Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Balsam wyszczuplający

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
32 odpowiedzi w tym temacie

#21 malaczarna

malaczarna
  • Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 03 lutego 2016 - 12:41

Ja używam balsamów z Eveline. Calą serie już chyba wypróbowałam. Myślę, że połączenie cwiczeń,masażu i balsamu da zadowalające efekty :)

#22 EpicMimi

EpicMimi
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 04 lutego 2016 - 14:29

Jak dla mnie te balsamy sa raczej mało skuteczne lepiej sie zebrać w sobie i zacząć ćwiczyć plus dobrać jakieś sensowne menu.

#23 Melani_a

Melani_a
  • Użytkownik
  • 114 postów

Napisano 20 lutego 2016 - 22:04

Ja uważam że kosmetyk raczej nie jest w stanie wyszczuplić, prędzej może dobrze nawilżyć i ujędrnić, a schudnąć można poprzez zdrową dietę i ćwiczenia :) Co do balsamów to lubię te z algami morskimi, one super nawilżają... ostatnio kupiłam jakiś mleczny olejek do pielęgnacji ciała właśnie z algami, z bielendy, dam znać jak efekty

#24 kafffka

kafffka
  • Użytkownik
  • 290 postów

Napisano 28 czerwca 2016 - 06:58

Kosmetyki nas nie wyszczuplą ale za to mogą zmniejszyć cellulit. Który prezentuje się moim zdaniem o niebo gorzej niż grube uda. To moja zmora praktycznie od zawsze ale wydaje mi sie,ze zaczynam juz powoli go pokonywac. Po pierwsze polecam ćwiczyć. Po drugie przynajmniej raz na tydzien zrobic intensywny peeling. Po trzecie Serum Vialise .Obecnie najskuteczniejsze serum z jakim miałam do czynienia. Bardzo dobrze nawilkza skórę i mam wrażenie,że składniki w nim zawarte rzeczywiścnie wnikają w cellulit i go zmniejszają. 

#25 Maddie77

Maddie77
  • Użytkownik
  • 158 postów

Napisano 04 lipca 2016 - 13:15

Na cellulit bardzo dobrze robi także peeling kawowy - można go zrobić samodzielnie lub kupić gotowy.

#26 sylwkaka

sylwkaka
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 18 lipca 2016 - 09:49

Ja używałam i powiem tak: daje efekty jeśli tylko połączysz naprawdę dobry balsam z ćwiczeniami i odpowiednim odżywianiem się. Wtedy możesz być pewna, że zobaczysz efekty! :-)

Dokładnie, inaczej to bez sensu!

#27 rozalin

rozalin
  • Użytkownik
  • 379 postów

Napisano 19 lipca 2016 - 11:09

Kosmetyki nas nie wyszczuplą ale za to mogą zmniejszyć cellulit. Który prezentuje się moim zdaniem o niebo gorzej niż grube uda. To moja zmora praktycznie od zawsze ale wydaje mi sie,ze zaczynam juz powoli go pokonywac. Po pierwsze polecam ćwiczyć. Po drugie przynajmniej raz na tydzien zrobic intensywny peeling. Po trzecie Serum Vialise .Obecnie najskuteczniejsze serum z jakim miałam do czynienia. Bardzo dobrze nawilkza skórę i mam wrażenie,że składniki w nim zawarte rzeczywiścnie wnikają w cellulit i go zmniejszają. 

Ja mam to samo serum i jestem mega zadowolona. Szczerze powiedziawszy jest to pierwsze serum na cellulit, którego działanie widzę, które rzeczywiście sprawia,że skóra jest bardziej napięta i odzywiona oraz cellulit się zmniejsza. Fajnie,ze jest wydajne bo sama butla wystarcza mi na jakies 2 miesiące ( jestem w trakcie uzywania drugiej ). Podoba mi się również dozowanie bo jest tam wygodna pompka tak wiec można wziąć tyle specyfiku ile potrzeba. Nie trzeba brać więcej niż jest potrzebne. 

Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego. 

#28 minionka

minionka
  • Użytkownik
  • 151 postów

Napisano 14 października 2016 - 17:05

Żadne balsamy nie dokonają tego co ćwiczenia, wiadomo. Ja postanowiłam jeszcze wspomóc się zabiegami kriolipolizy. Dzięki tym zabiegom miejscowej redukcji tkanki tłuszczowej można ładnie "wyrzeźbić" ciało. Efekt jest bardzo dobry, widoczna utrata tkanki tłuszczowej. Zabieg godny polecenia. Ja chodziłam do krakowskiego salonu Vici Clinic.

#29 ulanka

ulanka
  • Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 18 października 2016 - 21:17

Używałyście kiedyś balsamu wyszczpulającego? Daje to jakieś efekty?

wyszczuplający to moze być trening, a nie balsam xD

#30 Melani_a

Melani_a
  • Użytkownik
  • 114 postów

Napisano 25 października 2016 - 14:15

Dokładnie. Jeżeli chodzi o ujędrnienie to słyszałam że olejek kokosowy też fajnie działa, muszę sama przetestować. Teraz kupiłam masło do ciała z naturalnym olejek kokosowym Vegan friendly z bielendy. Z tego co widziałam ma w składzie tylko składniki pochodzenia roślinnego. Już widzę, że ładnie nawilża, skóra jest miększa, zobaczymy jak na dłuższą metę 

#31 odes

odes
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 17 listopada 2016 - 07:36

No wiadomo, ze jak chcecie się wyszczuplić to nie wcinacie pizzy oraz ćwiczycie. Nie jest to żadne odkrycie. Odpowiedni balsam nie jest jednak niczym złym oraz potrafi dodatkowo wyszczuplić oraz sprawić,że ćwiczenia będą skuteczne. Powtarzam jednak: ODPOWIEDNI. Nie liczcie na efekty jeśli kupicie sobie jakis tani balsam za 10 zł z drogerii bo taki to nie ma szans zadziałać. Polecam sobie czytać składy oraz sprawic sobie coś naprawde naturalnego , w czym nie ma zapychaczy, które mogłyby blokować dobre składniki przed wniknięciem w skórę. Takie jest tutaj wspomniane serum Vialise, ktore sama rónwięż bardzo lubię. Jedno z lepszych odkryc kosmetycznych w moim przypadku 

Romantycznie

#32 kapitulka

kapitulka
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 23 listopada 2016 - 08:52

Na mnie te balsamy to nie działają i myślę, że to zwykłe placebo. Jak się chce ujędrnić i wysmuklić ciało to jednak trzeba trochę wysiłku: dieta, ćwiczenia i zabiegi u kosmetyczki. Sama chodzę na takie zabiegi wyszczuplające i ujędrniające do ... we Wrocławiu plus oczywiście regularne ćwiczenia i widze efekty

Użytkownik nie(d)oceniona edytował ten post 02 grudnia 2016 - 09:46

#33 girltalk

girltalk
  • Użytkownik
  • 413 postów

Napisano 09 grudnia 2016 - 12:08

Aha . I oczywiście w tej Twojej cudownej klinice , ktorą tutaj reklamujesz są zabiegi, które na 100% usuną cellulit. Nie twierdze,ze takie zabiegi nie są dobre ale jeśli porówna się ceny to nie są tanie i nie każdego stać na coś takiego. Przynajmniej ja nie mogłabym sobie na taki zabieg pozwolić nawet jakbym bardzo chciała się na coś takiego wybrać ( jakiś czas temu orietnowałam sie w cenach zabiegów). 

Porządne serum to ułamek ceny jednego zabiegu w salonie i przy wspomaganiu ćwiczeń może dać takie same efekty. Vialise jest super, również mogę określić to jako moje kosmetyczne odkrycie ostatnich dni. 

Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.

http://babskiswiat.net