Wczoraj z M. byliśmy w Pieninach
Zazdroszczę
Mimo, że najbardziej na świecie kocham morze, to za górami też zdążyłam już się stęsknić. Wieki nie byłam.
@Aspirynkaaa, i Tobie też zazdroszczę
Fajnie, że urlop się udał, tym bardziej, że nie tak dawno narzekałaś na to, że nie macie dla siebie dużo czasu, bo praca, nadgodziny itd. Dobrze tak móc się wreszcie zatrzymać i pobyć ze sobą

@magdaaaaa, siostra jest młodsza. Ma 29 czy 30 lat. Jej jeszcze nie poznałam, jakoś nie było okazji. Spotkałam ją tylko kiedyś gdzieś przelotem ze dwa razy w życiu i pamiętam, że od razu zwróciłam na nią uwagę, bo tak długich nóg nie widziałam chyba nigdy
Rzuca się w oczy, nie ma co 

Ta godzina, a ja nie śpię już od 40 minut, jestem już po pierwszej kawie i zaraz zabieram się za robienie śniadania
Dzień będzie dłuuuugi
Dzisiaj jeszcze niby wolne, ale na 2 godziny muszę wpaść do pracy - generalne porządki, czyli skończy się pewnie jak zwykle - pół godziny na kawę i papierosa, godzina sprzątania i kolejne pół godziny plotkowania. Skoczę potem na zakupy i mam nadzieję, że w miarę szybko znajdę jakieś bluzki, których nawet nie będę musiała mierzyć 
A wczoraj taaaaak dobrze minął mi dzień
Zrobiłam przy sobie wszystko, co chyba mogłam zrobić - i peelingi, i maseczki, i balsamy, kremy, lakiery itd. itp. Zajęło mi to większość popołudnia, ale czułam się przecudownie
Po urlopie potrzebowałam jednego dnia tak po prostu tylko dla siebie