A co ostatnio taki bum na ten instagram?
Napisano 03 grudnia 2014 - 06:26
A co ostatnio taki bum na ten instagram?
Ja nie wiem czy bum, bo u mnie pośród znajomych jeszcze dużo osób nie ma Instagrama a ci co mają to już dawno założyli ![]()
Ja założyłam za namową kolegi
Kolejny zapychacz czasu ![]()
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 12 grudnia 2014 - 17:20
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 13 sierpnia 2015 - 15:56
ja przez dlugi czas nie mialam nawet smarfona
ale od niedawna mam i odkrywam wszystkie jego zalety
instagrama lubie, lubie ogolnie robić fotki, nie tylko komórką. Nie pokazuje twarzy bo nie mam takiej potrzeby
ale wszystko dookoła jak najbardziej
no i czesto biore tez udzial w róznych konkursach w których wystarczy tylko cyknąć fotkę i oznaczyć hasztag ![]()
Napisano 15 sierpnia 2015 - 08:13
Nie pokazuje twarzy bo nie mam takiej potrzeby
Ja robie tak samo ![]()
Napisano 18 sierpnia 2015 - 15:18
Napisano 24 sierpnia 2015 - 11:31
fajna, fajna, ja co prawda jeszcze nic nie wygralam w tych instagramowych, ale robie to głównie dla zabawy
podpatruje tez jakie ludzie mają pomysły, to inspirujące
teraz szukam inspiracji do konkursu Listów do M.2
może ktoś coś? ![]()
Napisano 29 kwietnia 2016 - 14:18
mnie jakoś nie ciągnie
Napisano 30 kwietnia 2016 - 17:28
Haha, mam insta
koleżanka ma sklep internetowy, tam częściej, niż na fb wrzuca zdjęcia i chciałam być na bieżąco
sama w to nie wierzę
Misiek się śmieje, że zaraz zacznę na snapczatach siedzieć ![]()
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 15 grudnia 2016 - 23:42
Ja póki co się nie zabieram za instagram. Na fb mało się udzielam. Raczej nie w moim stylu jest obrażanie swojego życia prywatnego.
Nie ma o mnie zbyt informacji.
Rzadko robię sobie selfi
Jestem po prostu stroświecka i raczej mało medialna
Ale za to duuużo znajomych wyśmiewa posty fb i z insta. W stylu- na żywo gruba dupa a na insta poza fitneski i zupełnie nierealna figura.
Ostatnio miałam beke z jednej znajomej, która wyrzuciła foto choinki. Pięknie ubrane drzewko. Widać drogie bombki. Ochy i achy. Za dwa dni okazało się, że stojak był mało stabilny i z hukiem choinka przytuliła parkiet. Po drogich bombkach ani śladu. Ona załamana. Bo przecież wszystkie kumpele już wiedziały jak wygląda jej choinka z neta. Mąż żeby ulżyć w cierpieniu dał kase na nowe bombki. Oczywiście takie same. Szkoda, że nie było foty choinki w poziomie
A tak serio. Nie mam nic do kultowych zdjęć przy choince, ale foto choinki i girlandy na schodach ot tak, żeby wszyscy widzieli co kto ma.
Ja tego nie rozumiem i nie zrozumiem.
Zdjęcia wydarzeń, ludzi, imprez, wyjazdów. Ale oto moja nowa kuchnia. Moja choinka...
To samo dotyczy zdjęć dzieci.
Wuja żona odkąd urodziła w lipcu wstawia regularnie zdjęcia syna. Niby nic w tym dziwnego, ale 0 jej zdjęć. Czyj w takim razie jest ten profil?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 16 grudnia 2016 - 08:26
Wuja żona odkąd urodziła w lipcu wstawia regularnie zdjęcia syna. Niby nic w tym dziwnego, ale 0 jej zdjęć. Czyj w takim razie jest ten profil?
W przyszłości nic tylko zmienić na profil dziecka, jeśli takowy mieć będzie chciało. ![]()
Ale dodawania samych zdjęć dzieci zamiast swoich też kompletnie nie rozumiem...
Okej raz na jakiś czas... ale nie tak jak moja kolezanka codziennie i to czasami rano i wieczorem... ![]()
Ja konto na Insta mam. Lubię je. Mam tam w sumie małe grono znajomych, więc wrzucam np. więcej niż na FB. ![]()
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 16 grudnia 2016 - 12:56
Niby nic w tym dziwnego, ale 0 jej zdjęć.
właśnie to dziwi mnie strasznie - ja wiem, że świeżo upieczona mama jest zakochana w swoim dziecku ale tak siebie już nie lubi, że nagle siebie nie pokazuje? nie mówię o osobach, które wcześniej też mało się udzielały na takich portalach, ale wcześniej regularnie zdjęcia a teraz tylko dziecko? dziwne
![]()

Napisano 16 grudnia 2016 - 15:18
A ja nie mam instagrama (instagramu??) i nawet do końca nie wiem, o co tam chodzi. ![]()
ale tak siebie już nie lubi, że nagle siebie nie pokazuje?
To chyba nie tak, po prostu mama aż tak się nie zmienia, a że na początku jest strasznie uziemiona w domu, to i nic interesującego poza dzieckiem się nie dzieje, więc po co ma dzielić się swoimi zdjęciami?
Ja sobie wymyśliłam, że jedno zdjęcie młodej i koniec. I nie wyszło.
Staram się nie przesadzać, ale to też w dużej mierze jest tak, że mam kilka wiadomości w tygodniu "i jak tam sesja? przyślij mi coś" i zwyczajnie nie chce mi się tego rozsyłać każdemu osobno. A tak wrzucam i zainteresowani mogą sobie zobaczyć. ![]()
Ale za to duuużo znajomych wyśmiewa posty fb i z insta. W stylu- na żywo gruba dupa a na insta poza fitneski i zupełnie nierealna figura.
Jest filtr wygładzający i mnie zawsze śmieszy, jak widzę skórę tak wygładzoną, że aż nos zanika. ![]()
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 16 grudnia 2016 - 15:38
mama aż tak się nie zmienia
Aspi, tylko to nie chodzi o dziewczyny, które raz na pół roku wrzucały coś na fejsa czy instagram. Wcześniej np. co 2 tygodnie aktualizacja a teraz dziecko aktualizacja 2 razy w tygodniu a one żadnego zdjęcia?
Akurat u Ciebie nie czuję przesady, pochwaliłaś się kilkoma zdjęciami i tyle, nie zaspamowałaś nikomu tablicy ![]()
![]()

Napisano 17 grudnia 2016 - 22:28
@elizabeth rozumiem o co Ci chodzi, do niedawna bardzo mnie to denerwowało. A teraz staram się zrozumieć. Sama czasami tak mam, że zobaczę jakąś minę młodej albo nową umiejętność i najlepiej to pochwaliłabym się tym całemu światu.
I wtedy muszę sobie przypominać, że innych to nie interesuje. Taki objaw zakochania we własnym dziecku. ![]()
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 16 marca 2022 - 13:06
Ja też mam, mało wrzucam, ale też doceniam tę aplikację za to, że jest mniej reklam niż na fb.