Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

styczniowe bajanie

• Zamknięty Temat jest zamknięty
34 odpowiedzi w tym temacie

#21 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 18 stycznia 2016 - 15:34

@magdaaaaa blenduję owoce blenderem. Mam wszystkie zęby, ale zmiksowane owoce są lepsze  :lol:

Wisienkowa, dnia 17 Sty 2016 - 20:26, napisał:

My w Walentynki będziemy pewnie za granicą,
O! O czymś nie wiem? Wyjeżdżacie do pracy? Planujecie slub czy coś ?
No na razie do pracy, potem mgr w planach i pewnie ślub ;) Ale to mega odległa przyszłosć jest.

#22 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 18 stycznia 2016 - 21:14

@Wisienkowaa pewnie , że są pyszne , ja osobiście takie zblendowane czy przepuszczone przez sokowirowke bardzo lubię bo wtedy często zjadam rzeczy których na surowo raczej nie jadam. @Wisienkowa ile już jesteście para ???
Dziś byłam u koleżanki a potem posiedzialam z dzieciakami , wymyśliłam skakanie przez poduszki , wiec się nie kopaly tylko tak wydalily nadmiar energii .

Użytkownik magdaaaaa edytował ten post 18 stycznia 2016 - 21:15

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#23 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 19 stycznia 2016 - 08:11

@Wisienkowa ile już jesteście para
Ponad pół roku ;) Niewiele w porównaniu do poprzedniego stażu, ale nic lepszego mnie nie mogło spotkać :)

Dzień dobry.

Wstałam, zaraz szybkie śniadanie i jadę do miasta spotkać się z M. i pozałatwiać kilka spraw i poszlajać się. Druga część dnia będzie bardziej romantiko, jak uda się wszystko ogarnąć tak jak trzeba :)

Remonty w domu skończone, będę bardziej wolna, ale co z tego... do wyjazdu niewiele zostało. :P

#24 kasanra

kasanra
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 19 stycznia 2016 - 12:41

Cześć Dziewczyny!

Nie znalazłam lepszego wątku, a chciałam się przywitać.  :-D  ;*

[edit: nie znalazłam dobrego wątku, bom gapa xD]

Obserwuje Was już chwilkę, ale dopiero dzisiaj zaczęłam się udzielać  :-)

Fajnie, że można tu przeczytać o wszystkim.

Ja dziś jeszcze szybkie zakupy, gotowanie obiadu i potem trochę czasu na odpoczywanie - ach, ciężkie to babskie życie  :lol: 
Pozdrawiam serdecznie!

Użytkownik kasanra edytował ten post 19 stycznia 2016 - 12:43

#25 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 20 stycznia 2016 - 12:40

Ponad pół roku :-) Niewiele w porównaniu do poprzedniego stażu, ale nic lepszego mnie nie mogło spotkać :-)

oj to ja rzeczywiście daleko za murzynami jestem bo nie wiedziałam, ze już nie jesteś z byłym. Ale grunt, że teraz jest jeszcze lepiej <ookk>

@kasanra witaj :-D

@magdaaaaa blenduję owoce blenderem. Mam wszystkie zęby, ale zmiksowane owoce są lepsze

No jakoś tak lepiej smakują :lol:

#26 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 20 stycznia 2016 - 12:58

@magdaaaaa, to nie kolejna zmiana ;-) wcześniej planowałam, ale podliczając wszystkie plusy i minusy postanowiłam jednak zostać. Teraz mam taką okazję, że byłabym głupia, gdybym z niej nie skorzystała.

zmiksowane owoce są lepsze

Też wolę sok czy koktajl, zdecydowanie, sama nie wiem nawet, czemu ;-)

do wyjazdu niewiele zostało.

A dokąd się wybieracie? Na długo?

<hellooo1>

Choróbsko się do mnie przypałętało straszne. Wczoraj jeszcze w ciągu dnia jakoś funkcjonowałam, choć było ciężko, ale wieczorem czułam się tragicznie. Z. kupił mi lekarstwa, użyczył siebie jako termoforu i tak się wygrzałam, że z wczorajszych ponad 38 stopni rano zeszłam do normalnej temperatury. Jeszcze tylko głowa mnie boli i kaszel męczy, ale jest o niebo lepiej.

