Dziewczyny, jaki podkład polecacie młodym dziewczynom? Taki, który nadawałby się do szkoły, no i mama w domu nie ganiała że tapeta na twarzy
Wiecie o co chodzi? ![]()
Napisano 07 października 2015 - 06:44
Dziewczyny, jaki podkład polecacie młodym dziewczynom? Taki, który nadawałby się do szkoły, no i mama w domu nie ganiała że tapeta na twarzy
Wiecie o co chodzi? ![]()
Napisano 09 października 2015 - 13:24
To tak jak u nas mama nie lubi jak siostra ma duży mejkap. Też nie jestem za tym aby młode dziewczyny tak mocno się malowały. Jest tyle podkładów lekkich i nie drogich. Gdzie na pewno można wyglądać bardziej naturalnie.
Napisano 13 października 2015 - 10:15
z tego co pamiętam jest specjalna seria o działaniu antybakteryjnym również , delikatnego podkładu 5 10 15 dla nastolatek. Nawet w biedronce ostatnio widziałam
Napisano 14 października 2015 - 20:39
Pisałam tu, że na forum o supperstay better skin z maybelline, przede wszystkim dobrze kryje, a nie tworzy efektu maski, może warto by było spróbować
Napisano 18 października 2015 - 14:37
a moze jakies kremy bb, teraz jest ich wiele do wyboru
Napisano 18 października 2015 - 20:41
Fajnie by było gdyby miał fajną cenę i dobrze w miarę krył
Chyba to nie jest za dużo? Jak działa jeszcze na cerę to w ogóle super ![]()
Napisano 23 października 2015 - 13:46
A może zajrzyj do jakiegoś sklepu kosmetycznego albo drogerii. Na pewno ci coś tam dobrego doradzą
Albo zapytaj o ten podkład maybelline afinitone. Widziałam jego reklamę w tv, nawet ciekawie się zapowiada. Ale jaka cena to nie wiem byś musiała zapytać.
Napisano 09 listopada 2015 - 18:36
a moze jakies kremy bb, teraz jest ich wiele do wyboru
dokładnie, wydaje mi się, że w tym wieku krem bb byłby najodpowiedniejszy,
moja siostra ma 17 lat i testuje rózne kremy bb, aktualnie od jakiegoś tygodnia ma jakiś bb od golden rose i bardzo ładnie sie prezentuje, krem bez parabenów, wygładza skórę, nawilża, nie roluje się, nie tworzy maski, z tego co siorka mowiła, to jest 6 odcieni do wyboru w zależnosci od kolorytu skóry.
ja widziałam tern krem na insta gr /link/
Użytkownik inqaa edytował ten post 09 listopada 2015 - 20:37
Napisano 14 listopada 2015 - 19:52
Kremy BB są dobre na lato, jak jest gorąco i podkład spływa po twarzy, na zimę lepszy będzie np podkład Maybelline Affinitone, ja stosowałam jakiś czas on jest lekki i nie obciąża cery
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Szukam dla siebie czegoś nowego ze sklepu |
|
|
|
Impreza integracyjna dla pracowników w firmie |
|
|
|
cwiczenia silowe dla kobiety |
|