Zgodnie z obietnicą (chyba @Melodia19) wrzucam kilka fotek tego, co udało nam się już zrobić.
salon, kuchnia, łazienka i sypialnia
Napisano 22 stycznia 2015 - 18:16
@halynka no, no sporo miejsca
spora łazienka, kuchnia też nie mała ![]()
lubię takie eleganckie mebelki jak macie w salonie (sofa i fotel) ![]()
no i nie ma to jak stół z krzesłami! i duży narożnik- nie ma się co dziwić, że lubisz gości przyjmować ![]()
jednak spożywanie posiłków na codzień i od święta przy stole, a nie ławie, jak u nas to cywilizowanie spożywanie ![]()
także ten no- fajnie tam u Was
jak na to, że którko mieszkacie na swoim to i tak macie przytulnie i ładnie
im dłużej tym lepiej zawsze ![]()
Napisano 23 stycznia 2015 - 09:08
jak na to, że którko mieszkacie na swoim to i tak macie przytulnie i ładnie
Podziwiam, że w tak krótkim czasie udało się to tak ładnie urządzić.
Bierzcie pod uwagę, że spora cześć mebli jest zwyczajnie przewieziona ze starego. Niewiele kupowaliśmy. Dlatego tak sprawnie.
jednak spożywanie posiłków na codzień i od święta przy stole, a nie ławie, jak u nas to cywilizowanie spożywanie
My do tej pory też na ławie jedliśmy siedząc na ziemi, więc jest to duży krok cywilizacyjny ![]()
@halynka, nie byłabym sobą, gdybym nie napisała, że przede wszystkim zazdroszczę wanny
Uwielbiam wannę. Jako, że łazienka duża, wybieraliśmy największą jaka tylko się w tym kącie mieści. Junior to w niej pływa ![]()
Tam gdzie jest narożnik będą schody, a on pójdzie na górę.
Zapraszam w odwiedziny ![]()
@Majorka^^ ty masz najbliżej ![]()
Użytkownik halynka edytował ten post 23 stycznia 2015 - 09:10
Napisano 23 stycznia 2015 - 14:56
@ halynka Ślicznie to wszytko wygląda i kuchnia , salon , łazienka pięknie wszystko urządzone tak stylowo
.

Napisano 25 stycznia 2015 - 19:27
fajne meble w kuchni takie klasyczne , te nowoczesne kuchnie sa takie zimne ....wiytrynka w kuchni mi sie podoba
orginalne zasłony w salonie ale super dobrane do wyposazenia ![]()
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 25 stycznia 2015 - 21:34
@halynka przypomnij - ile masz pomieszczeń na dole ? to jest wogóle domek parterowy czy piętrowy ?
nie zdecydowałaś się w końcu na płytki w kuchni ?
wanna fajna
też chciałam narożną, ale M nie dał się namówić (i mam taką ciasną jak zonk
)
meble takie trochę nie do końca "moje"
Napisano 28 stycznia 2015 - 17:09
Dzięki dziewczyny ![]()
fajne meble w kuchni takie klasyczne , te nowoczesne kuchnie sa takie zimne ....
Też tak uważam. Te meble mam z odzysku, bo koleżanka wymieniała swoją kuchnię a jest w stanie idealnym. Docelowo chcemy drewniane.
wiytrynka w kuchni mi sie podoba
Witrynka jest oczywiście nie od kompletu, też ktoś nam wcisnął bo chciał wyrzucić. A że w kuchni było miejsce i deficyt szafek na gary i jedzenie to tam stanęła.
orginalne zasłony w salonie ale super dobrane do wyposazenia
Zasłony były kupowane w dzień wigilii, ja kompletnie się na tym nie znam więc wzięłam pierwsze z brzegu byle miały coś w brązie ![]()
przypomnij - ile masz pomieszczeń na dole ?
salon, sypialnia, kuchnia, łazienka i korytarz - w sumie 5
to jest wogóle domek parterowy czy piętrowy ?
piętrowy. Na górze będzie sypialnia, pokój dziecięcy, mniejsza łazienka i dwa małe pomieszczenia (jeszcze nie mam wizji, chyba jedno to garderoba a drugie pokój dla gości tudzież drugiego dziecka w przyszłości)
nie zdecydowałaś się w końcu na płytki w kuchni ?
To są płytki
Ciekawe nie? Nie miałam wyboru bo mamy tam podłogówkę, więc tylko płytki wchodziły w grę.
Napisano 07 lutego 2015 - 10:11
Ależ miło i przytulnie.
Zupełnie inaczej niż u mnie, ja mam szarości i biel, a Ty drewno i brąz. Świetnie Wam to wyszło. ![]()
Lubię czytać!
Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"
Napisano 01 grudnia 2024 - 07:19
Natomiast tutaj https://zaluzjewroclaw.pl/ dla odmiany możecie dowiedzieć się - gdzie warto się zgłosić po rolety? Na co warto zwrócić uwagę przy wyborze osłon okiennych? Kto oferuje naprawdę dobre i sprawdzone rozwiązania? Warto to wiedzieć...
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Nasze zakupy - Second Hand |
|
|
|
Zapytaj Dewelopera o cenę nowego mieszkania w dowolnej miejscowości |
|
|
|
Dekoracje mieszkania - zrób to sama |
|