Mam ochotę na małe szaleństwo w wystroju mojego mieszkanka
Polećcie jakieś fajne, sprawdzone sklepy z meblami designerskimi, dodatkami w nowoczesnym stylu, z czymś odważnym i oryginalnym wizualnie. Tylko nie na all bo tam nie robię zakupów po tym jak zostałam oszukana - sklepy pewne. Sprawadzone internetowe również wchodzą w grę ![]()
meble designerskie
Napisano 13 października 2014 - 07:33
Napisano 06 listopada 2014 - 10:04
Szukasz czegoś konkretnego? Ja też bardzo lubię oryginalne dodatki do mieszkania. Za meblami jeszcze się nie rozglądałam bo razem z narzeczonym planujemy wesle więc obecnie mamy inne wydatki
Chętnie jednak się dowiem gdzie można zaleźć fajne perełki ![]()
Napisano 17 listopada 2014 - 10:20
Z mebli szukam ładnej sofy do salonu oraz stołu do jadalni. Do tego dochodzą lampy, świece, ozdoby naścienne itp. generalnie wszystko co mogłybyście polecić ![]()
Napisano 24 listopada 2014 - 12:21
Jednym z moich ulubionych sklepów jest ..... Mają tam bardzo fajne, designerskie meble. Czasem szperam na all lub jak mi się chcę wstać z rana w weekend to jadę na targ staroci
Zawsze coś fajnego wygrzebię. Grunt to dobrze szukać.
Użytkownik Olenka edytował ten post 09 grudnia 2014 - 18:11
Napisano 05 grudnia 2014 - 13:34
Dller ma bardzo ładne meble to muszę przyznać. Szczególnie upodobałam sobie piękny dębowy stól do jadalni ale w tym roku już na pewno nie dam rady go kupić
Od czasu do czasu jeździmy z mężem na targi staroci ale z mebli to mają raczej same antyki...
Napisano 20 grudnia 2014 - 12:52
Wybacz może pytanie laika ale... jakie to są te designerskie meble? Każy mebel ma jakiś tam design więc... nie do końca rozumiem ![]()
Napisano 27 kwietnia 2015 - 00:58
A ja rozumiem słowo designerskie jako meble w nowoczesnym wydaniu. U mnie w mieszkaniu wystarczyło zmienić rolety i kupić żyrandol
No dobra kupiłam jeszcze łóżko z tego sklepu z oferty outlettowej. Mam taki żyrandol , jest piękny ![]()

Napisano 29 kwietnia 2015 - 14:11
Ogólnie nie jestem zwolenniczką designerskich form ale okrutnie podobają mi się przezroczyste meble, jest w nich coś niepowtarzalnego mimo, że sa bezbarwne heh ![]()
Naprawde są takie dni, w których mamy wszystko
*>.<*
Ach, Matari Fotos ![]()
Napisano 30 września 2015 - 12:15
Wszystko zależy, jak bardzo zależy Ci na unikatowym wnętrzu. Pojedziesz do ikeii, kupisz meble (jeśli masz wyczucie smaku, to urządzisz sobie bardzo ładnie mieszkanko), ale tym samym zwiększasz prawdopodobieństwo, że odwiedzając znajomych zobaczysz podobne rozwiazania. Mnie urzekają proste rozwiązaniaWybacz może pytanie laika ale... jakie to są te designerskie meble? Każy mebel ma jakiś tam design więc... nie do końca rozumiem
Napisano 29 listopada 2016 - 14:52
A ja rozumiem słowo designerskie jako meble w nowoczesnym wydaniu. U mnie w mieszkaniu wystarczyło zmienić rolety i kupić żyrandol
No dobra kupiłam jeszcze łóżko z tego sklepu z oferty outlettowej. Mam taki żyrandol , jest piękny
Wybacz, ale ten żyrandol jest okrutnie tandetny ![]()
Napisano 30 grudnia 2016 - 00:00
Napisano 19 lutego 2017 - 23:37
A słyszałyście kiedyś o czymś takim jak szezlongi? Ja dopiero ostatnio jak poszukiwałem sofę natknąłem się na to: /link/ i wygląda bardzo oryginalnie i designersko! Chyba sobie coś takiego sprawię.
Żona jak zobaczyła to była bardzo pod wrażeniem. Też jej się sposobało ![]()

Użytkownik Wisienkowa edytował ten post 20 lutego 2017 - 15:27
Napisano 23 lutego 2017 - 18:08
Przecież szezlongi to już w czasach starożytnych były znane, ale ja akurat nie mam miejsca na niego w swoim salonie, a przede wszystkim u mnie panuje styl nowoczesny. Niedawno kupiliśmy w ....com piękny stół ze szklanym blatem i niby nowoczesne ale mają taką odrobinę klasyki krzesła. Naprawdę ładnie wygląda ten komplecik i przyciąga uwagę każdego kto przyjdzie.
Napisano 21 grudnia 2017 - 14:59
Ja lubię proste meble, bo są tańsze:)
Napisano 17 lutego 2018 - 18:59
A ja szukam sprawdzonej firmy, która projektuje szafy wnękowe. Macie coś?
Napisano 10 kwietnia 2020 - 10:59
Sama ostatnio rozgladałam się za stołem do jadalni i powiem Wam, że w sklepach stacjonarnych obecnie dość trudno jest znaleźć jakieś sensowne meble tego typu. Niby sklepów jest wiele, jednak meble w nich są głównie wykonane z płyty. Niewiele jest mebli wykonanych z prawdziwego drewna. Trzeba szukać w sieci.
Jeśli zależy Wam na ciekawym designie, polecam zerknąć sobie na to jakie stoły ma Stolvero. W ich katalogu jest wiele ciekawych mebli.
Lubie nowoczesne projekty jak tutaj:

Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.
Napisano 12 maja 2020 - 08:40
Fajny stól
Aczkolwiek cenowo pewnie nie taki tani Orientowałam sie w jakiej cenie są takie drewniane stoły i jednak cenowo jest dosyć drogo. Sama ostatnio szukałam dla siebie jakiejś wygodnej rozkładanej sofy (gościmy co jakiś czas różnych gości tak wiec chciałam taką sofe postawić w pokoju gościnnym, obecnie mamy materace ale nie są takie wygodne).
Spodobała mi się na zdjęciu poniżej.
Widziałam w tym sklepie https://birdmeble.pl...automaty_Passio Naroznik kosztuje 1100 zł.

Napisano 27 kwietnia 2023 - 18:52
Wszystko fajnie... A czy korzystacie też z jakiś poradników, przed aranżowaniem waszych wnętrz? Ja przykładowo ostatnio wpadłam na artykuł https://www.vivaslim...okoju-maluszka/ , który omawia kwestię aranżacji pokoju dziecięcego. Super... Bo są tam wyszczególnione istotne elementy.