Wczoraj jeździliśmy po sklepach, szukaliśmy lodówek, piekarników, kuchenek itd. i ja już sama nie wiem, czego chcę. A to i tak najprostsza część. Kiedy przyjdzie do wyboru ścian, podłóg i oświetlenia wpadnę chyba w szał i histerię :lol:

Obiadu nie chce mi się gotować, póki mogę leżę jeszcze w łóżku, szczelnie przykryta kołdrą i wynurzę się stąd dopiero za jakieś 2 godziny :P

#27 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 20 stycznia 2016 - 17:07

@Wisienkowa pewnie przez te pół roku miałaś więcej piękniejszych chwil niż w całym długim związku ☺@kasanra zostań na dłużej , bo tu zazwyczaj dziewczyny wpadają i zaraz znikają , chyba że te od reklam to zostają i spamującymi dłużej @karatetyka czyli pracy nie zmieniasz ☺? @karatetyka ja tak potrafię w soku wypić marchewkę, jabłko, seler pietruszkę, por razem zmieszane a tak bym nie zjadła.
Zaczyna mnie nuzyc to nic nie robienie, wstawał bym o 11 bo poco wcześniej i o 21 mogę być juz w łóżku , tylko szkoda że nie da się tyle spać tym bardziej, że nie mam czym się zmęczyć.
@inqaa żeby tam nie spamowac to tu zapytam : pewnie nie planujecie więcej tego stosować , choć wielu pewnie by chciało mieć taki problem ze nie mogą dobiec do finiszu a nie kończyć przed czasem. :P

U was też dziewczyny tak biało ?

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#28 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 20 stycznia 2016 - 17:23

@magdaaaaa, zmieniam ;-) to zmiana, ale nie kolejna, tylko pierwsza od trzech lat :P

Zaczyna mnie nuzyc to nic nie robienie

Nie pracujesz już?

U was też dziewczyny tak biało ?

Nie, na szczęście :P Co popada, zaraz topnieje. Ale i tak dosyć już mam tego zimna :P

#29 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 20 stycznia 2016 - 17:53

Wisienkowa, dnia 19 Sty 2016 - 08:11, napisał:

do wyjazdu niewiele zostało.
A dokąd się wybieracie? Na długo?
Na pół roku, na studia zarobić ;) Do UK :)

@Wisienkowa pewnie przez te pół roku miałaś więcej piękniejszych chwil niż w całym długim związku
Noo nie spodziewałam się, że mnie coś takiego jeszcze w życiu spotka. Jestem cała w skowronkach i oby to trwało wiecznie  <dreams>

oj to ja rzeczywiście daleko za murzynami jestem bo nie wiedziałam, ze już nie jesteś z byłym. Ale grunt, że teraz jest jeszcze lepiej
No jest o niebo lepiej, w sumie to nie da się nawet porównać, to wgl inna liga xD

#30 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 20 stycznia 2016 - 18:34

@karatetyka zdrówka ! :)
@magdaaaaa od tamtej pory nie używaliśmy, ale kto wie, może kiedyś jeszcze spróbujemy :)
@elizabeth jakie knajpki polecasz w Łodzi, żeby dobrze i smacznie zjeść? :) pytam bo może już masz jakieś swoje ulubione miejsca a ja badam teren. Tyle jest tych barów i restauracji, że wolę nie tracić czasu na coś co nie jest godne polecenia :)

Za chwilę wizyta księdza, mam nadzieję, że pójdzie sprawnie i szybko i że nie wypomni mnie i mamie, że nie przyjmowałyśmy księży już jakieś 4 lata :D

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#31 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 20 stycznia 2016 - 21:14

@elizabeth jakie knajpki polecasz w Łodzi, żeby dobrze i smacznie zjeść? :-) pytam bo może już masz jakieś swoje ulubione miejsca a ja badam teren. Tyle jest tych barów i restauracji, że wolę nie tracić czasu na coś co nie jest godne polecenia :-)

Manekin zawsze i wszędzie <serducho> ale w Walentynki się tam nie dostaniecie. W Manu jest Pan Kejk i Bawełnę jeszcze polecam, fajnie też wybrać się do którejś z klimatycznych knajpek w Off Piotrkowska ;)

Wczoraj do 1 pisałam pracę zaliczeniową, wiec dzisiaj niewyspana jestem. Zaraz kąpiel i zmykam spać, jutro kolejny dzień pracy i naukę do ostatniego egzaminu czas zacząć :)

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#32 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 21 stycznia 2016 - 22:14

@kasanra Hej, witam. Niestety nikt Cię nie przywitał....

<ookk>

#33 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 22 stycznia 2016 - 06:29

@Roxi Anonimka przywitała.

Szykuję się do wyjścia z domu, dobrze, że dziś już piątek bo dopadło mnie jakieś wypalenie na koniec tygodnia :D

Miłego dnia wszystkim ! :)

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#34 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 22 stycznia 2016 - 10:35

@Roxi i @magdaaaaa też napisała parę słów. Bez komentarza ;)

Pobyt w PL kończymy z choróbskami, szkoda słów... W zimę już się nigdy z domu nie ruszę. Od 2 dni łażę i jojczę, ze chce do domu :roll:
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#35 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 31 stycznia 2016 - 09:23

Jaka tu ciszaaaaaa  :shock:  :shock:  :shock:

A tu już ostatni dzień stycznia.

Mi ten miesiąc przeleciał ekspresowo...  :roll:

Wyschną mi paznokcie to wysuszę sobie włosy i zbieramy się na Targi Ślubne, :) 

A potem może po drodze na jakieś zakupy wstąpimy :) I weekend zleci.  :roll:

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif