Zna ktoś z Was może jakąś fajną wypożyczalnię biżutrii? Korzystacie z takich usług? Szukam czegoś oryginalnego na imprezkę rodzinną ![]()
Wypożyczalnia biżuterii
Napisano 19 lutego 2015 - 10:40
Napisano 02 marca 2015 - 16:06
szczerze mówiąc pierwsze słyszę ale chętnie sie zapoznam jak coś się pojawi ![]()
Napisano 21 marca 2015 - 12:17
Generalnie z tego co się orientuję to salony sukni ślubnych oferują prócz wypożyczenia sukien, wypożyczenie dodatków takich jak biżuteria. Czasem można też wypożyczyć u jubilera. Ale to jest oferta na biżuterię złotą i srebrną. A nie uwzględnia innych techni wykonania biżuterii czy materiałów.
Napisano 02 listopada 2015 - 15:44
Napisano 30 listopada 2015 - 21:20
Nigdy o tym nie słyszałam. Jakoś nie wyobrażam sobie wypożyczalni biżuterii.
Napisano 07 stycznia 2016 - 15:36
nigdy nie słyszałam o takich wypożyczalniach, ale może w większych miastach ma to prawo bytu np. w Warszawie, gdzie jest sporo aktorów i gwiazd, kto wie tacy celebryci na pewno wypożyczają. Sama bym raczej nie korzystała z takich usług
Napisano 03 lutego 2016 - 15:32
nigdy nie słyszałam, gdzie takie coś jest? i co tam się wypożycza - klejnoty rodowe ?![]()
Napisano 26 kwietnia 2016 - 22:36
Ja też pierwsze słyszę, ale mam taki zbiór, że sama mogłabym robić za wypożyczalnię ![]()
Napisano 01 września 2016 - 11:14
Ja słyszałam, ale nie wypożyczałam nigdy, bo faktycznie kara za zgubienie czy uszkodzenie jest ogromna i zwyczajnie wolę sobie coś srebrnego kupić czy nawet sztuczne niż wypożyczyć i bać się, że jak pójdę oddać to mi wypatrzą jakieś rysy i dodatkowo doliczą coś do rachunku.
Napisano 27 października 2017 - 17:20
Wiem, że jest wypożyczalnia markowych sukienek np. Self Portrait, które kosztują kilkanaście tysięcy złotych i to się opłaca. Ale biżuteria? No nie wiem, ja wiecznie gubię bransoletki czy łańcuszki to bym się bała.
Miłego dnia
Napisano 03 listopada 2017 - 10:10
Wiem, że jest wypożyczalnia markowych sukienek np. Self Portrait, które kosztują kilkanaście tysięcy złotych i to się opłaca. Ale biżuteria? No nie wiem, ja wiecznie gubię bransoletki czy łańcuszki to bym się bała.
Nawet nie wiedziałam. Sprawdzę na pewno !
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych