park? 

Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego. 

#4 basiaw

basiaw
  • Użytkownik
  • 407 postów

Napisano 27 stycznia 2016 - 08:47

Najlepiej byłoby jakbyś sama się tam dopytała Ilość zabiegów zależy od danej osoby. Jedna osoba wymaga mniejszej ilości zabiegów, druga większej. Cieżko jest tutaj napisać ile Ty będziesz tego wymagała.... Tutaj masz nr telefonu 48 791 604 604( skopiowałam z ich strony, nie chcę linkowac ale znajdziesz w sieci). Cała seria 10 zabiegów to koszt ok 1000 zł. Mniej więcej. Nie opłaca się za to brać sobie pojedynczych zabiegów bo wtedy jest jednak trochę drogo.