Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

studia a języki obce

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 ancuś

ancuś
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 30 października 2014 - 15:15

moja siostrzenica w tym roku skzolnym zdaje mature. mama nie jest zbyt zainteresowana tematem, a bardzo zalezy mi na tym, zeby poszła na takie studia, ktore oprocz tytulu naczua ja dobrze jezyka. na moich studiach (panstwowy uniwersytet) poziom byl oplakany, gdyby nie prywatne lekcje, to do tej pory mowiłabym "hi haj heloł". Czy znacie jakies uczlenie w wawie gdzie poziom jezykow jest na sensowanym poziomie? proszę o pomoc.

#2 Fioletowa

Fioletowa
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 30 października 2014 - 16:02

postaraj się poszukać uczelni które są multikulturowe albo które uczą w różnych językach. zazwyczaj na takich uczelniach masz bardzo wysoki poziom języka. ja niestety znam tylko jedną taką uczelnię która byłaby warta polecenia i jest to akademia finansów Vistula.

dałabym jeszcze jedną uczelnie - swoją. ale po tym co mi wykręcili na ostatnim roku sprawia że nie poleciłabym nikomu tej budy ;<

#3 ancuś

ancuś
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 31 października 2014 - 13:38

dzięki za info, a co to za szkoła, kyórej nie polecasz? ;)

#4 Fioletowa

Fioletowa
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 31 października 2014 - 13:48

dzięki za info, a co to za szkoła, kyórej nie polecasz? :-)

nie polecam PJWSTK :-/ poziom języków wysoki - ale pokój dziekanatu powinien pójść z dymem - to jakie przekręty tam odchodzą jest straszne - a w dużym skrócie chcieli mnie skreślić z listy studentów tylko po to żeby zarobić na mnie kasę - jeszcze raz - na ostatnim roku ! a jak tylko poszłam do rektora nagle wszystko w papierach się zgadzało - ale kosztowało mnie to sporo nerwów czasu i odrabiania zaległości.

Użytkownik Fioletowa edytował ten post 31 października 2014 - 13:49

#5 ancuś

ancuś
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 06 listopada 2014 - 14:57

o rany to niefajna historia. zerknę  na te vistule co tam się dzieje, jak jeszcze wpadniesz na cos ciekawego bede wdzieczna za pomoc. 

#6 milla77

milla77
  • Użytkownik
  • 227 postów

Napisano 15 lutego 2015 - 22:38

I na co się w końcu zdecydowała? Ja idę się zapisać na speak upa ale szukam jeszcze info :)